Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (8 Mobil) - 2 Masaüstü8 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12071208120912101211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok teşekkür ederim, tam isediğim gibi oldu.
    Bu sanal tuşları xposedle yine dpı'adnı düşürebiliyormuyuz teknk konudaki gibi değilde Ekranıda küçültmeden sadece navbar'ın dpı'na yönelik küçültmeyi kastediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

hocam bende usb3 disk almayı düşünüyorum önerin varmı bide micro usb girişli olsunda istiyorum telde otg siz kullanmak için varmı bildiğin güzel bişey fiyat/performans açısından

Ben kingston aldığımda arkadaşta almak istemişti ama onun almasını istemedim. Bu cihazın tr ye gelmesini beklemesini söylemiştim.. Tesadüfen gördüm mesajınızı..

Corsair micru Usb 3.0

http://www.n11.com/corsair-flash-voyager-go-32gb-usb30-micro-usb-otg-flash-drive-cm-P24434160

http://www.hizlial.com/corsair-flash-voyager-go-32gb-usb-bellek-cmfvg-32gb-eu-usb-30/10369161

• Dostlar bu g2'de vidyo çekerken odak sorunu yaşıyan var mı ? Sorundan kastım çok geç odaklanıyor odaklamayı kapatma gibi bir seçenekte yok vidyo çekerken bunu kapatmamız rom ile yada her hangi bir yolla mümkün mü ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssschutzstaffel_ss

çok teşekkür ederim, tam isediğim gibi oldu.
    Bu sanal tuşları xposedle yine dpı'adnı düşürebiliyormuyuz teknk konudaki gibi değilde Ekranıda küçültmeden sadece navbar'ın dpı'na yönelik küçültmeyi kastediyorum

Play den g2 settings i indirip yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Hocam usb bellek onermissin ama cok pahali bn uygun bisey ariyorum 30 40 lira bisey olsun :)
    G3 rom onermissin de G3 romlari begenmiyorum bu romlarda goruntu cok soluk geliyo bana Cloudy Pro dan memnunum Bruce kernelle kullaniyorum ama batarya suresinden memnun degilim diger her yonden memnunum

• Reckless46 kullanıcısına yanıt
    Yeni kernel flashlamaniz gereklihttps://mega.co.nz/#!1RAF1YQa!qBuGi16DeCQchNpvSSzUVK1cYCIQtILI8s29h6BNOyc bunu deneyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bende mesela hep aynı arayuzu aynı ikonları aynı klavyeyi kullanmak isterim yabancılık çekmemek için :/ LG samsung arayuzu işlevsel ama sanki lag varmış gibi geliyor, Sony htc de bu yok ama 3310 kullanıyorsun gibi, bu yüzden direk Nova kurup geçiyorum hem bildirim vs gelince ikonların üzerinde sayılar da oluyor(Whatsapp facebook vs vs) extra 3.parti uygulamalar kullanmadan telefonu yormadan...

Novayı sevemedim ama akıcılık konusunda kesinlikle başarılı. Elbette 3310 benzetmesine katılmak mümkün değil.
  • Arkadaslar telefon kapaliyken cok sarj yiyor 85 di biraktigimda uyudum kalktigimda 75 di?

• quote:

Orijinalden alıntı: White Hollow

Arkadaslar telefon kapaliyken cok sarj yiyor 85 di biraktigimda uyudum kalktigimda 75 di?

telefon kapalıyken mi ? yoksa telefon boştayken mi demek istedin _?

telefon kapalıyken şarj gitmez.!
  • sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Bostayken

• Sense 6 projesinin kararlı sürümü bu gece çıkacağını belirtmiş eleman.. kendi sayfasında..

yani google amca sayesinde az buçuk çevirip anladım galiba :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2734246&page=29
  • quote:

Bostayken

ok. arka planda çalışan muhtemelen bir uygulama olabilir.. tekt link kullanıyorsan devre dışı bırak..

şarjı yiyen arka planda boştayken bile çalışan o uygulama
    Asla stabil olmayacak,android l ye yogunlastilar yazmis

Arkaplanda calisani greenify ile uyuttum sistem uygulamalari dahil.Yani arkaplanda calisan yok.

• Arkadaşlar bu slow motion çekimin daha yüksek çözünürlüğe alma şansımız yokmu ?
    120HD'de çok kötü bir görüntü var, pikseller sayılıyor resmen
  • quote:

Arkaplanda calisani greenify ile uyuttum sistem uygulamalari dahil.Yani arkaplanda calisan yok.

rom ve kernel olarak hangilerini kullanıyorsun ?
  • quote:

Asla stabil olmayacak,android l ye yogunlastilar yazmis

alpha versiyonunu denemiştim.. geçişler falan tabiri caizse yağ gibi akıyordu..

wifi- mobil şebeke ve gps çalışmıyordu o zamanlar..

bana göre bu sorunları kaldırırlarsa iyi iş çıkarıcaklar ...
    Pardus 7.5 ve dorimanx 5.7

• quote:

Pardus 7.5 ve dorimanx 5.7

pardus 7.5 kullanmadım..

ama kernel kaynaklıda olabilir mi diye düşünmedim değil..
  • ssschutzstaffel_ss kullanıcısına yanıt
    G2 settings ile oluyor hocam
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• 
Sayfa: önceki 12071208120912101211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.