Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcell.com.tr den kontör yüklemesinden iade geliyor mu arkadaşlar?
  • Bu kampanya amazonda geçerli mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun aksam media marketten encard i kullanarak ilk alisverisi yaptik hayirlisi 650 tl olan gm discovery 4 gb versiyonu esime avantajixi kullanarak 50 tl cek enpara ve avantajixle yaklasik olarak 490 tl ye aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: nusperato

Dun aksam media marketten encard i kullanarak ilk alisverisi yaptik hayirlisi 650 tl olan gm discovery 4 gb versiyonu esime avantajixi kullanarak 50 tl cek enpara ve avantajixle yaklasik olarak 490 tl ye aldim

Güle güle kullanın diyesim geldi

• N11 ile görüşmeniz gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alesta1818

N11 ile görüşmeniz gerekiyor

sağol hocam..
    n11e mesaj attım 2-4 iş günü içerisinde bankaya göre değişir dedi.
    Enparayı aradım 7-10gün içinde geri ödeme gelmezse arayın kayıt açalım dediler..

• enginbeyist E kullanıcısına yanıt
    taksit imkanı olsa :( ..ben de 700 tl tablet + 800 tl cep tel alıcam ama en para ile 200 tl iade alıcaz diye 1300 tl peşin vermek var zorlanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

bugün hızlıal'dan 20 tl kupon + 15 tl bkm indirimi + 100 tl enpara indirimi ile 1.268 liraya iphone 4 s 8 gb aldık, apple türkiye garantili, sanırım iyi fiyat :)

enpara yı düşünce 1168 oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: nusperato

Dun aksam media marketten encard i kullanarak ilk alisverisi yaptik hayirlisi 650 tl olan gm discovery 4 gb versiyonu esime avantajixi kullanarak 50 tl cek enpara ve avantajixle yaklasik olarak 490 tl ye aldim

Güle güle kullanın diyesim geldi

tesekkurler

• rasheedwallacerasheed R kullanıcısına yanıt
    hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Orijinalden alıntı: 1984

bugün hızlıal'dan 20 tl kupon + 15 tl bkm indirimi + 100 tl enpara indirimi ile 1.268 liraya iphone 4 s 8 gb aldık, apple türkiye garantili, sanırım iyi fiyat :)

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon.html

Turkcell Mağaza'da geçiyorsa üste biraz daha(30 TL) vererek 16'lık alabilirdiniz.

yanlış yazmışım, enpara indirimi ile 1168 liraya geliyor, yine de çok teşekkürler ;)

• Merhabalar.

http://www.amazon.com/Logitech-Surround-Gaming-Headset-Technology/dp/B00CQ35C1Q

Amazon'dan 60$'a kulaklık alacağız fakat enpara işletebiliyormuyuz ? Daha cüzi miktara halletme imkanımız var mı ?
  • Arkadaşlar kartsız olarak nasıl para yatırırız karta bilgi verebilecek olan var mı?

• Hepsiburada Listeden çıkarılsın artık encartla alışveriş yapılması iptal edilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Arkadaşlar kartsız olarak nasıl para yatırırız karta bilgi verebilecek olan var mı?

Hesaba havale/eft yapabilirsin

• arkadaşlar otobus biletleri gecen buyuk firma var mı?
    ilk mesajda b seceneginden vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    hocam şu firmaların hepsinde 3D alt yapısı olduğundan dolayı %20 iade garanti

http://www.ipekbilgisayar.com/Bos_referanslar.aspx
  • Lütfen cevap verin. Enparanın bu %20 lik iade kampanyası gibi birşey yeni yılda da bekleniyor mu? (Bu kampanya Aralık sonunda bitiyor.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ods61

Lütfen cevap verin. Enparanın bu %20 lik iade kampanyası gibi birşey yeni yılda da bekleniyor mu? (Bu kampanya Aralık sonunda bitiyor.)

Çok erken sorulan bi soru...
    ARALIK olsun bi dimi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimok

hocam şu firmaların hepsinde 3D alt yapısı olduğundan dolayı %20 iade garanti

http://www.ipekbilgisayar.com/Bos_referanslar.aspx

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.