Şimdi Ara

HP Pavilion g6-2356st için acil önerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gece son, yarın gidip şu laptopu almayı düşünüyorum. Hiç AMD/İntel olayına girmeden diğer özellikleri ram'i, ekran kartı gerçekten iyi mi? Laptopu %60 divx, mkv filmler izleyen %40 internet için kullanan biriyim. Oyun beklentim yok ama bana PES, FİFA açsa inanın o bile yeter.

Almakta %90 kararlıyım ama 1-2 kişinin al kardeş için rahat olsun 3-4 sene işini görür/ bu fiyata iyidir demesi bile beni çok mutlu eder gerçekten. Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

http://www.bimeks.com.tr/urun/127780/hp-pavilion-g6-2356st-e0r45ea-w8-.aspx#specs

• Benim acizane tavsiyem bu cihazdan vazgeç kardeş. işlemci kötü ekran kartı kötü marka(hp ısınma sorunu) kötü kısaca 1200 civarı para verip pişman olma parana yazık. Benim tavsiyem söyle bir cihaz al.http://www.sadecenotebook.com/dell-inspiron-3521-g33f41c-core-i5-3337-180-ghz-4-gb-1-tb-2-gb-vga-156-linux-pmu277752.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafas215 M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim önerdiğin notebookta çok güzel ama işletim sistemi Linux. Hiç bilmediğim bir işletim sistemi artısını eksisini hiç bilmiyorum :(
  • İşletim sistemi sorun değil bi format atar istediğin işletim sistemini kurarsin sen bilmiyorsan bilen bi arkadaşın muhakkak vardır. Önemli olan cihazdır, sistem bugün linux ertesi gün win7 veya win8 o sorun değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugüne kadar 10 dan fazla notebook sahibi oldum. HP ye kaç kere şans verdiysem de sonunda hep pişman oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.