Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11571158115911601161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

darknel kernel 1.0.0.7

http://www.mediafire.com/download/4ilac3uohti2o5d/Darknel_Kernel_rev.1.v.0.0.7.zip

kernel peşine kurun

http://www.mediafire.com/download/1qm0wnrgoodrl11/Sypnase+update+1.zip

sypnase uygulamasını kullanın kernel ayarlamak için gerkirse kurunca bir kere yeniden başlatın

iyi bir kernel olmuş

Alıntıları Göster
    bi recovery işine bulaştım teli bidaha acamadım yaırn servis yolu gözüktü gibi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogu Abi

bi recovery işine bulaştım teli bidaha acamadım yaırn servis yolu gözüktü gibi :))

Hocam ne Servisi telefonun garanti dışı kalsınmı istiyorsun. Ana sayfadaki konuyu oku orjinal roma dön.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Geçmiş olsun. Keşke servise vermeden burda sorsaydın. Telefonu garanti dışı bırakmışlardır. Arkadaşlar yardımcı olur sana. Alttaki konuyada bakabilirsin. Çözüm bulmuş. Arkadaş.
    http://forum.andronova.net/showthread.php?63169-boot-certification-verify-YARDIM

garanti dışı kalmadı çok şükür de ne yaptım ettiysem de download mode a giremedim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: acesinty

s.a LG G2 türkiye 16 gb cihazım var 1 aylık. root atmıştım ancak telefona güncelleme geldi yüklendikten sonra bi daha açılmak bilmedi. açarken lg logosu ile birlikte sol üst tarafta ufak olarak "boot certification verify error" yazıyor. download mode a da girmiyo servisten 650 lira fiyat çıkardılar ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen.

O hangi servismiş Flashtool ile stock rom atabilirsin.Sitede açıklaması var hocam

onun için de download mode a girmek gerekmiyor mu hocam .s benm asıl sorunum zaten download mode a girememek.s

• quote:

quote:

Hocam ne Servisi telefonun garanti dışı kalsınmı istiyorsun. Ana sayfadaki konuyu oku orjinal roma dön.

power + ses kısma tuş kombinasyonu calışmıyor bir türlü afedersin ama gtmüzde patladı :D
  • quote:

quote:

quote:

power + ses kısma tuş kombinasyonu calışmıyor bir türlü afedersin ama gtmüzde patladı :D

çalışıyor çalışmasına da boot verification yazısı geliyor yine kapanıyor...
  • sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Polonya guzel yer

• acesinty kullanıcısına yanıt
    10 saniye power tusuna basili tutun, kapansin telefon tamamen, ekran sonup tekrar parliyor ve tepkisiz kaliyo o ana kadsr basili tutun. Sonra recoverye giris kombinasyonunu tekrar deneyin

• Download mode dene bi
    ses açma tuşuna basılı kalarak Usb'yi bilgisayara tak.
    sonra ana sayfadaki yöntemle geri dönersin JB yükle sonra kitkata geç.(modlanmış Flash tool ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyesref -- 6 Temmuz 2014; 21:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyesref

Download mode dene bi
    sonra ana sayfadaki yöntemle geri dönersin JB yükle sonra kitkata geç.(modlanmış Flash tool ile)
    bilgisayarda sadece yereldiskler beliriyor. pc suite programı telefonu bulmuyor yerel diskler çkıyor bi tanesi hariç hiçbirisine giremiyorum. aygıt yöneticisinde de "bilinmeyen aygıt " olarak görünüyor telefon.
    https://mega.co.nz/#!oZ...j0c6TMBnJzWhhtZV3koSgc0

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

hocam g3 romlarda dıkkat ettım genel görüntü kalitesi biraz düşük soluk kalmış cpro 2.2 ye geçtim cidden aşırı fark var görüntüde acayip soluk g3 romlar

aynen bende yenisi kurdum süper oldu cloudy pro 2 süper canlı renklere sahip
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Ben parlakligi %40 ta tutarim hep ama g3 romda %60 ta anca aradigim keskinligi goruntuyu yakalardim

belki yardımcı olabilir. öncelikle linux tabanlı işletim sistemi lazım..

ubuntu yu cdye çekip kurulumsuz modda deneyebilirsiniz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayturk

belki yardımcı olabilir. öncelikle linux tabanlı işletim sistemi lazım..

ubuntu yu cdye çekip kurulumsuz modda deneyebilirsiniz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142

ubuntu ile pek aram yoktur lakin son çare olarak denerim hocam sağlun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Ben parlakligi %40 ta tutarim hep ama g3 romda %60 ta anca aradigim keskinligi goruntuyu yakalardim

g3 ün menü yapısı renkleri vs hiç hoş olmamış bence yaklaşık 2 saattir cloudy pro 2.2 rom kullanıyorum otomatik parlaklık aşırı hassas süper hassas, renkler çok canlı hatta dorion 5.7 kernel yüklesemmi gerek varmı ki.
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız parlaklık seviyesi ile ilgili bir gariplik var ya da orjinal G3'te de böyle bilmiyorum onu
    download modda açılmıyosa son çare gibi gözüküyo. download modu açmak için farklı tuş kombinasyonlarında deneyin veya farklı usb girişlerinde.

download moda geçmeyi başarabilirseniz uğraşmadan tot ile flashlayın kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyesref

Download mode dene bi

modlanmış flash tool nasıl oluyor ??
  • Dogu Abi D kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_90808430/f_//tm.htm

konusunda mevcut.
    normal flash tool kitkattan JB ye geçişlerde internet ile bağlantıya geçtiği için çok sıkıntı yaratmıştı bize. sonrasında modlanmış hali ile sorunsuz bir şekilde JB'ye geri dönüş gerçekleştirdik.
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    orjinal g3 qhd ekrana sahip bence portlarken ona göre bi portlama yapılmıştır bence ondan böyle eksiği çok g3 romların şuan kurmayı düşünmüyorum daha
  • 
Sayfa: önceki 11571158115911601161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.