Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11381139114011411142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cerberus

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: phaselis86

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Hocam sizden bisey rica edicem. 7 Romu kurdugumdan beri dusundugum bisey var aklimda arastirdim ettim ama ilmim yetmiyor bu konulara sizin yapibilcegizini dusunuyorum. Ugrasmak istemezsiniz hic bisey demem diyemem. sadece rica ediyorum yapmazsaniz hic sorun degil.

Simdi sizden istedigim 7 Roma uyumlu olan status bar yapmak. Flex 2.2 icin biri yapmisti sanirim xda da. Gerci 7 romun sitesinde de yapimcisi fotograf paylasmis tam istedigim gibi. Fotograf paylasmista yapamadim yok yani. Aromada soruyor gerci stock Mu 7 rom mod mu diye ama ikisinide sectim istedigim gibi olmadi. Aromaya benim istedigim gibi koymamis. Ikonlar degismemis sadece yerleri degismis olani diyorum. Saat ortada sinyal ve wifi solda batarya sagda. Tam boyle bisey istiyorum. Led zeppelin demisti sanirim mxl dosyasini duzenlemek mi ne lazimmis pek anlamadim ben. Sizden istedigim bu zor biseyse eger birakin hic ugrasmayin.

7 romun yapimcisinin paylastigi romda bu ;

http://i.imgur.com/2Pv8kFB.png

Tesekkurler

Bu olmaz mı? olmazsa bakarım

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

hocam bu harika olmuş nasıl yaptınız anlatır mısınız? optimus g3te de çalışır mı?

Zip dosyalarını recoveryden flashlayin navbar kucukltmek icinde dosya var linkte temayı da uygulayin ayni görüntüyü alırsınız. Bide 380 dpi dayım

http://l.bitcasa.com/xOhHKOv_

Hocam sadece durum çubuğunu sizinki gibi yapmak için hangi zip i flashlamam gerekli acaba ?

Alıntıları Göster
    Google widget'ı da isterseniz bu programla saydam yapabilirsiniz..

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.u1aryz.products.icssearchwidget

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM--LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 4 Temmuz 2014; 19:11:21 >

• 7 romda sorun cikarir mi paylastiginiz ios bar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 romlari arasinda en uyisi 7 rom mudur?Bir de kac dpi ile tavsiye edersiniz?

• Telefonum brick oldu kurtaramadim servise verdim 80tl dediler. Kdz veya tot hixbiri ise yaramamisti kurtarmak icin. Simdi tatildeyim pazartesi telefonu geri alacagim. Ruyalarima giriyor her gece G3 rom kuruyorum. Rom isi resmen psikopata bagladi. Telefonu ozledim:) surekli forumu takip ettim 7rom ve bruce kernel kuracagim. Uzerine ios bar kuracagim. Telefondan muzik dinleyen biriyim(kulaklikla degil, speaker) bunun icin viper vb uygulama ve ayarlar oldugunu gordum. 7 romu olup bunlari kullanlar gerekli app ve ayarlari anlatir mi lutfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyborgx -- 4 Temmuz 2014; 19:41:12 >
  • Cyborgx C kullanıcısına yanıt
    Hocam niye verdin servise yazilimsal olarak g2 nin herseyinin bi cozumu vardi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Hocam niye verdin servise yazilimsal olarak g2 nin herseyinin bi cozumu vardi :)

Hocam gercekten o kadar cok arastirdim ki hicbir yol ise yaramadi, sagolsun blacktechnonx de yardimci olmaya calisti ancak basarili olamadik. Ben pazarlama muduruyum ve surekli sahadayim telefonsuz daha fazla bekleyemezdim. Emaillar vs.. Bu yuzden servise gonderdim. Telefon recoverye girmiyor ve download mode da yukleme yaparken de degisik sorunlar cikariyordu. Bu yuzden servise verdim. Pc suite kk guncellemesi yaparken acilmadi bidaha dedim. Yemediler:)

Saglik olsun ne diyim ins bi daha bole bi sorun yasamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Saglik olsun ne diyim ins bi daha bole bi sorun yasamazsin
    7 Rom'u yüklemeye başlıyorum da buna önerdiğiniz kernel nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    Hocam GAPPS linki kırık haberin olsun.

Bir de ben CloudyG3 ROM dosyasını cihaza attım ama bunu yükledikten sonra kernel felan yüklemem gerekir mi.? Brick sorunu felan olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 4 Temmuz 2014; 20:18:14 >

• quote:

G3 ios patch i flashlayin

Flashladım hocam, mesaj yada bir bildirim geldiğinde o yazılar saatin üstüne çıkıyor, onun haricinde çok güzel oldu. Çok teşekkür ederim

7 Romdayım, Bruce Kernel değil de bugün çıkan Dorimanx 5.7 kernel ile deneyin, muazzam güncellemeler içeriyor kernel. ViPER4Android kurulumu çok kolay,http://www.mediafire.com/download/cz6l67mk81zsyq4/ViPER4Android_FX_v2330.zip bu linkten indirip 4.x sürümü için olanı zip içinden çıkarı kuruyorsunuz, sizi yönlendiriyor. 80TL vermeseydiniz keşke sorsanız çözümü bulunurdu ama olsun hocam keyifle tekrar kullanmanız dileğiyle

• Kesinlikle birkaç saat önce çıkan Dorimanx 5.7, muazzam güncellemeler içeriyor

http://dorimanx.shine.sk/LG/D802/Kernel-Dorimanx-V5.7-KK-[16-13]-[04-07]-LG-D802-PWR-CORE.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 4 Temmuz 2014; 20:14:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

7 romda sorun cikarir mi paylastiginiz ios bar ?

Hayır bende 7 romdayim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyborgx

Telefonum brick oldu kurtaramadim servise verdim 80tl dediler. Kdz veya tot hixbiri ise yaramamisti kurtarmak icin. Simdi tatildeyim pazartesi telefonu geri alacagim. Ruyalarima giriyor her gece G3 rom kuruyorum. Rom isi resmen psikopata bagladi. Telefonu ozledim:) surekli forumu takip ettim 7rom ve bruce kernel kuracagim. Uzerine ios bar kuracagim. Telefondan muzik dinleyen biriyim(kulaklikla degil, speaker) bunun icin viper vb uygulama ve ayarlar oldugunu gordum. 7 romu olup bunlari kullanlar gerekli app ve ayarlari anlatir mi lutfen?

Telefonu alin rehber yaparız biz size hocam

• Pulstar kullanıcısına yanıt
    Hımm ben bu aralar habire yanlış anlıyorum yahu.

• Tesekkurler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyborgx -- 4 Temmuz 2014; 20:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Hımm ben bu aralar habire yanlış anlıyorum yahu.

İzmir'in sıcaklarındandır hocam...

Gerçi bugün güzel bir esinti var.
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Yüklüyorum bakalım 5.5 rezaletti umarım bu güzeldir

• Şu 7 rom u bana kurdurabilecek arkadaş varmı ramazan günü büyük sevaba girersiniz şu sanal tuşlar kanser etti beni tam mesaj yazarken elim çarpıyor

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Hocam duvar kağıdını rica edebilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 11381139114011411142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.