Şimdi Ara

Momentum YOK Diyenler Gelin Bakalım.. (Videolu Kanıt.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 puan alsam title alıp lig atlayacağım.. maçı 0-0 götürüyorum.. gol atamayacağım momentum olduğunu zaten oynarken anladım adamların saçma hareketlerinden.. kendi kendine takılıp düşmeler felan.. attığın pasın manuel gitmesi vs vs derken dk 90 oldu.. uzatmalar felan baya bi oynattı hakem maçı.. illa gol attıracak ya.. sonra aşağıdaki videodada görüldüğü üzere.. adam geliyor semih adama omuz atıyor.. omuz yiyen adam musleraya takılıyor.. muslera kale içine giriyor.. sonra semih topu göğsüyle kaleye doğru çekiyor.. yere düşen adamda kalkıp golü atıyor.. tüm bu olaylar gelişirken sen bütün tuşlara bassan.. gamepadi kırsan.. klavyenin üstünede otursan oyun onu attıracak.. böyle saçma bir iş mi var arkadaş.. ben istediğim şeyi oyuna yansıtamıyorsam ne anladım ben böyle işten.. hala oyunda momentum yok.. siz oynayamıyorsunuz.. sakin oynamıyorsunuz felan diyen var... buyrun izleyin..









  • haklısın, momentum devreye girince maçı oynamıyor sadece izliyorsun, bazen ne yapsan etki etmiyor,girecekse giriyor kaçacaksa kaçıyor
    eğer maçta topların direkten dönüyorsa maçı kazanman çook zor,boşa oynmayacaksın çünkü yenileceksin.
    eğer rakip kaleci panter kesildiyse gol atman çook zor,beraberliğe razı olacaksın.

    (bu arada hangi programla kayıt aldın)
  • mesela burada iki defansım aynı anda otomatik kaydılar ve topu ıskalayıp adama vurdular ama adam 10kaplan gücünde olduğu için iplemedi golü attı..




    başka bir maç, defansımın gücü 80üstü forvetinki 70i geçmez ama adamda iman gücü var..




    bu da cep herkülü,kendinin 2 misli büyük adamla güç savaşını kazanıyor..





  • Online maçlarda hep 45. ve 90. dakikalarda gol oluyor. 90 dakika atak yapıyorum oyuncular topu kaleciye mıhlıyor, rakip 2 atak yapıyor ikisi de gol oluyor. Momentum bariz var fakat artık çileden çıkarmaya başladı. Goller neredeyse hep kurgu gibi geliyor sanki ne yaparsan yap o golü yiyecekmişsin gibi.
  • valla yine karşıma çıktı az önce.. o yüzden oyunu sildim.. bu sene daha fifa felan oynamam.. bf4 çıkıyor yakında bf4 oynicam artık.. iyice sinir hastası etti bu oyun beni.. resimde gördüğünüz gibi 2009 dan beri orjinal alıp oynarım ama bu oyun gitgide hasta ediyor beni.. artık gerçek hayattada çok çabuk sinirlenmeye başladım.. sinirlenince elim ayağım titrer oldu.. o yüzden daha oynamam bu oyunu.. en azından oyun düzelene kadar.. oyunda adam gibi sadece pro club modu vardı.. fifa 14 de onunda içine etmişler.. gerçekci yapıcaz gerçekci yapıcaz diye kanser ediyorlar milleti... öncelerden winning eleven yada fifa 11 felan oynarken oyun kaymak gibiydi.. birde şimdiki futbol oyunlarına bak... havadan bi arapası.. defans ıskalasın.. futbol hatalar oyunu ya hani.. sonra forvet gelsin golü atsın.. neyse ya ben ne kadar yazarsam yazayım bu oyun yine değişmeyecek yine değişmeyecek..

     Momentum YOK Diyenler Gelin Bakalım.. (Videolu Kanıt.)




  • Momentumun olduğunu spiker bile söylüyor maç esnasında :)
  • haklısın bilader bazen 90 dakika atak yapan taraf adamı ezen taraf ben oluyorum kaleci herkül kesiliyor gelgelelim dakka 90 da 0 a in orta ac bi kafa golü ve yenil, oyun bazen sacmalıyor.
  • Momentum dediğiniz şey ne oluyor?
    Bahsi geçen hatalar bende de oluyor. Fakat online oyunlarda rakiplerime de oluyor.
  • Hocam momentum var.hem de fifa14te krali var krali.bir haftadir bu olayi cozmeye calisiyordum ve sonunda isi kavradim ve cozdum diyebilirim.ayri bir baslik acip paylasacagim olanlari ve momentumdan kurtulma yontemini.

    İnanin ki bazen momentum benden yanayken oyuncularim kendi kendilerine paslasarak gpl attilar yeminle.ben hic bir tusa basmadan.cunku 11 mactir yenilmiyordum ve momentum benden yana zirvelerdeydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 dan beri fifa oynarım pesin pes olduğu dönemde bile ağırlıklı fifa oynardım 2008 online olrak oynamaya başladım , ilk defa bu sene yarıda bıraktım oyunu

    sinir krizleri geçirmeye hiç niyetim yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeinDe

    99 dan beri fifa oynarım pesin pes olduğu dönemde bile ağırlıklı fifa oynardım 2008 online olrak oynamaya başladım , ilk defa bu sene yarıda bıraktım oyunu

    sinir krizleri geçirmeye hiç niyetim yok

    Cunku ilk defa bir fifada momentum bu kadar etkili olarak devreye sokuldu.oyun yetkilileri bile agizlariyla soylediler zaten.

    Sizin goremediginiz bazi cubuklar var derken bu cubuk momentum cubugu :) ve bu yil gercekten cok cok etkili ultimate teamde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden de bir momentum olayı daha..

    http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/cannabispub/2014/video/173614422



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canabispub -- 28 Ekim 2013; 12:32:03 >
  • Konuyu başlatan arkadaşın videosu ve açıklaması tamamda diğerlerin videoları olmamış malesef , momentumu en iyi pc ye karşı oynarken anlarsınız açın legendary karşınıza hangi takımı alırsanız alın belli bir pozisyonda isterseniz topu karşı kaleye atın o top yine de gol olur ama pvp yaptığınız zaman herşey sizin elinizde , çoğu maçımda ilk yarı boyunca direkleri dövüyorum ondan sonra oyuncu değişiklikleriyle ve daha sakin ve daha net pozisyonlara girerek golü atıyorum
  • Kim ne derse desin momentum oyundan yaşanışa aktarılmada önemli bir adamdır kararında olursa oyunda zevk verir beyler sonuçta bir kişi kazanacak momentumun konusunu okuyun orda bazı yöntemler var onları uygulayın.
  • Bunların aynısı pes 14te de var. Tam bir rezalet. Fifa almak için girmiştim ama bu oyun da rezalet anlaşılan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah momentum ah bide hilecilerde olunca tam bezdiriyor hayatan
  • Fifa 98den beri oynarım Fifayı.
    Her sene bir momentum başlıkları açılır.Benim başıma hiç bu olaylar gelmedi ve ben yıllardır bu momentum ne anlamadım gitti arkadaş.
  • sen o golu öyle yada böyle her turlu yersin eger 90dk da rakip ceza sahasina girmis sifirdan orta yapiyorsa. ayrica sizin rakibinize hic mi momnentum olmuyor saniyorsunuz? her kazandiginiz da momentum yok ama kaybettiginizde hemen ulan momentum oluyor. hic kazanip da momentum sahyesinde kazandim diyeni görmedim.
    gecen hafta GS yedigi gole bakin. gercekte bile oluyor böyle goller.örnegi coktur kaldi ki bu bir oyun, bununda oyunun bir parcasi olarak görmek lazim.


    http://www.youtube.com/watch?v=8V9el7ZAJ0w

    + bu gol momentum degil basit bir defans hatasi. oyun degilde gercek mac oldugunu dusunur musun bir an icin ve öyle izle pozisyonu. öne giden topu nasil arkaya atacak futbolcu? yapacagin tek sey kaleciye pas vermekten baska birsey degil. yada birak rakip topu alsin o topu alinca yavaslar sende araya girersin. yada saga sola taca at topu oda olmadi kornere gönder. momentum yoktur demiyorum ama herseyi momentumun uzerine atmayalim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sdk.JK

    Fifa 98den beri oynarım Fifayı.
    Her sene bir momentum başlıkları açılır.Benim başıma hiç bu olaylar gelmedi ve ben yıllardır bu momentum ne anlamadım gitti arkadaş.

    Televizyonlardaki futbol.. Basketbol maçlarında bile sürekli bahsediliyor Momentumdan.. 98 den beri oynuyorum demenize rapmen Bilmemenize şaşırdım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumun üzerine bir arkadaşımla konuşurken başına gelen olayın videosunu gösterdi şaşkınlıklardayım

    https://www.youtube.com/watch?v=xJ1oWE702H8
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.