Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.705
Cevap
156
Favori
252.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben gök mavisi aldım şimdilik sorun yok 😀 ileride olur mu bilemem. Şarj konusunda şimdilik sorun yok ilk şarjı bitene kadar biraz kayıplar oldu ama şarj Edip Kulanmaya başlayınca normal herhalde . Gece 1 de 100 de 100 de sarıdan çektim . Sabah 9 da tableti elime aldım halen 100 idi . Gün için de bekle kullan vs derken saat 16.40 oldu ve ekran açık 3 saat 15 dk ekran açık ve tüketilen şarj yüzde 19 .
  • rryzen kullanıcısına yanıt

Hocam vallahi bende istyorum ama korkuyorum buradaki yorumlardan :) gümüş gri de sıkıntı yok heralde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pilde sorun yok benim ama ışık sızması var malesef, space greyde denicem sansimi iade edip.

Ekstra olarak wifidada problem var bende nedense surekli internet kopuyor, aynı wifia xiaomi mi 9t ve macbook pro cihazımda bagli hic bir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uummuuttss -- 30 Ocak 2021; 17:22:54 >

Sizinki gök mavisi mi yoksa gri mi hocam ?

Silver bendeki model.

Bende space grey aldım 10. Günü bugün ve ışık sizmasindan dolayı iade edip yenisini sipariş ediyorum gök mavisi kullaniyorsunuz ve sorun yok mu gerçekten daha önce iade ettiniz mi hiç?

• Arkadaşlar apple ile konuştum isterseniz teknik servise verin apple akasyaya hiç sorun kalmaz dedi sizce 10 günlük cihaz teknik servise verilmeli mi? Yoksa iade edip aynısından tekrar soyleyim şansa mi birakayim

• beyler air 4 kulanan varsa... F klavye de kullanabiliyorsaniz smart cover kilif klavye kade edicem çarşamba ... isteyen varsa ona yollim harika bisi ... ama ben pro 2020 kullaniyorum uymadi arka kamera sistemi yüzünden...

1.400 tl kilif ama ben yarisindan daha uygun fiyata vericem. mutlaka bana dönüş yapin... dusunen varsa

Apple iPad Air [ANA KONU]

Valla şaka gibi ya hocam bir tablet alcaz keyfimiz kalmadı

Verilmez hocam, zaten bu cihazlarda ekran degisimi yapilmiyodu sanirim tam parasini verdiginiz cihazi neden teknik servise gonderesinizki, sorun 1.5 sene sonra olur ozaman tamam.

Ama gerçekten acı bi durum neredeyse her ipadde ayni yerde problem var ve secenekte cok az ipad 8 çok eski kalıyo ekran kalitesi vs acisindan pro ise gereksiz pahali helede yenisinin cikmasina bukdr kala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uummuuttss -- 30 Ocak 2021; 19:29:43 >

Yok hıc ıade etmedim dırek aldım ve şansıma sorun çıkmadı arka kasa sesi ekran ışık sızması ve pıl ıle ılgılı sıkayetım . Ekran da ışık sızmadı da çıkarsa ıade ıle uğraşmam muhtemelen . İleride büyümez veya başka bır sorun çıkartmaz ıse kullanırım çünkü videolardan gördüğüm kadarıyla full sıyah görüntü full parlaklık ve karanlık ortamda ufak bı ışık sızması benım acımdan sorun teskıl eden bır durum degıl .

Orijinalden alıntı: catik

beyler air 4 kulanan varsa... F klavye de kullanabiliyorsaniz smart cover kilif klavye kade edicem çarşamba ... isteyen varsa ona yollim harika bisi ... ama ben pro 2020 kullaniyorum uymadi arka kamera sistemi yüzünden...

1.400 tl kilif ama ben yarisindan daha uygun fiyata vericem. mutlaka bana dönüş yapin... dusunen varsa

Apple iPad Air [ANA KONU]
    Hocam ben size mesaj yazdım ama dönüş yapmadınız... Kendi kendime dedim, herhalde bana satmak istemiyor diye düşündüm F klavye kullanıyorum normal pc de

• quote:

Orijinalden alıntı: Erim Aktuğ

Hocam ben size mesaj yazdım ama dönüş yapmadınız... Kendi kendime dedim, herhalde bana satmak istemiyor diye düşündüm F klavye kullanıyorum normal pc de

Alıntıları Göster
    bende sana cevap yazdim. geri dönüş yapmadin... aslinda halen mesaji görmemişsin... 1.400 tl kilif sifir... yari fiyatinin azina birakiyorum sana 😬
  • catik kullanıcısına yanıt
    Hocam ben halen sizin iade hakkını varken neden zarar ettiginizi anlamadım ama kendi maliniz kendi paranız saygı duydum 😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: rryzen

Hocam ben halen sizin iade hakkını varken neden zarar ettiginizi anlamadım ama kendi maliniz kendi paranız saygı duydum 😂
    😀 bende uygun aldim... 6 taksitle aldim nakite cevirmis olcam parayi iste tek faydasi o...

bu arada pro 11 2020 smart cover bulursam alirm uygun. cok yakisiyor cihaza 👍
    Sizin ürününü buldum aslında ilan sitesinden. İpad 8 e olan model, air 4 de uyum sağlıyor mu Çağatay Bey
  • quote:

Alıntıları Göster
    mesajim sana gitmiyor nedense ... 896565135

burdan haberleşelim bari ilan no 👍
  • quote:

Sizin ürününü buldum aslında ilan sitesinden. İpad 8 e olan model, air 4 de uyum sağlıyor mu Çağatay Bey
    yok ipad 8 klavyesi ayri ilan... diger ilana bakarsin 👍

hepsi 2 ilanim var zaten

Hocam ticaret yapmanıza hiç bir sözüm olmaz lakin pt(pozitif teknoloji) gecen hafta bu klavyeleri pro ve air 4 icin olani 399, duz ipad icin olani 299'a sattı outlet olarak, ama taksitle aldım nakite çeviricem tek kazancım bu demeniz hoş değil bence, şu kadara aldım bukadarada satıyorum hem ben kâr edeyim hem siz deseniz daha doğru olur bence..

İpad Air 4 alanlar ekran ve parlaklık ayarında kilitle/kilidi aç seçeneğiniz çıkıyor mu? Bende böyle bir sorun vardı değişime gönderdim yeni gelen cihazda da aynı şey var. Acaba smart folio takınca mı aktif hale geliyor o özellik. Kullananlar bir cevap yazarsa sevinirim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.