Şimdi Ara

Lys Matematik Konuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lys matematikte ygs konularından kaç soru çıkıyor bilen var mı üslü,köklü vb. gibi konulardan ,

• üslü köklü tüm sorularda kullanılıyor zaten
  • 10-15
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatbiPodYum

10-15

O zaman önce ygs konuları tamamen bitmeli
  • Edit: Yanlış bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellolef -- 24 Kasım 2013; 19:46:51 >
  • Lysde ilk 15-20 soru mat 1 den gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

Hocam arkadaşlar sizi körlemiş Ygs matematik ayrıdır Lys matematik ayrıdır. Ygs fen ile Lys fen arasında ortak konular var ama matematikte öyle bişey yok.

lys matta toplama çıkarma üsler kökler taban aritmetiği fonksyonlar sayılar obeb okek bölme bölünebilme kullanmıyor musun kardeş matematiğin fenin ayrılması diye bir şey yok hepsi bir bütün biri olmazsa hiç biri olmaz yarın sorun olmaz 10 yıl sonra sorun olur ama karşına çıkar elbet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt biyoloji soru bankası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 18 galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipriyalli defter

quote:

Hocam arkadaşlar sizi körlemiş Ygs matematik ayrıdır Lys matematik ayrıdır. Ygs fen ile Lys fen arasında ortak konular var ama matematikte öyle bişey yok.

lys matta toplama çıkarma üsler kökler taban aritmetiği fonksyonlar sayılar obeb okek bölme bölünebilme kullanmıyor musun kardeş matematiğin fenin ayrılması diye bir şey yok hepsi bir bütün biri olmazsa hiç biri olmaz yarın sorun olmaz 10 yıl sonra sorun olur ama karşına çıkar elbet

Dostum senin kastettiğin sorunun içinde gelir bazında benim dediğim örneğin sadece fonksiyon, oran orantı falan gelmez. Ama Lys konuları içerisinde mat1 sorunun tamamlanması için muhakkak gelir. Merdiven gibi düşünmek lazım..

• quote:

quote:

quote:

Dostum senin kastettiğin sorunun içinde gelir bazında benim dediğim örneğin sadece fonksiyon, oran orantı falan gelmez. Ama Lys konuları içerisinde mat1 sorunun tamamlanması için muhakkak gelir. Merdiven gibi düşünmek lazım..

bence bi farkı yok ayrı ayrı gelmesiyle beraber gelmesinin sonuç olarak konu yoksa soru kaçar

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence bi farkı yok ayrı ayrı gelmesiyle beraber gelmesinin sonuç olarak konu yoksa soru kaçar

Sizin dediğinizde mantıklı aslında.. Zaten mat1 temel gibi bişey oluyor lys konuları gerçek matematik denebilir. Temel yoksa soruda yok

• sadece mat1 konularindan epey soru var. yazin googlea lys 2013 diye arkadaslar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hellolef kullanıcısına yanıt
    bence birisi seni "körlemiş" :P

çünkü lysde ilk 15 sorunun mat2 ile alaksı bile yok.

sen ilk soruda polinomla başlayıp sonra 2. dereceden denlemlerle devam ediyo diye mi düşünüyorsun?

yalnızca mat 1 konusu olan sorular var :)
  • simdi baktim tekrar ilk 15 ya da 14 soru direkt mat-1 sorusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: curcuburcu

bence birisi seni "körlemiş" :P

çünkü lysde ilk 15 sorunun mat2 ile alaksı bile yok.

sen ilk soruda polinomla başlayıp sonra 2. dereceden denlemlerle devam ediyo diye mi düşünüyorsun?

yalnızca mat 1 konusu olan sorular var :)

Şimdi baktım da gerçekten 10-15 soru var mat1'den demek ki yanlış biliyormuşum bilgilendirme için teşekkürler Bişey sorayım o zaman lys'de 35 net falan çıkarması pek zor değil sanırım 15 mat1den geliyor 20 civarıda mat2den yapsak gelir herhalde
  • Direkt geliyor mu ?
    misal köklü dür üslü sayı rasyonel den 20 gelir mi ya

• merhamet62 kullanıcısına yanıt
    http://www.osym.gov.tr/dosya/1-69252/h/lys1matematiktesti.pdf

2013 lys soruları, dikkat edersen direk sormuşlar üslü köklü :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.