< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vitiligo Hastalığı (2. sayfa)

-
-
<a href="https://massivebio.com/jak2-faqs/" title="jak2 mutation">jak2 mutation</a>
-
merhaba ilaçı nereden temin ettiniz adres veya link paylaşırmısın
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba pigment boyalarını siz mi temin ettiniz ne kadara aldınız ve işlem ortalama ne kadara yapılıyor birde dövmeci İstanbul da mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Opzelura su ana kadar tek ise yarayan ilac. Esim kullaniyor - 6 ayda yuz bolgesi tamamen gecti - elde hala biraz var ama baya cillendi.
-
merhaba. ben de vitiligoluyum ve bu kremi bir süredir araştırıyorum. eşinizin öncesi sonrası fotolarını görebilir miyim? ve ne kadar süre hangi aylarda kullandığını öğrenebilir miyim?
-
Merhaba vitiligo hakkında bilgi alabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba opzelura ilgili bilgi araştırırken bu foruma denk geldim. eşinize kremi nereden temin ediyordununuz, yurtdışından mi , eğer yurtdışından ise hangi ülkeden? çok yakın arkadaşım stres vs ötürü vitiligosu artmış, doktor ona opzelura tavsiye etmiş ancak yurtdışından temin edebilirsin demiş.o yüzden mümkünse sizden biraz bilgi rica edebilir miyim? Eşinize geçmiş olsun ve şimdiden teşekkür ederim.
-
ben oğlum için aldım henuz 1 ay olmadı fakat umudumuz var.ben almanyadan aldım.doktor reçete yazdı almanyada bir eczaneye gidip reçeteyi gösterdim.fiilen reçeteyi görmek istiyorlar.ve reçete tarihi 1 ayı geçmemiş olacak şartı aranıyor.krem solüsyon şeklinde sabah akşam sürmek gerekiyor 1000 euro gibi bir rakam ya da 950 euro olacak.almanya duseldorftan aldık.ama munihta de oldugunu biliyorum bir tanıdıgımıza recete gönderdim ama resmine bakarak veremeyiz demişler.o nedenle fiilen reçeteyle gidip almak durumunda kaldık.umarım işe yarar.yarayan arkadaşlar bildirim yaparsa sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X