Şimdi Ara

Lanet olasıca yapışkan tuşlar.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynarken shifte bikaç defa basınca yapışkan tuşların açılması canımı sıkıyodu. Bende denetim masasından kapattım. Ancak şimdide ctrl+c, ctrl+v, alttire, soru işareti, parantez gibi kısayollar çalışmıyor... Denetim masasından eski haline getirdim. Shifte beş defa basınca uyarı şeysi yine çıkıyo ama demin bahsettiğim kısayollarda tık yok.
    yardım ederseniz sevinirim.... Not:format atmak istemiyorum

• harbi ya şunun adam akıllı kapatmanın bir yolu yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aep44

Oyun oynarken shifte bikaç defa basınca yapışkan tuşların açılması canımı sıkıyodu. Bende denetim masasından kapattım. Ancak şimdide ctrl+c, ctrl+v, alttire, soru işareti, parantez gibi kısayollar çalışmıyor... Denetim masasından eski haline getirdim. Shifte beş defa basınca uyarı şeysi yine çıkıyo ama demin bahsettiğim kısayollarda tık yok.
    yardım ederseniz sevinirim.... Not:format atmak istemiyorum

Ben hallettim şimdilik bir sorun yok. Şu şekilde mi ayarladınız;

Ben bunları yaptığımda soru işareti "?" alt tire "_" vs vs işaretleri yapabiliyorum. Hatta şuanda klavyedeki Shift tuşuna 5 defa basıyorum herhangi bir uyarı ekranı gelmiyor.

• Aynı Şekilde ayarladım ama maalesef çalışmadı.....
  • Şunuda belirtiyim kullandığım cihaz Laptop. Bi de usb bir klavye takıp denedim o klavyede çalışıyor. _?=)(&%++ Bakınn... Acaba bilgisayarın klavyesine mi bişey oldu anlamadım. Lütfen yardım edin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aep44

Şunuda belirtiyim kullandığım cihaz Laptop. Bi de usb bir klavye takıp denedim o klavyede çalışıyor. _?=)(&%++ Bakınn... Acaba bilgisayarın klavyesine mi bişey oldu anlamadım. Lütfen yardım edin....

sorularınızı bu başlığa iletebilirsiniz.

Win7 ANA KONU

Bütün soruları cevapları topluyoruz dev bir topic oluyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_82410686/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.