Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11431144114511461147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıfırdan temiz kurulum yapmanız tavsiyem ve G3 Tweaksbox kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKLEO55

quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

cloudyg3ün kamerada focus baya kötü oldu bende :<

ben g3 1.1 roma g2 kamerası kurdum.g3 ün kamerasının randımanlı denilmiyordu. orjinal kamerasına göre çok mu kötü.bende tekrar g3 kameraya şans vermeyi düşünüyordum.orjinal kamera yazılımı daha mı iyiydi size göre..

hocam tekrar deneyin isterseniz ben de eski kamweaya donecegim bi ara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn= eşittirden sonraki kısma 15 Haneli IMEI numaranızı yazıp linke girin, size stock rom dosyasının linkini verecek orada

Eyvallah hocam sağolasın. burdaki 20c benim şuanki telefondaki romla aynı değilmi. son olarak hangi recovery tavsiye edersin. şuanki en stable g3 romu hangisi sence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 5 Temmuz 2014; 14:25:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn= eşittirden sonraki kısma 15 Haneli IMEI numaranızı yazıp linke girin, size stock rom dosyasının linkini verecek orada

Eyvallah hocam sağolasın. burdaki 20c benim şuanki telefondaki romla aynı değilmi. son olarak hangi recovery tavsiye edersin. şuanki en stable g3 romu hangisi sence.

ben 1 gün kadar cloudy g3 kullandım bazı noktalarda takılma vardı optimus g3 rom a geçtim 1.1. versiyondayım sıkıntısız cihAZ

• quote:

Sıfırdan temiz kurulum yapmanız tavsiyem ve G3 Tweaksbox kullanın

Hocam Stock kdz yüklemeden yine recoveryden aynı şekilde mi yapıcam kurulumu.
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. 7 g3 romuda övüyorlar. ben hergün rom deneyemem. sağlam biratane buldummu kalırım. one x te hergün 3-5 kere rom değiştiriyordum. tedavi olup kurduldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

quote:

ben 1 gün kadar cloudy g3 kullandım bazı noktalarda takılma vardı optimus g3 rom a geçtim 1.1. versiyondayım sıkıntısız cihAZ

Alıntıları Göster
    OPTİMUS G3 1.1 E LG G2 TEMASI YÜKLEME

EVET ARKADAŞLAR YAZILIM G3 ÜN YAZILI OLSUN FAKAT TEMA G2 NİN ÖNCEKİ TEMASI OLSUN İSTİYORUM BU MÜMKÜNMÜ TELEFON ACAYİP SADE RENKSİZ OLDU BU TEMA İLE

• quote:

teşekkürler hocam. 7 g3 romuda övüyorlar. ben hergün rom deneyemem. sağlam biratane buldummu kalırım. one x te hergün 3-5 kere rom değiştiriyordum. tedavi olup kurduldum

O HANGİ ROM VE LİNKİni atabilirmisiniz
  • Smile75 kullanıcısına yanıt
    Evet sifir kurulumdan kastim o, full wipe yaparak romu kuracaksiniz recoveryden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Başka ekstra bir şey yapmama gerek yok yani. Sağolasın hocam teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

O HANGİ ROM VE LİNKİni atabilirmisiniz

bende tam olarak bilmiyorum ama sanırım linkteki rom. xda yok konusu.
    http://forum.android.com.pl/f941/a-a-7-rom-g3-1-1-a-a-aktualizacja-05-07-2014-a-431429/

• Baveran kullanıcısına yanıt
    Evet telefondaki, Philz Touch Recovery oneririm, G3 S3V3N 1.0.8 ve Dorimanx 5.7 o eririm ben

• Smile75 kullanıcısına yanıt
    Hayir yok kolay gelsin :)

• Baveran kullanıcısına yanıt
    http://forum.android.com.pl/f941/a-a-7-rom-g3-1-0-6-a-a-aktualizacja-26-06-2014-a-431429/

7Rom Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

Beyler MİUİ 4.7.4 kitkat 4.4. çıkmış.. indirip deneyen oldu mu ?

link :http://files.miuiandroid.com/4.7.4/

Edit : bootlop hatası mevcut..yeni sürümü bekleyiniz..!

MIUI 'yi çok severim. Önceki telefonlarımda uzun süre kullanmışımdır. G2 'de de bir şans vereyim dedim ama recovery den flashlanması 10 dk da hala bitmeyince apar toar Cloudystock a döndüm. Stable sürüm çıkınca tekrar denerim.
  • Bu arada 7rom v1.1 cikmis. Sayfasinda oyle yaziyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyborgx

Bu arada 7rom v1.1 cikmis. Sayfasinda oyle yaziyor?

henüz test aşamasındaymış. yakından takip ediyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsultankul

quote:

Alıntıları Göster
    7 rom ile dorimanxx 5.7 bende neden çalışmıyor anlamış değlim. cihar açıkdıktan 5 saniye sonra restart atıyor. Xposed olduğunu düşünerek xposed i pasif yaptım ama yine yemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKLEO55

quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

cloudyg3ün kamerada focus baya kötü oldu bende :<

ben g3 1.1 roma g2 kamerası kurdum.g3 ün kamerasının randımanlı denilmiyordu. orjinal kamerasına göre çok mu kötü.bende tekrar g3 kameraya şans vermeyi düşünüyordum.orjinal kamera yazılımı daha mı iyiydi size göre..

hocam bende g2 kamera apk odexi var priv app a ismini değiştirerek kopyaladım g3 kamerası gitmesin diye. izinleri rw r r yaptım ama yüklemeyi başaramadım. çözüm bulamazsam kamerayı g2 ile değiştiricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsultankul

quote:

changelog ekleselermiş iyiymiş...

• 
Sayfa: önceki 11431144114511461147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.