Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spirit falan da mı çalışmıyor Buğra hocam denediniz mi??
    @petro24 hocam o mevzu değil yanlış anlama oldu senin için, cm11 üzerinde radyo çalışıyor mu onu sordum da.. Bizde zaten radyo çalışıyor senin adına üzgünüm kardeşim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Abi yok malesef ya

Ben çok araştırdım yok yok yok yani. Ya uğraşmıyorlar yada olmuyor. LG nin stok apk larını bile portlamıyorlar nedendir bilinmez.

XDA'da gezerken denk geldi, kulaklık yok yanımda uygulamayı kurdum fakat deneyemedim, istersen bir ara dene

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2537861&page=33

beta download linkide burdan ;http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49481064&postcount=322

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 27 Ocak 2014; 12:05:36 >

• yankı sorunu olmayan cm var mı veya sizde böyle sorun varsa siz nasıl düzelttiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

yankı sorunu olmayan cm var mı veya sizde böyle sorun varsa siz nasıl düzelttiniz

Görüşme esnasındaki ses yankılanmasından bahsediyorsanız o çözüleli çok oldu. Son sürüm nightlylerden birini veya M2 snapshot sürümü kurarsanız olmadığını göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Bunu bir dene.

https://docs.google.com/file/d/0B1DGsUzId7AHNmZKOVVhOUVMV3M/edit

yok kardeş olmadı odex olacak heral

802D10B Türk romu ve D80210F Alman romlarına ait Camera dosyaları.Dosyalar root explorer ile system/app altına atılıp dosya hakları verilecek. http://www61.zippyshare.com/v/23405201/file.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanwake34 -- 27 Ocak 2014; 11:47:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

yankı sorunu olmayan cm var mı veya sizde böyle sorun varsa siz nasıl düzelttiniz

Görüşme esnasındaki ses yankılanmasından bahsediyorsanız o çözüleli çok oldu. Son sürüm nightlylerden birini veya M2 snapshot sürümü kurarsanız olmadığını göreceksiniz.

vanirin romunu kurmuştum onda oldu böyle tarihi de yeni eski değil neyse başka bi rom deniyeyim
  • LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    CloudyFlex rom 1.1 sürümüne güncellendi. (24)

Cloudy flex 1.0 da koyu temada siyah fontlarla ilgili oluşan çirkin görüntü 1.1 ile düzeltildi, LG SafetyCare, LG TextLink, LG QuickVoice, LG MeChat, LG VideoEditor eklendi vs vs :)

örnek ekran görüntüsü:
    1.0

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

1.1

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

CloudyFlex 1.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunok -- 27 Ocak 2014; 12:39:00 >

• Noluyor lan dedim bir an ele geçirmişler sayfayı

@altunok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 27 Ocak 2014; 12:46:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Spirit falan da mı çalışmıyor Buğra hocam denediniz mi??
    @petro24 hocam o mevzu değil yanlış anlama oldu senin için, cm11 üzerinde radyo çalışıyor mu onu sordum da.. Bizde zaten radyo çalışıyor senin adına üzgünüm kardeşim..

Spirit falanda çalışmıyor bende. Kıl oldum mp3 dinliyorum koymuyor fazla
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    bu romu kullandığım için yardım amaçlı şey ettim

@d4hi nickli arkadaş yukarıda bir link vermiş acaba çalışmıyor mu??
  • İlk sayfadaki antutu siralamalarinda kucuk bir kayma var hocam yerleri degismesi lazim el at :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

İos 7 Status bar xda diye google da aratın hocam recovery den Mod yükleyerek oluyo

stock rom için değil mi hocam?
  • Ben stok romun üzerine kurdum...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    anladım. peki sonn sorum : odex mi yoksa deodexi mi indireceğiz? ve kendi recoveryisi ile kurulur mu?
  • https://mega.co.nz/#!Z4MnhSrD!Djxc2WI-R5IAlCfye01aGW-UQ_1FBHZxZjkdv1hto6E
    bendeki bu hocam...
    root yapmanız
    custom recovery yüklemeniz
    recovery den zip install seçeneği ile mod lamanız lazım...
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2523551
    sayfası bura hocam...
    Bir bakın derim...
    Tüm bunları nasıl yapacağınız buranın ilk sayfasında anlatılıyor...

• Cihazım rootlu.Cihazın orijinal yazılımı ile gelen birçok kullanmadığım uygulama var.
    Bu uygulamaları nasıl kaldırabilirim?
    Ayrıca çalışmasını istemediğim uygulamaları arka planda nasıl uyutabilirim?
    Yardımlarınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 27 Ocak 2014; 16:15:44 >
    neden iki tane indirme linki vermişler acaba?
  • ilki çalışmamazsa diye hocam... Sadece yama içeriyor sanırsam benim verdiğim linkte ise tüm sistem dosyaları var...
    ben de ilki çalışmamıştı o yüzden size verdiğim linktekini indirip kurdum...
    sonra restore dosyasını da kurunda hocam alt bar değişmesin...
    yani önce ios 7 deodex kurun, üstüne restore yi kurun...
    Telefonu yeniden başlatınca sadece üst barın değiştiğini görürsünüz...
    anladım teşekkür ederim. alt barında değişmesini istiyorum şahsen. ama nasıl bir değişiklik bi bakalım.
  • Helal olsun aynen benim gibi yazmışsın

@altunok

Tek kusurumuz o olsun, düzelttim sanırım

@PwaGG
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.