Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
48 Misafir (29 Mobil) - 19 Masaüstü29 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Recuva kurun pcye, telefonu mtp okarak baglayin, derinlemesine tarama moduyla recuvadan telefondaki dcim dizinini taratin cok fotograf kurtardim bu yolla ama telefona umarin yeni veri atmamissinizdir o andan sonra

DiskDiggerUndelete (root) marketten yukleyio telefon uzerinden de tarama yaptirabilirsiniz uzun suruyor ama bu da cok fotografimi kurtardi deneyin bakalim bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 12 Temmuz 2014; 2:58:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lamhoang 1.3te petro24 arkadasimizin yazdigi uygulamalar kisminda dosya kaldiramama durumu var mi hata veriyor mu sizde de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 12 Temmuz 2014; 2:56:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Yıldırım düşmesinden dolayı bilgisayarı yanmıştı veya o tarz birşey olmuştu diye hatırlıyorum. Sayfasında yazmıştı sanırım jinjin adlı üyemiz paylasmıstı. Ondan sebebdirki yeni romun geç çıkacagı belli olmuştu.

1.4 ü bende merakla bekliyordum ama bu olaydan sonra daha simdi taze taze lam hoang 1.3 ü yükledim s3v3n 1.4 e kadar devam

uygulama kaldırma hatası bir bende veriyor ne iş anlamadım.az önce yeniden kurdum yine aynı. Hard diskimde 1.2 versiyonu 1.533.059 KB 1.3 versiyonu ise 1.510.149 KB yer tutuyor..şaşırdım.Kamera olarak da 1.2 kesinlikle daha iyiydi
    Recovery twrp 2.7.0.0 kullanıyorum ondan olmaması lazım

• Hadi ya muhtemelen çoğu parça gitmiştir durduk yere masraf çıkmıştır

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Atmadim ama bitane fotograf cektim ve disk progger programiylada bitane fotograf kurtardim baska biseybyapmadim recuvayida denicem

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    Bir deneyin bunu olmadi yarin size yeni bi yazilim adi veririm su an aklimda degil bilgisayarimda kaldi ve ulasma sansim yok

• crypto63 C kullanıcısına yanıt
    yanlış telefon modeli için olan kernel indirmişsiniz varsa otg kablonuz D802 için olan kerneli indirip kurun eğer yoksa , telefon hafızsasında baska kernel varsa onu flaslarsanız da olur .. o da olmadı romu bastan kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 12 Temmuz 2014; 3:08:32 >
  • Cloudy 1.2ye geçeceğim.uygulamaları kaldırırken hatayı aşabilsem(fix kimsede yok sanırım) kalırdım.şebeke kuvvetli ve bende ısınma olmuyor Lam Hoang romunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: D_I_C

lam hoang 1.3 gelmiş....hoang da gaza basmaya başladı artık....

Allah onu bildiği gibi etsin daha yeni 1.2'yi yükledim Ama bu vatandaşın romları güzel oluyor
    Sanırım 1.3 ile birkaç küçük düzeltme yapmış.Kamera(lar) iyi, şebeke full(en iyi şebeke romu) ve ısınmıyor cihaz

evet romlarını ben de beğeniyorum, şu lg yazılım desteği de gelmiş cihazı pc ye bağlayınca mtp olarak seçemiyordun ama app fixe halen el atmamış Lam bey....

• petro24 kullanıcısına yanıt
    ya bende fix dosyası mevcut ama burdan birtürlü gönderemedim.....
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    uğraşın için eyvallah, kdz yükleme yaptım mecbur, g3 roma bulaşmam daha da
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Peki hocam unutmayin da beni

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Bencede olay lg de adamlarin hedefi var bunun dogrultusunda bi hizmet veriyolar senin kamerada bosluk kalmasi zamanla yerine oturur diye dusunuyorum sonucta telefonun yarisi degisti full ekran bi cihaz :)

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 12 Temmuz 2014; 5:17:28 >
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    Recovery mu files en garanti programdır kurtarmada

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Atmadim ama bitane fotograf cektim ve disk progger programiylada bitane fotograf kurtardim baska biseybyapmadim recuvayida denicem

Kesinlikle windows kaynaklı.. İşte bu aptal şeyler başıma gelmesin diye mac kullanıyorum.. Lazım olur diye windows ta kuruluydu.. Baktım bi süre sonra yer kaplıyor sildim gitti :))

Hocam bir öneri:
    Daha önce başıma buna benzer bişey gelmişti.. Şöyle : Arkadaşın bilgisayarda kart okuyucu var diye sd card 'ı onun pc ye takmıştım. bi anda içindeki tüm resimler gitti.. Eve gelip benim pc ye taktığımda image capture (mac os) direk resimleri gördü .. Finder da (windows ta ki dosya yöneticisi) görünmüyordu..
    Yani Atıyorum E sürücüsüne giriyorsunuz .. İçi boş gözüküyor ama Resim yakalayıcı karttaki resimleri direk içeri aktarmak isteyip istemediğimi sordu..

Tamamını al dedim. Pc ye kopyaladı resimleri.. Bu şekil bişey olma ihtimaline karşın çevrenizde bir mac kullanıcısı varsa deneyebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hocam bu bumper nasıl birşey spigen Kadar dayanıklımi. Ben spigen görüntüsü ve ağırlığı yüzünden kullanmıyorum ona kıyasla nasıldır. Bu bumperi yurt içinden temin edebilirmiyiz yokda yurt dışı şartmı orjinal ler için

bumper sadece çerçeveden oluşuyor, arka kisimi boş ama cihaz yere düştüğü zaman direk bumper temas ediyor yere cihaza bisey olmuyor.

bende de spigen var ama 40 gram cihaz için ciddi bur ağırlık oluyor. mühendisler nasıl daha ince ve hafif yaparız diye bi dünya arge yapıyor biz cihaza zarar gelmesin diye o zarifliği iknci plAna atıyoruz.

benim kullandığım bumper alttaki linkteki arkadaştan aldim. gold renk siyaha on numara yakıştı cihazı elimde gören herkes modeli soruyor :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93179284&p=1#93179284

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 12 Temmuz 2014; 4:02:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Recovery mu files en garanti programdır kurtarmada

Hocam pc Disk olarak görmediği için bu tarz programlar tarayamıyor. Bu arada en iyisi getdataback bence

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    fontu nasıl yüklüyoruz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

fontu nasıl yüklüyoruz hocam

Ben wipe yapip flasladim 10 a yakın font tipi gelecek..

• 
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.