Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11511152115311541155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    finished sürümü diyo bende indiriyorum bakalım g3 rom kullanıcam artık bende bunuda artık beğenmezsem stock rom kullanacam artık yeter da :D
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Stock roma dönceğinden hiç kuşkum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    ısınma sorunu yoksa ve qwındows ekranı duzelmısse kalırım buyuk ihtimal :D
  • Her cihazda aynı performansı vermiyor bu meret
    Quickwindow fixi çok yakında bende şu an çalışıyor kısmen XDA'daki geliştirici ile paslaşıyordum ekrana tam oturmuyor büyük kalıyor dikdörtgen kılıf ekranına, romu verdim yapacak yakında
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    kılııfa çok para verdim orjinal kılıfa cidden çok şık bi kılıf tele ayrı hava katıyor ekranıda düzgün olsun istiyorum o yüzden inş çıkar yakın zamanda 1 kaç gün idare ederiz :D hocam bide imei ile telefonuna ait en güncel stock romu gösteren bi link vardı onu bi türlü bulamadım unuttum daha doğrusu hatırlayan varmı onu abimde de g2 var onun cihazı nerden gelmiş merak ediyoz öğrenmek istiyoruz :)
    Link bu;http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=

Bunlar da Quickwindow kılıftan birkaç fotoğraf

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• jinjin kullanıcısına yanıt
    hocam kılıf orjinal mi valla bendekinden pek farkı yok g2 yanında lg yazmıyo sadece :D hocam link sonuna imei giriyom ama web sayfası bulunamadı diyor site bozuk heral
    Orijinal değil 15-20 lira civarı bir şeye almıştım Link çalışıyor tekrar dener misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

konu linki
    http://forum.android.com.pl/f941/a-a-7-rom-flex-a-a-2-3-lg-g2-s3v3n-kk-aktualizacja-23-06-2014-a-420441/

buda indirme linki
    http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358551656

Her şeyini kurdum derken reset attı ve LG ekranında sürekli dönüp kapanıp açılıp duruyor.

Henüz tam oturmamış sanırım. Siyah temalı adam gibi bir rom bulamadım gitti. cloudy flex sensation black tam istediğim gibi derken oda batarya süresinde fail.

• *President* kullanıcısına yanıt
    full wipe yapmamışsın o zmn yüklerken dikkat ettin mi aroma ekranında failed da vermiş olabilir öyle ise dosya yanlış inmiştir
  • hocam link çalışmıyor valla anlamadım
  • quote:

hocam link çalışmıyor valla anlamadım

Ben girip bakıyorum hocam yoksa kesin bi şey diyemezdim garip vallahi

Ve bu da 1000. mesajım
  • quote:

full wipe yapmamışsın o zmn yüklerken dikkat ettin mi aroma ekranında failed da vermiş olabilir öyle ise dosya yanlış inmiştir

philz recovery kullanıyorum full wipe yaptım yapmadan rom atmam zaten hiçbir zaman. Aroma da herhangi bir fail yok systemUI olarak full stock seçtim. Yüklendi açıldı vs programları kurdum birden gitti.
  • dostlar bi arkadaşın L70i var rootlamamiz lazım şu linkte anlatılmış. Kısaca özetler mi biri acaba
    forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732311

• Arkadaşlar hiç miui rom yukleyenleriniz oldumu acaba

• Bruce kernel için Stweaks gibi detaylı bir program bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

quote:

yok artık hemen yeni sürümünü mü çıkardı adam :D

Hataları buldum özür dilerim onları düzeltip romu tekrar upload edeceğim demişti az önce paylaştı linki, şu an iniyor, hemen flashlayacağım inince :D

Valal forumda en use yarar bilgileri sen paylasiyorsun. Gercekten emegin icin tesekkurler.

• 7 romu indirirken %99 da kaldı..birde mobilden bağlanarak indirmeye çalıştım.kotayı boşuna yedik sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

Arkadaşlar hiç miui rom yukleyenleriniz oldumu acaba

Ise yarar bi miui yok şimdilik daha bekliyecegiz gibi

• 
Sayfa: önceki 11511152115311541155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.