Şimdi Ara

ios 7'den ios 6'ya dönmek isteyenler gelsin(iMZALAR KAPANDI DÖNÜŞ YOK) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
11
Favori
52.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grezimonk

gerçekler acıdır...

ios 7'den ios 6'ya dönmek isteyenler gelsin(iMZALAR KAPANDI DÖNÜŞ YOK)
  • hukuksever kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

gerçekler acıdır...

bu ne be koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

Orijinalden alıntı: hukuksever

Arkadaşlar Merhaba,

Yanlışlıkla veya bilerek ios7'ye geçip, beğenmediyseniz, 6.1.3 için apple imzalamaları açık, yani geri dönebilirsiniz

Yapmanız gereken

cihaziniza uygun 6.1.3 dosyasi
    cihazinizi dfu moda alin
    Shift+ geri yukleye basarak 6.1.3 dosyasini secin
    Son sürüm itunes

Not: bu islem sirasinda icloud veya pc yedeginiz yoksa tum verileriniz gider ve ios7 de aldiginiz backuplar 6.1.3 te calismaz, ayni islemler iphone 5 sahipleri icin de 6.1.4 dosyasi indirilerek uygulanabilir.

İmzalarin acik oldugunu gösteren görsel, bu siteden kendiniz de kontrol edebilirsiniz

http://api.ineal.me/tss/status

hocam ıpad mini için 6.1.3 ü bulamadım ben siteden?

ipad mini wifi için :http://api.ios.icj.me/v2/iPad2,5/10B329/url/dl

ipad mini 4g+wifi için:http://api.ios.icj.me/v2/iPad2,6/10B329/url/dl

hocam indirdim. şimdi ıpad i pc ye bağlıyorum itunes11.1 de shift ve geri yükle yapıyorum bu kadar mı hocam?

Alıntıları Göster
    Sonunda döndüm ios 6'ya çok teşekkürler o ne iğrençlikti öyle ya ipadi o halde görsem zaten almazdım iconlar yazılar birbirine girmiş oyuncak gibi nexus4 için kullandığım son android diyordum ama ios7 den sonra asla iphone'a geçmem. Benim için kötü deneyimler:
    - yıllardır mac os x kullandığım için ios'a ilk geçtiğimde uygulama iconları sayesinde hiç zorlanmamıştım neyin nerde olduğunu biliyordum çünkü hepsi apple'a özgüydü ios7 de ise tam bir facia
    - tema arkaplanı çok beyaz hadi bu zevk meselesi peki ana ekranda docku niye kaldırmışlar o soluk kısımda ne rezaletti öyle hem ekrandan yiyor hemde arka plana ne koyarsan koy kapatıyor
    - stabilite ipad4 te pek fark göremedim ama çoklu görev hareketlerinde sorunlar var kimse hikaye okumasın androidlere ne diye laf atıcaklar şimdi bakalım
    - kocaman yaziyorum PIL ÖMRÜ ipad in en büyük özelliklerinden biriydi cihazı işe giderken kapatmazdım bile eve gelince de suyunu cıkarırdım 2 saat ve şarzı bana 5-6 gün yeterdi ios7 de 15 dakika nette gezindim yüzde 10 şarz yedi öhhh yani beklemedeyken bile şarz yiyo.sen kimi kandırıyon apple ekimde ipad 5'İ çıkarınca kocaman özelliklerle x20 daha fazla pil ömrü diye tanıtıcan. Ben mecbur muyum senin yeni çıkaracağın cihaz için kendi cihazımdan 3-4 saat pilden feragat etmeye
    Apple'ı severim ama fanlığın lüzumu yok pil sorununu çözseler belki diğer beğenmediklerime alışabilirim ki zor olucak şimdi ipad açılıpta karşimda ios6 yı görünce ne kadar sevindim anlatamam :)

• numenorian kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam...
  • Ios 7 icloud backup ios 6'ya yuklenmiyordu peki simdi guncel itunes ile ios 7 yedek alirsak ios 6'ya geri yukleniyormu yoksa itools sartmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rahatolun

quote:

iphone 4 için 6.1.3'ü indirdim. sıkıştırılmış klasör olarak. shift+restore yaparken bu klasörü göstermek yeterli mi, yoksa içinden bir dosya mı gösterilecek?

Eger rar zipli ise cikart yükleyeceginiz dosya ipsw uzantili olmali
    Normalde geri dönüs yok ama bir kac günlugune hak taniyorlar

sayın rahatolun, winrar ile dosyaları çıkarttım, klasörün içinde ipsw uzantılı dosya yok. bir yardım lütfen, iphone 4'te acaip yavaş çalışıyor ios 7.

kardeş dosyanın uzantısı ney nereden indirdin ? www.felixbruns.de/iPod/firmware/ buradan indirsene direk ?

sayın gökceonur dediğiniz yerden indirmiştim. şimdi sildim tekrar indiriyorum. GSM olanını.

hocam oradan indirdiyseniz uzantısının ipsw olması gerek yok ben onlarca kez oradan ipw indirdim

sayın gökceonur, tekrar indirdim, zipten çıkardım, dosyaların hiçbirisinde ipsw uzantısı yok. dmg, bin, bbfw, release uzantılı dosyalar var. bir yardım edin de kapanmadan geri dönelim lütfen.

kardeş allah aşkına bana indirdiğin dosyanın fotoğrafını ekran görüntüsünü atar mısın ? şöyle bir şey olması gerek indirdiğin şeyin

bunlardan her biri bir ipsw dosyası

sayın gökceonur, ben IE ile indiriyordum, zipli dosya olarak indiriyordu. sizin ekran görüntüsünde chrome'u görünce onunla denedim ve ipsw olarak indirdi. çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Apple Yeni Ipad MD370TU/A 32GB Wi-Fi + 4G modeli için hangi ipsw dosyasını indirmem gerekiyor acaba? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: say

Ios 7 icloud backup ios 6'ya yuklenmiyordu peki simdi guncel itunes ile ios 7 yedek alirsak ios 6'ya geri yukleniyormu yoksa itools sartmi?

hayır gelmiyor, itools şart maalesef
  • quote:

Ios 7 icloud backup ios 6'ya yuklenmiyordu peki simdi guncel itunes ile ios 7 yedek alirsak ios 6'ya geri yukleniyormu yoksa itools sartmi?
    gökceonur arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim muhteşem şekilde her an destek verdi.

bu arada ıos 7 de bizlerin gördüğü sıkıntıları dile getirmek sadece iyiniyetimizden ve fiyatları yüksek olan ve bütçelerimizi zorlayan bu cihazlardan gerçekten tatmin edici bir sonuç alabilmemiz içindir.

Şu an ios 6.1.3 e ipad minimle geri döndüm ve hiç bir sıkıntım yok gayet mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporpazarlama

Apple Yeni Ipad MD370TU/A 32GB Wi-Fi + 4G modeli için hangi ipsw dosyasını indirmem gerekiyor acaba? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

buyurun hocam :http://api.ios.icj.me/v2/iPad3,5/10B329/url/dl
  • quote:

quote:

hayır gelmiyor, itools şart maalesef

Tesekkurler, umarim pc bulurum kapanmadan geri doneriz

• hukuksever kullanıcısına yanıt
    ben teşekkür ederim güzel sohbetin için :)
  • say S kullanıcısına yanıt
    elinizi çabuk tutmakta fayda var hocam :)
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim, büyük bir sorundan kurtardınız beni. ipad 3,3 _6.1.3_10b329 dosyasını kurmaya çalışacaktım az kalsın :)
  • quote:

çok teşekkür ederim, büyük bir sorundan kurtardınız beni. ipad 3,3 _6.1.3_10b329 dosyasını kurmaya çalışacaktım az kalsın :)

Aman hocam sakat is yapmayin

• quote:

quote:

buyurun hocam :http://api.ios.icj.me/v2/iPad3,5/10B329/url/dl

Dosya uyumlu olmadığından yüklenemiyor diyor. Ne yapmam gerekli acaba

• sporpazarlama kullanıcısına yanıt
    bir de şu dosyayı dener misiniz ?http://api.ios.icj.me/v2/iPad3,6/10B329/url/dl
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deutchwhy22

bilen biri varsa tam olarak 6.1.4 e nasıl geçiş yapılacagını anlatabilirmi?

yukarıda anlattım zaten ?

Sen sadece 6.1.3 yerine 6.1.4 dosyasını seçip indireceksin buradan.

http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

hocam, sitede ipad mini wifi için 6.02 sürümü de var.
    bu sürümü de yükleyebilir miyiz? çünkü 6.1.3 için jailbreak çıkmadı diye biliyorum.
    veya aşağıdaki sitede 6.1.2 var. istediğimiz sürüme geçiş yapabiliyor muyuz?
    http://www.iphonehacks.com/download-ipad-ios-firmware

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: octawa

Kardeşim çok sağol valla beni büyük dertten kurtardın ios7 yaramaz bana

Rica ederim kardesim ne demek

Alıntıları Göster
    iphone 4 sahipleri özellikle 6.1.3'e dönerek telefonlarını kurtaracaklar.

imzalaması ne zaman kapanır acaba 6.1.3'ün?

• someoneme kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

İmzalamalar en fazla bir alt sürüme düşeceğiniz şekildedir, diğerleri için kapalıdır o yüzden en fazla 6.1.3 sürümüne düşebilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.