Bildirim
GTA V GÖREV SERİSİ VİDEOLU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Son bölümü çekte izleyelim. Baştan sona izleyince oyunu oynamanın anlamı kalmıyor ama her oyuna başlamadan önce final bölümünü meraktan kesin izlerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ronald the Adventurer
Son bölümü çekte izleyelim. Baştan sona izleyince oyunu oynamanın anlamı kalmıyor ama her oyuna başlamadan önce final bölümünü meraktan kesin izlerim.
2 farkli final var oyunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rainbow05
quote:
Son bölümü çekte izleyelim. Baştan sona izleyince oyunu oynamanın anlamı kalmıyor ama her oyuna başlamadan önce final bölümünü meraktan kesin izlerim.
İlki nasıl bitiyor, ikincisi nasıl bitiyor? Detaylarıyla anlatırmısın? Çok merak ettim şimdi.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rainbow05
quote:
İlki nasıl bitiyor, ikincisi nasıl bitiyor? Detaylarıyla anlatırmısın? Çok merak ettim şimdi.
Anlatmasi uzun surer dostum.sen en iyisi youtube'a bak bende ordan buldum zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 6 Ekim 2013; 14:07:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
spoiler ekleyemediğim için buraya yazıyorum. Alttaki yazı spoiler içerir okumadan geçin.
o zaman ilkini seçiyimde yine tek karaktere düşsün, en azından gta havasına bürünür oyun biraz. diğerlerininde aklı başına gelir. -
Sen bilirsin adamlar o kadar 3 karakter koymus olmesin derim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoda bütün finalleri izledim. Sadece Trevor yada sadece Michael'ıda öldürtebiliyoruz galiba. Yada Trevor'ı öldürdükten sonra Michael'ı öldürüyoruz başka bir görevde. Emin değilim. Ama ben dediğm gibi Franklin'i yaşatcam bitek. Diğerlerinin mallarınada el koyarım hem.
Hemde oyun GTA havasına bürünür biraz.
-
quote:
Videoda bütün finalleri izledim. Sadece Trevor yada sadece Michael'ıda öldürtebiliyoruz galiba. Yada Trevor'ı öldürdükten sonra Michael'ı öldürüyoruz başka bir görevde. Emin değilim.Ama ben dediğm gibi Franklin'i yaşatcam bitek. Diğerlerinin mallarınada el koyarım hem.
no spoiler :'((((
-
quote:
Orijinalden alıntı: furperen
quote:
Videoda bütün finalleri izledim. Sadece Trevor yada sadece Michael'ıda öldürtebiliyoruz galiba. Yada Trevor'ı öldürdükten sonra Michael'ı öldürüyoruz başka bir görevde. Emin değilim.Ama ben dediğm gibi Franklin'i yaşatcam bitek. Diğerlerinin mallarınada el koyarım hem.
spoiler eklemeyi bilmiyorumki, öğretende yok.
EDİT: ayrıca konu zaten gta5 görev serisi konusu. Bu konuya girenler zaten görevleri izlemek için giriyor ve dolayısıyla spoiler'ın kralını yiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grampa Simpson -- 9 Ekim 2013; 22:06:58 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: furperen
quote:
spoiler eklemeyi bilmiyorumki, öğretende yok.
EDİT: ayrıca konu zaten gta5 görev serisi konusu. Bu konuya girenler zaten görevleri izlemek için giriyor ve dolayısıyla spoiler'ın kralını yiyorlar.
ama belki yapamadığı görev için belli yerlere göz atmak isteyenler olabilir direk oyun sonunu söylemek yanlış =D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X