Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.710.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsynakyl

Ekran ve cam kasa olarak gri çizgiden yukarısı komple degisiyor
    Beyler bu konu tam oalrak ne işe yarıyor hoparlor sesi mi artıyor gorusme kalitesi mi ? cloudypro 2.2 de kulanabilir miyiz ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2705260
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Ben yurtdışından 32gb USB3.0 otgli bellek almıştım 55 liraya. Önceki sayfalarda vermiştim bağlantısını ve resmini.
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Gerçekten düşünür müsün G3 almayı:-) Yani değiştirmeye değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haldir54 H kullanıcısına yanıt
    hoporler sesı ahıze sesı kulaklık sesı sevıyelerını ve kalıtelerını ayarlayabılıyorsunuz.

calısır cloudy de de
  • Rayglobe rom kurdum.Ekran dondurme falan cismiyor.Baseband yuklemek gerekiyormus nereden bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

hoporler sesı ahıze sesı kulaklık sesı sevıyelerını ve kalıtelerını ayarlayabılıyorsunuz.

calısır cloudy de de
    Sırf bu yüzden yükleyip siliyordum.İyi oldu bu.Yeni rom Ne zaman geliyor.Bu gün gelirse yüklerim,şu an 7.5 i dowlaoand ediyorum.
    @PendroZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Aynen öyle, sense e ios a alışan biri için bizim cihazlar ping i 1500 olan yerde online oyun oynamaya benzer :)

Özelliklede ios. Android L ile daha akıcı bir sisteme sahip oluruz diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssschutzstaffel_ss

Arkadaşlar Çok banel oldu bu soru ama, Şu navbar'ı seçtiğim uygulamaya göre kapatacak bir uygulama yok mu ?
    mesela bir oyun'da gelmesin karşıma,
    GMD auto hide da istediğim olmuyor. Cihaz rootlu

Immersive Mode isimli uygulamanın apksını indirip kurun root bile gerektirmiyor.
  • Cloudypro 2.2 ve dorimanx 5.7 kurdum dokunmatik sanki algilamiyor zor algiliyor bazen.uyumsuz olma ihtimali var midir kullanan falan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Hocam usb bellek onermissin ama cok pahali bn uygun bisey ariyorum 30 40 lira bisey olsun :)
    G3 rom onermissin de G3 romlari begenmiyorum bu romlarda goruntu cok soluk geliyo bana Cloudy Pro dan memnunum Bruce kernelle kullaniyorum ama batarya suresinden memnun degilim diger her yonden memnunum
    Edit : Bu kadar sık çöken başka bir forum daha varmıki yahu
    http://www.teknosa.com/urunler/125390388/kingston-16gb-dt-micro-duo-usb-2-0-tasinabilir-bel

http://www.hizlial.com/kingston-16gb-dt-microduo-usb-20-micro-usb-otg-dtduo16gb-usb-bellek/10356011

http://www.hizlial.com/kingston-32gb-dt-microduo-usb-20-micro-usb-otg-dtduo32gb-usb-bellek/10356034?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10366469

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 11 Temmuz 2014; 15:12:00 >

• ssschutzstaffel_ss kullanıcısına yanıt
    Pendroz'un yeni Pardus 7.5 ini tavsiye ederim.

• PendroZ kullanıcısına yanıt
    Hafi hayırlısı Üstad, 7.5 ten memnundum ve hala kullanıyorum. Heyecanla bekliyorum :-)

• PendroZ kullanıcısına yanıt
    Üstad, ne zaman başlarsın upload etmeye?

• Croesus kullanıcısına yanıt
    Hocam link verebilirmisin goremedim valla mobildeyim hmde

• quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

Beyler bu konu tam oalrak ne işe yarıyor hoparlor sesi mi artıyor gorusme kalitesi mi ? cloudypro 2.2 de kulanabilir miyiz ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2705260

ben sadece şunu yükledim lgg2-speaker1.3-65-signed.zip sesde güzel bir artış oldu ne aşırı fazla nede az
  • Merhaba, eşimin lg g2 cihazı şarjı tamamen bittiğinde, şarja takıldığı zaman resmini verdigim ekranı açıyor. Herhangi bir yükleme olmadan cihaz donup kalıyor. Uzun uğraşlar sonucunda açılabiliyor ancak. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Yardımlarınızı bekliyorum, cihaz LG Türkiye garantili.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    Edit : Fotoğrafın netliği bozuk, kusura kalmayın. Ekranda "Firmware Update, Do not unplug the usb connection until the process is complete" şeklinde bir uyarı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 11 Temmuz 2014; 15:33:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

Stock rom hocam bu, g3 rom için nasıl olur bilmiyorum .
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2758473
    Bu linkten indirin, xposed ile g3tweaksbox ile navbar ayarı varsa onu aktif edip deneyin bi , yoksa ana ekrana dönünce navbar stock hale dönüyor

Hocam ayar kısmını biraz daha açıklayabilirmisiniz. Size zahmet.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Hocam bi xposed modülü stok launcher de ikonların resmini değiştirmek için ismi neydi onun

• hako0625 H kullanıcısına yanıt
    Herhangi bi ayar yapmaya gerek yok. Tweaksbox üzerinde navbar ayarının açık olması yeterli. Resimdeki g2 rom için ama g3tweaksboxta bu ayar var mı bilmiyorum
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• bahaman B kullanıcısına yanıt
    telefon kapanana kadar guc butonuna basin kapandiktan sonra normal acin telefonu duzelecektir.

• 
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.