Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (14 Mobil) - 5 Masaüstü14 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12051206120712081209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilmiyorum kullanan varmı ama, cloudy g3 1.2 romunda youtube uygulamasından tvye görüntüyü gönderip, telefondaki videoyu yada youtube uygulamasını kapatınca sistem hatası veriyor ve kapatıp açmadan düzelmiyor.
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Sorun mu değil mi bilmem ama böyle daha güzel
    Hocam paylaştığınız resimde gördümde beats audio insataller diye birşey yüklü sizde. Tam olarak nedir nasıl birşey memnunmusunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Hocam nova launcher çok övmüşsünüz full olanı kullanıyorsunuz sanirim. Link varsa ve tavsiye ettiğiniz ayarları alabilirmiyiz

• Valla hocam bir ara yüklemiştim iyi diyorlardı arkadaslar baya da kullandım bu ara baska mod uyguladıgımdan Kurulumunu yapmadım.. titanium back upla restore edince geldi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 11 Temmuz 2014; 0:27:41 >
    hocam bu freedom u yükleyince markete giremiyorum sizde de öylemi
  • itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Deneyelim bi hocam valla cok saol rom konusunda hangi romu oneriyorsunuz valla duzgun oyun oynayinca isinmayan bi rom var mi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedin

Girip işleminizi bitirdikten sonra .. menusunden stop yapıp, durdurun girer o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedin

Kullanmadığın zaman stop de.

eyvallah hocam
    Tamadır hocam çok tesekkurler

• iyi geceler arkadaşlar. cloudy g3 1.2 ve bruce kernel kullanıyorum. playden stweaks'i indirsem bu kernelde kullanabilir miyim bir de ses yükseltme için viberdi sanırım onu nerden bulurum yardımcı olur musunuz?
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    sağol hocam aldım bilgiyi
  • İnternette birsürü kaynak var hocam ek olarak tesla unread plugin ve marketten Screen off uygulamasını indirin ve double tap gesture dan bu uygulamayi atayın, bi de hoşunuza giden binlerce İkon Package den birini yükleyin tamamdır, yalnız stok Widget lar çalışmıyor, hava durumu için hd Widgets 1weather vs kullanabilirsiniz... Bütün bunlar bi google kadar uzağınizda...

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam güncel sürümler biraz zor bulunuyorda. İşten çıkınca deneyecegim ellerine sağlık

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Kullandığım Rom Flex 2.2 .. Tavsiyemde bu yönde .. Aslında G3 romlar çok hoşuma gitsede flex daha çok yakışıyormuş telefona onu farkettim.. Bu durum göreceli tabi.. (telefon siyah, menüde siyah olunca bütünlük oluyor)

Flex 'in olayı nedir derseniz.. Isınmıyor.. En önemlisi reset atmıyor (tiksinç bir durum)
    Ayrıca herşey var romda ve bende sorunsuz çalışan tek rom oldu.. Knock code, Nav bar gizleme, Kablosuz depolama felan..

Oyunlarda her romda ısınması gayet doğal aslında.. Ama bazı romlar (özellikle G3 romları) durduk yere dahi ısıtıyor cihazı.. (Her cihazda aynı şekilde olmayabiliyor)

Oyun oynamadığım için bu konuda bişey diyemem ama normal kullanımda 3G de nete felan girmek dahil herhangi bir ısınma olmuyor..

Özetle stok rom gibi..
  • Arkadaşlar Çok banel oldu bu soru ama, Şu navbar'ı seçtiğim uygulamaya göre kapatacak bir uygulama yok mu ?
    mesela bir oyun'da gelmesin karşıma,
    GMD auto hide da istediğim olmuyor. Cihaz rootlu
  • itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Şu çift pencere olayı eklenmiyor mu bu romlara g3 romlarında en beğendiğim uygulama
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Kullandığım Rom Flex 2.2 .. Tavsiyemde bu yönde .. Aslında G3 romlar çok hoşuma gitsede flex daha çok yakışıyormuş telefona onu farkettim.. Bu durum göreceli tabi.. (telefon siyah, menüde siyah olunca bütünlük oluyor)

Flex 'in olayı nedir derseniz.. Isınmıyor.. En önemlisi reset atmıyor (tiksinç bir durum)
    Ayrıca herşey var romda ve bende sorunsuz çalışan tek rom oldu.. Knock code, Nav bar gizleme, Kablosuz depolama felan..

Oyunlarda her romda ısınması gayet doğal aslında.. Ama bazı romlar (özellikle G3 romları) durduk yere dahi ısıtıyor cihazı.. (Her cihazda aynı şekilde olmayabiliyor)

Oyun oynamadığım için bu konuda bişey diyemem ama normal kullanımda 3G de nete felan girmek dahil herhangi bir ısınma olmuyor..

Özetle stok rom gibi..

hocam bu flex dediğiniz cloudyflex rom mu?

• richard dawkins kullanıcısına yanıt
    jedin J kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Cloudyflex

@jedin Split view kasdettiyseniz zaten dahili geliyor romda extra bişey kurmanıza gerek yok..
    Eksiksiz derken onu kasdetmiştim.. Şu ana kadarki romların tüm özellikleri var sanırım.. Çıktığı zamandaki tek kötü yanı kamerası idi.. daha sonra xdabbe's kamera da flashlanabilir hale gelince eksik tamamlandı.. Sanırım genel olarak bazı romlarda olupta bunda olmayan tek şey şu ekranı küçültme olayı. (ben hiç kullanmadım, kullanışlıda bulmadım)

Ha birde adımsayar yoktu.. onuda apk olarak kurabiliyoruz. O da sorunsuz çalışıyor..
    G3 romları belirli bir stabiliteyi yakalayana kadar bi süre burda kalacam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 11 Temmuz 2014; 2:05:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12051206120712081209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.