Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11581159116011611162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bruce kernelle kullanıyorum üzerine android tweaker 2 ile batarya modu ve güvenli tweaks ayarlarını yaptım, greenify ile kullanmadığım uygulamaları dondurdum öğlenden bu zamana kadar %15 şarj gitmiş 1.46 saat ekran süresi wifi hep açıktı hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyesref

http://forum.donanimhaber.com/m_90808430/f_//tm.htm

konusunda mevcut.
    normal flash tool kitkattan JB ye geçişlerde internet ile bağlantıya geçtiği için çok sıkıntı yaratmıştı bize. sonrasında modlanmış hali ile sorunsuz bir şekilde JB'ye geri dönüş gerçekleştirdik.

yok hocam tuş kombinasyonu calısmıyor sistemimi yaktık artık ne ise :)) öle yada böle gtmüzde patladı servise verecez büyük ihtimale içi acılacak du bakalım :D bide kullanıcı hatası die garanti dışı kalmasında :D

• jinjin kullanıcısına yanıt
    hocam 7 rom ver.1.3 flashlarken tweaks yamaları ve sonrasında gelen ayarlar openvpn vs. hangilerini seçip seçmememiz lazım bu yamalar hakkında bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayturk

hocam 7 rom ver.1.3 flashlarken tweaks yamaları ve sonrasında gelen ayarlar openvpn vs. hangilerini seçip seçmememiz lazım bu yamalar hakkında bilginiz var mı?

vur hepsini git bişey olmuyor ben hepsini kuruyorum
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    öyle yaptım :) android tuner ile sonradan yapılabilecek şeylerse kendimize göre düzenlerdik ondan sormuştum
  • Dogu Abi D kullanıcısına yanıt
    telefon rootlu iken OTA'dan güncelleme mi yaptın yani telefonun interneti üzerinden
  • Bayturk kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam hepsini kuruyorum ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Aslinda fena da degil goruntu ama bilemedim simdi arkadasla bir kiyaslayayim ben bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Aslinda fena da degil goruntu ama bilemedim simdi arkadasla bir kiyaslayayim ben bunu
    arkadaşlar bu 7rom 1.2, Xdabbeb's Camera yüklü şekilde mi geliyor ya da yüklüyor musunuz gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

Peki ısınma ?

Hocam ben de kullandıklarım içinde Cloudy Stock 2.2 ve Cloudy Flex 2.2 versiyonlarını tavsiye ederim.

Şu an neredeyse 1 aydır Cloudy Stock 2.2 kullanıyorum. Arada Cloudy G3 1.0 deneyeyim dedim, yaklaşık 1 saat sonra Backup'tan tekrar Cloudy Stock 2.2'ye döndüm.

Alıntıları Göster
    g3 romlardan afedersiniz ama bir cacık olmaz, hepsinde problemler mevcut. sesi hoparlöre alıyorum, ardından ahizeye alıyorum ses gelmiyor! hep bir problem. o yüzden en son çıkan stock romu kurup, özelleştirip, güzelce kullanmak lazım.

ne kadar g3 rom varsa denedim, hepsinde takılmalar mevcut. geçişler çok kötü... hiçbir şekilde kullanılacak gibi değil. boşuna kendi vaktinizi harcamayın arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

g3 romlardan afedersiniz ama bir cacık olmaz, hepsinde problemler mevcut. sesi hoparlöre alıyorum, ardından ahizeye alıyorum ses gelmiyor! hep bir problem. o yüzden en son çıkan stock romu kurup, özelleştirip, güzelce kullanmak lazım.

ne kadar g3 rom varsa denedim, hepsinde takılmalar mevcut. geçişler çok kötü... hiçbir şekilde kullanılacak gibi değil. boşuna kendi vaktinizi harcamayın arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    kardes 7rom 1.3 flaslayacagim da birazdan.. android L keyboardda parmak kaydırma ozelligi çalışıyor mu. çünkü google playden indirdigimde çalışmıyor. ayrica g3 ün kendi keyboardi mevcut mu 1.3 te. mesaji cok kullaniyorum da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfyrgc -- 6 Temmuz 2014; 23:21:51 >

• quote:

telefon rootlu iken OTA'dan güncelleme mi yaptın yani telefonun interneti üzerinden

yok hoca y recovery modde wipe de bişeye basık kapandı kapanış o kapanış :D
  • Su anda bende optimus g3 rom dori 5.7 kernel yüklü g2de ilk defa kasılma sorunu yaşıyorum menü geçişleri sıkıntılı oyunlardan çıkınca ana ekran gelmiyor.bir de performans modunda kullanıyorum telefonu anlamadım arkadaş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

7 rom 1.3 te video ve takvim 380 dpiyi seçince çalışmıyor
    farketse de düzeltse
  • Kaydirma var, G3 kalavyesi de mevcut romda

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

farketse de düzeltse

Sabaha karşı 1.4 gelir

• Ana sayfa neden öyle bozulmuş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

farketse de düzeltse

AppSettings ten takvim uygulamasını 480 e ayarlayın düzelir probleminiz.
  • ByAliTR kullanıcısına yanıt
    geliştiricilere fırsat verip denemek lazım bi nevi yardımcı oluyoruz

sen kurmazsan ben kurmazsan biz kurmazsak nasıl çıkar custom romlar stabiliteye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogu Abi

quote:

yok hoca y recovery modde wipe de bişeye basık kapandı kapanış o kapanış :D

Alıntıları Göster
    7 rom gerçekten çok iyi olmuş iyi görünüyor akıcılık iyi ısınma yok g3 romlar içersinde en iyisi kesinlikle budur.
  • 
Sayfa: önceki 11581159116011611162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.