Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1096. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10941095109610971098
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba! Acaba hangi romdan hangi roma geçerken imei uçtu, söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

[simage][/simage]
    Efs yedeği almak için hangi programı ya da yöntemi kullanıyorsunuz

Philz de varmı tam hatırlamıyorum ama twrp ile backup alırken efs ye tik koy o kısmıda yedeğe dahil edecektir.
  • Arkadaşlar telefon açılışınca hattın yaklaşık 30 saniye içinde gelmesi durumu sizlerde varmı neden açılışta bekletiyor hemen hat gelmiyor anlamadım
  • fat304h kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam acaba philz de var mı bu seçenek çünkü daha önce dikkatimi pek çekmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    g2 nin aramayi reddet özelliği var zaten gelen aramaya mesgul çalıyor cevapsız çağrı bildirimi vermeden.

• xda da bir rom gördüm worship rom onu indirdim kurdum imei cuf neyse eski romu yükleyince düzeldi
    bu arada ios 7 navigation bar yüklicem ama yapamadım varmı kullanan
  • ;)
  • itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Evet hocam teşekkürler dediğiniz gibi yapmıştım, oldu şuan cloudy g3 1.1 romunu yüklemeyi başardım. Telefon çok şık oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanesnn

Arkadaslar bu islerden iyi anlayan birisi cloudy g3 v1.1 icin icinde sadece walkman olan bir paket hazirlayabilir mi verilen linktekinin icinde bir suru program var kaldirinca walkman durdu hatasi veriyor 4 kere denedim olmadi lutfen bir arkadas baksin ya herkesin isine yarar hem de

Arkadaslar bunu yapabilecek birisi var mi ?

• Cloudy Stock 2.2 kullanan arkadaşlar Dalvik mi kullanıyorsunuz yoksa ART mı?
  • Custom rom yüklüyken başka bir custom roma geçmek için twrp recoveryden install yeterli mi yoksa wipe yapmak hatta en baştan tekrar rootlamak falan gerekir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: macorono34

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Dalvikten art'a gecmek istedigimde art'ı seciyorum reset atiyo tekrar dalvik secilmis oluyo bu neden kaynakli
    Edit : taman yukarda cevabi soylenmis sorry

Sorunsuz geçmek istiyosan wipe yap rom u yüke tel açıldığı gibi art seç.

Hocam dediğin gibi yapınca Titanium Backup yedeklerimizi geri yükleyebilir miyiz?

• Cyanogenmod kurdum az önce 4.4.4 çıkarmış adamlar. Simgeler çok büyük geldi küçültme gibi bir şey varmı romda ?
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    CS 2.2 kullanıyorum şuana kadar hiç ART kullanmadım Xposed çalışmadığı için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

Arkadaşlar CloudyG3 1.0 kullanıyorum şuan itibari ile google playde resimler yüklenmiyor geriye kalan her şey çalışıyor

Dnsyi google dns yap duzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: macorono34

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Dalvikten art'a gecmek istedigimde art'ı seciyorum reset atiyo tekrar dalvik secilmis oluyo bu neden kaynakli
    Edit : taman yukarda cevabi soylenmis sorry

Sorunsuz geçmek istiyosan wipe yap rom u yüke tel açıldığı gibi art seç.

Hocam dediğin gibi yapınca Titanium Backup yedeklerimizi geri yükleyebilir miyiz?

Yuklersin heralde dostum ben titanyum backup kullanmiyorum pek bilgim yok ama titanyum backup calisyor.

• G2 nin ekranı kırıldı garanti 500 TL istiyor bir bilişim yeri de 350 TL istiyor sizce hangisini yaptırmalıyım? Serviste yaptırmazsam garanti dışı kalıyor değer mi?
    Not:Öğrenciyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

G2 nin ekranı kırıldı garanti 500 TL istiyor bir bilişim yeri de 350 TL istiyor sizce hangisini yaptırmalıyım? Serviste yaptırmazsam garanti dışı kalıyor değer mi?
    Not:Öğrenciyim

servis dışı yaptığın her işlem telefonunun garanti dışı kalmasına sebep verecektir
  • quote:

quote:

Arkadaslar bu islerden iyi anlayan birisi cloudy g3 v1.1 icin icinde sadece walkman olan bir paket hazirlayabilir mi verilen linktekinin icinde bir suru program var kaldirinca walkman durdu hatasi veriyor 4 kere denedim olmadi lutfen bir arkadas baksin ya herkesin isine yarar hem de

Arkadaslar bunu yapabilecek birisi var mi ?

https://mega.co.nz/#!384k0RLJ!bW1OHpflyOWjZh6qyqpGC7qgxJxKBM3YHYRx3e4Ua_A

işte sadece walkman uygulaması

• ali_6195 kullanıcısına yanıt
    servisinde taktır sen diğer yerlerin ne yapacağı belli değil yan sanayi filan takar servisi garanti kapsamı dışına çıkarmaz hemde bi sorun olduğunda muhatabın olur
  • 
Sayfa: önceki 10941095109610971098
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.