Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardım romu attıktan sonra telefon açılıyor dili seçme yerine geldimizde ''unfortunately the process com.android.phone has stopped '' hatasını sürekli veriyor nedendir acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.mocha

Bunları yaptım ancak custom cwm yi çalıştıramıyorum. telefonu ses açma+power+menü tuşuyla açıyorum ama normal cwm ekranı geliyor. philtz touch ı nasıl açıyoruz?

custom cwm yükleyince orjinal cwm olmaz aynı kombinasyon ile açılır baska şekli yok. bu arada philzTouch ile efeXTREME yükleyemezsin philztouch hata veriyor cwm 6.0.3.6 yı yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: twonumber

Arkadaşlar acil yardım romu attıktan sonra telefon açılıyor dili seçme yerine geldimizde ''unfortunately the process com.android.phone has stopped '' hatasını sürekli veriyor nedendir acaba.

telefonu kapat cwm gir tekrar wipeleri yap bir dene belki düzelir. düzelmezse tekrar megawipe yap ve tekrar romu yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 9 Temmuz 2014; 23:59:14 >
  • Yanlış yaptığım bir yer mi var uğraşıyorum bir türlü olmuyor. Android orjinal 4.3 sürümünü kullanıyorum. Ses kısma+power+menü tuşlarına basıp download modunda telefonu açtım. Sonra pc'ye bağlayıp odin ile pda'da custow cwm yi yükledim. Pass yazısını görünce telefonun pc'ye bağlantısını kestim. Sonra telefonu kapatıp ses açma+power+menü tuşuna basıp cwm ekranını açıyorum ama gösterdiğiniz resimlerdeki gibi bir ekran gelmiyor. Telefonun kendi cwm ekranı geliyor. Nerede hata yapıyorum acaba yardım edebilir misiniz?
  • quote:

Yanlış yaptığım bir yer mi var uğraşıyorum bir türlü olmuyor. Android orjinal 4.3 sürümünü kullanıyorum. Ses kısma+power+menü tuşlarına basıp download modunda telefonu açtım. Sonra pc'ye bağlayıp odin ile pda'da custow cwm yi yükledim. Pass yazısını görünce telefonun pc'ye bağlantısını kestim. Sonra telefonu kapatıp ses açma+power+menü tuşuna basıp cwm ekranını açıyorum ama gösterdiğiniz resimlerdeki gibi bir ekran gelmiyor. Telefonun kendi cwm ekranı geliyor. Nerede hata yapıyorum acaba yardım edebilir misiniz?

Çünkü ilk sayfadaki rehber Android 4.3 güncellemesi ile birlikte geçerli değil.

Odin ile CWM yi flashlamadan önce Odin'den Auto Reboot seçeneğini devre dışı bırakmanız lazım. Flashlama işlemi bittikten sonra telefon download modda kalacak. Sizde bataryayı çıkarıp birkaç saniye bekledikten sonra takın. Daha sonra ses açma + ev tuşu + güç tuşlarına basılı tutarak CWM ye girin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

quote:

Arkadaşlar acil yardım romu attıktan sonra telefon açılıyor dili seçme yerine geldimizde ''unfortunately the process com.android.phone has stopped '' hatasını sürekli veriyor nedendir acaba.

telefonu kapat cwm gir tekrar wipeleri yap bir dene belki düzelir. düzelmezse tekrar megawipe yap ve tekrar romu yükle

bende normalde twrp yüklü cmw ye mi dönüp de deneyeyim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

quote:

bende normalde twrp yüklü cmw ye mi dönüp de deneyeyim ?

olabilir bir dene

• quote:

Yanlış yaptığım bir yer mi var uğraşıyorum bir türlü olmuyor. Android orjinal 4.3 sürümünü kullanıyorum. Ses kısma+power+menü tuşlarına basıp download modunda telefonu açtım. Sonra pc'ye bağlayıp odin ile pda'da custow cwm yi yükledim. Pass yazısını görünce telefonun pc'ye bağlantısını kestim. Sonra telefonu kapatıp ses açma+power+menü tuşuna basıp cwm ekranını açıyorum ama gösterdiğiniz resimlerdeki gibi bir ekran gelmiyor. Telefonun kendi cwm ekranı geliyor. Nerede hata yapıyorum acaba yardım edebilir misiniz?

hocam cwm versiyonu olarak kaç yazıyor. eminmisin stock recovery olduğuna?
    cwm 6.0.3.6 stock recovery benzer şekil olarak ama arka plan gridir birde ortada şapka resmi gibi birsey olur

Karşına şöyle bir ekran gelmesi gerekiyor.
    TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 10 Temmuz 2014; 0:56:45 >

• serdar431431 kullanıcısına yanıt
    hocam hafıza kartını ntfs,exfat gibi seçenekler yaparak biçimlendirdim romu attım ama hala görmüyor şimdi fat32 de dosya şekli. Bu sorun neden olabilir yükleyemiyecek miyiz biz bu romu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesli92

hocam hafıza kartını ntfs,exfat gibi seçenekler yaparak biçimlendirdim romu attım ama hala görmüyor şimdi fat32 de dosya şekli. Bu sorun neden olabilir yükleyemiyecek miyiz biz bu romu :)

exfat biçiminde recovery görmez ama fat32 diyorsun görmesi lazım. varsa başka bir hafıza kartı ile dene
  • Arkadaşın dediği gibi yaptım yani reboot kısmını işaretlemedim cwm ekranı açıldı ama bu sefer de installation aborted hatası verdi. Ben hafıza kartına değil de usb den yapmaya çalışıyorum. Yani flash belleği kabloyla telefona bağladım bu şekilde de hafıza kartı gibi görüyor. Bu yüzden mi aborted hatası verdi acaba?
  • quote:

Arkadaşın dediği gibi yaptım yani reboot kısmını işaretlemedim cwm ekranı açıldı ama bu sefer de installation aborted hatası verdi. Ben hafıza kartına değil de usb den yapmaya çalışıyorum. Yani flash belleği kabloyla telefona bağladım bu şekilde de hafıza kartı gibi görüyor. Bu yüzden mi aborted hatası verdi acaba?

hocam öncelikle şunu bir açıklığa kavuşturalım cwm 6.0.3.6 ilemi yükledin yoksa philztouch mu?

usb den olabilir hiç bilmiyorum duymadım görmedim öyle rom yüklendiğini. hafıza kartına at yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 10 Temmuz 2014; 1:10:05 >
  • NOT3 : Widgetları bulamayanlar için = Normal tel açıkken samsung tuşu olan Seçeneklere ( üç çizgi olan hani :) ) basınız. >> Sayfayı Düzenle ' ye basınız. >> Sonrada Widgetlar çıkacak ortada :)

notu düşüldü.
    siz cwm 6.0.3.6 yükleyin diyince onunla denedim olmadı. şimdi arkadaştan micro sd kart buldum onunla deneyeceğim
  • quote:

siz cwm 6.0.3.6 yükleyin diyince onunla denedim olmadı. şimdi arkadaştan micro sd kart buldum onunla deneyeceğim

yükleyenler hep cwm 6.0.3.6 ile yüklüyor bende dahil. ve bu arada bence senin sorunun usb den yüklüyor olman.
    en iyisi hafıza kart ile dene yüklemeyi
  • Arkadaşlar bu efextremede bildirim çubuğundaki quick connect butonunu kaldırmanın bir yolu yokmudur çok sinir bozuyor.
    şimdi hafıza kartı ile denedim. cwm 6.0.3.6 ile deniyorum. install zip/choose zip from external sd card diyorum ama sd kartı görmüyor. E:Can't mount/ external_sd/ diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.mocha -- 10 Temmuz 2014; 2:23:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Arkadaşlar bu efextremede bildirim çubuğundaki quick connect butonunu kaldırmanın bir yolu yokmudur çok sinir bozuyor.

böyle ufak şeylere takılmayın ben unuttum bile.

bizim türk halkınada hiç birşekilde yaranılmıyor yahu.

seni hedef almıyorum genel olarak böyle.

telefonun üreticisi adam gibi rom veremiyor ellerinizdeki telefonlar hantal hantal duruyor size birşey veriyoruz yok orasıda böyle burası böyle olmaz mı, koskoca samsung bile kaale almıyor biz genede burda yardım etmeye çalışıyoruz.

demek para felan talep etsek rom için 1 tl bile olsa yemediğimiz laf kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Temmuz 2014; 2:29:35 >

• quote:

şimdi hafıza kartı ile denedim. cwm 6.0.3.6 ile deniyorum. install zip/choose zip from external sd card diyorum ama sd kartı görmüyor. E:Can't mount/ external_sd/ diyor

cwmye girdikten sonra advanced >> reboot recovery deyiniz ve tekrar deneyiniz.
  • Dostum dediğin şeyleri yapmaya çalışıyorum. Önceki mesajda da belirtmiştim 4.3 orjinal android kullanıyorum. Hafıza kartına efextreme ve megawipe ziplerini attım. odinle de cwm 6.0.3.6 yı kurdum. ama cwm external sdyi görmüyor. Can't mount hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.