Şimdi Ara

IOS' ten Android' e Geçilir mi? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
4
Favori
10.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grezimonk

tabi tabi... ben beceremiyorum demiyorda suçlu android oluyor... bizde yedik... iSheep ( DAND ) IOS reklamı yapıyor...
    IOS'un üzerine yazılım tanımam her tarafından kalite akıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgunumur28

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fshiftdelete.net%2Fios-7-mavi-ekran-hatasi-verdi-47444.html&ei=l877UqTaGIej4gTOqoCYBw&usg=AFQjCNEWaia_qFyG8uJh6Of1ouMXS2Hi1A&sig2=MhkfbV-oMDdYWc2hCAidgw

( DAND ) IOS kalite akıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 12 Şubat 2014; 21:46:44 >

• quote:

quote:

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fshiftdelete.net%2Fios-7-mavi-ekran-hatasi-verdi-47444.html&ei=l877UqTaGIej4gTOqoCYBw&usg=AFQjCNEWaia_qFyG8uJh6Of1ouMXS2Hi1A&sig2=MhkfbV-oMDdYWc2hCAidgw

Her yazılım hata verir... Örnek Video.. Microsoft'da hata veriyor ama dünya devi...

• olgunumur28 kullanıcısına yanıt
    her yeni versiyonda tekrarlayan hatalar var... tuş kilidi hatası unutulmaz, beni rahatsız etme fonksiyonu... say say bitmez...
  • İos kullanma imkanı varken android kullananın aklına yanayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

İos kullanma imkanı varken android kullananın aklına yanayım

Katılıyorum..

@grezimonk
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    kardeşim ne bu roket bilimi mi beceremeyeceksin, yemişim isheep ini çok umrumda sanki ne kullanmışsın, sinirin dayanıyorsa al kullan, ama kimseyi tanımadan burada atıp tutma ki komik duruma düşmeyesin
  • olgunumur28 kullanıcısına yanıt
    asıl Android varken ( DAND ) IOS kullananın aklına şaşarım... kümes gibi kapalı kutu... görürsün ama kullanamazsın...
  • halikarnasss kullanıcısına yanıt
    Sarj aletini nerde tasiyorsun:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner_k

en son tecrübelerimden sonra android herzaman androiddir hayatta adam olmaz, 10 gb bile koysan illa sıkışacak kasacak çökecek birşeyler olacak, yeni samsungu bırakıp 5s alan biri olarak diyorum ios büyük rahatlık, sadece itunes biraz zahmetli.. tabi ki karar senin hangisi hoşuna gidiyorsa o dur, sadece kendi fikrim bu.

Yok artık, bende kullandım yok öyle birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: Taner_k

en son tecrübelerimden sonra android herzaman androiddir hayatta adam olmaz, 10 gb bile koysan illa sıkışacak kasacak çökecek birşeyler olacak, yeni samsungu bırakıp 5s alan biri olarak diyorum ios büyük rahatlık, sadece itunes biraz zahmetli.. tabi ki karar senin hangisi hoşuna gidiyorsa o dur, sadece kendi fikrim bu.

Yok artık, bende kullandım yok öyle birşey.

Alıntıları Göster
    Ios veya android kullanım açısından birbirlerine çok fazla üstünlük sağlayan teknolojiler değiller sıktı bu muhabbet artık. Biri diğerine göre daha stabil veya daha kaliteli falan da değil. GWI 'nin (Global Web Index) yaptığı araştırmaya göre Ios ve android kullanıcılarının %92'si topu topu face, instegram, wathup ve 15-20 değişik uygulamayı yükleyip günlük gelen iletilerini kontrol ediyor başka da yaptığı somut bir şey yok. Iphone ile samsung arasında çok fazla kayda değer bir farkta yok zaten birinin kuyruğu uzun birinin ağırlığı yok falan filan.

Burada önemli olan söz konusu teknolojileri değiştirdiğinizde maksimum faydaya ulaşmak değil (çünkü maksimum fayda iki teknolojide de aynı hazzı verecektir) alışkanlıkları değiştirip değiştirilen alışkanlığa minimum zamanda uyum sağlayabilmektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feyyaz Merter

Ios veya android kullanım açısından birbirlerine çok fazla üstünlük sağlayan teknolojiler değiller sıktı bu muhabbet artık. Biri diğerine göre daha stabil veya daha kaliteli falan da değil. GWI 'nin (Global Web Index) yaptığı araştırmaya göre Ios ve android kullanıcılarının %92'si topu topu face, instegram, wathup ve 15-20 değişik uygulamayı yükleyip günlük gelen iletilerini kontrol ediyor başka da yaptığı somut bir şey yok. Iphone ile samsung arasında çok fazla kayda değer bir farkta yok zaten birinin kuyruğu uzun birinin ağırlığı yok falan filan.

Burada önemli olan söz konusu teknolojileri değiştirdiğinizde maksimum faydaya ulaşmak değil (çünkü maksimum fayda iki teknolojide de aynı hazzı verecektir) alışkanlıkları değiştirip değiştirilen alışkanlığa minimum zamanda uyum sağlayabilmektir.

Alıntıları Göster
    Android akar hacı

• Feyyaz Merter F kullanıcısına yanıt
    ne yani hiç film izlemiyorlar hiç müzik dinlemiyorlar mı? android tarayıcısı Google Chrome ile kıyaslarsak daha iyi üstelik hızlı androidx86 ile çalışmam demiyor...
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    15-20 ayrı uygulamanın içine giriyor sanırım film izlemek veya müzik dinlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyyaz Merter

15-20 ayrı uygulamanın içine giriyor sanırım film izlemek veya müzik dinlemek
    İOS Kunllanacak Durumun Varsa Kesinlikle Android Ben Önermem Android Pişmanlıktır. İOS Candır Gerisi Yalandır.
  • İki magaza arasinda dunya kadar fark var benim gordugum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

quote:

Hacı iOS 7.0.1 ve 7.0.2'de bu sorun olmuştu. Lakin yok hesap makinesine girip ordan tuş kilidini kapatıp ardından kamerayı açarak girince olurmuş yok bilmem neyi nerde ne zaman ne yapınca olurmuş. Hangi manyak günlük kullanımda hesap makinesi açıkken tuşları kilitleyip ardına kamerayı açar merak ediyorum. iOS 7.0.3'ten sonra bu tür sorunlar hiç olmadı. Olduysa da dıdının dıdısının dıdısı şeklinde bulan olmuş olabilir.

Sonuç olarak desteklediği tüm cihazlara 1-2 güncellemeyi aynı anda vererek Apple bu işi çözüyor. Hani senin o (DAND)iOS var ya, işte o.

Bir düşün bakalım: Böyle bir sorun DANDİKroid bir cihazda ortaya çıksa ne olur? O cihaza güncelleme gelene kadar en az 10-15 yeni model daha çıkar...

Artık zaten bu Android telefonlara güncelleme vermiyorlar, güncellemeye telefon veriyorlar

• Telefonda ios tablette android kullanıyorum tartismaya hic gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Ben 3.5" iPhone 4'den 5.5" Full HD IPS Ekrana geçince elim ayağım titremişti.İnsan bir an "oha bu ne lan?" moduna geçiyor.

Gerçekten iPS Full HD Ekran bambaşka birşey.

Senin Note 3 dediğin cihaz Snapdragon 800 Chipset kullanıyor ve bu chipset İntel Core i3 den sadece %10 daha yavaş.

Her Türlü geçilir.

Türkiyeye Snapdragon 800'lü ve 4K video çeken telefon gelmedi maalesef. Snapdragon 800 İ3'ten %10 yavaşsa A7 İ5'ten %10 yavaş. sen neyle neyi kıyaslıyorsun ya? Bu kadar fandroid olma. Biri masaüstü işlemci biri mobil. İ3'e de %10 falan yaklaşamaz. En hızlı işlemci A7'dir. 1.3 GHz Dual Core. 2 çekirdek. Hani şu Fandroidçilerin üh 2 çekirdek 1.3 ghz leşş dediği. Sizin 8 çekirdek 2 ghz 3 gb ramli note 3'ü geçen.

Alıntıları Göster
    Bu maceranın sonunda pişman olarak, koşa koşa 5S' e döndüm arkadaşlar, android gerçekten pişmanlıkmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Bu maceranın sonunda pişman olarak, koşa koşa 5S' e döndüm arkadaşlar, android gerçekten pişmanlıkmış.

Alıntıları Göster
    pekii şimdiiiiii

5s vs note 4 desem?
    6 Plus vs note 4 desem?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.