Şimdi Ara

PESEdit 2014 Patch 4.4 çıktı !! 01.06.2014 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
2
Favori
46.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Hocam dediklerini yaptım sonuç yine aynı atma sorunu devam ediyor.
    beyler şu an oyunu yeniden kurdum. üzerine hiç bi şey kurmadan direk dlc 2.0 onun üzerine pesedit patch 2.0 mı kurmak lazım? 1.03 yaması falan lazım mı?
  • cy_x kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bu mega bulut sitesi sanırım doğrumudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heradod

Teşekkürler bu mega bulut sitesi sanırım doğrumudur ?
    dlc 2.00'ı içindeki dosyaları pes klasörüne attıktan sonra patch'i yükledigimde sürekli disc bulunamadı hatası cıkıyor zaten o patch kurulduktan sonra selector'da 3 secenekden birini işaretlemen gerekiyor uygun olanı sectikten sonra hata veriyor düzgün şekilde kurabilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ritsuko

dlc 2.00'ı içindeki dosyaları pes klasörüne attıktan sonra patch'i yükledigimde sürekli disc bulunamadı hatası cıkıyor zaten o patch kurulduktan sonra selector'da 3 secenekden birini işaretlemen gerekiyor uygun olanı sectikten sonra hata veriyor düzgün şekilde kurabilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Alıntıları Göster
    Hata alan arkadaşlar oyucu sistem sürücüsü C yerine D diskine kurarsa sorun olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heradod

Hata alan arkadaşlar oyucu sistem sürücüsü C yerine D diskine kurarsa sorun olmayacaktır.

Alıntıları Göster
    c veya d farketmiyor aldıgım hata budur
     PESEdit 2014 Patch 4.4 çıktı !! 01.06.2014

• quote:

Alıntıları Göster
    PESEdit2014Patch2.0 + DLC2.0 Torrent link ilk mesaja eklendi.

• quote:

bu hatayı anlanlar ilk mesajdaki c.racki indirip oyuna uygulasınlar. pes edit 2.0 kurduktan sonra c.rack isteyebiliyor bilginiz olsun.
  • Oyun şimdi olmuş. Teşekkürler pesedit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oyun şimdi olmuş. Teşekkürler pesedit
    Hocam bir türlü beceremedim bir yardım ederseniz sevinirim.

Oyunu baştan kurdum.
    Sonra torrentten indirdiğim 2.0'ın içindeki Data Pack 2.0'ın içindekilerini kurduğum yerdeki Data dosyasının içine kopyaladım.
    Sonra Patch 2.0'ı yükledim 2.şıkkı işaretledim başarılı olundu yazdı daha sonra her açmaya çalıştığımda tepki vermemeye başladı sonra ilk sayfadaki cracki yaptım bu seferde oyun açılıp patch işlememeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Oyunu baştan kurdum.
    Sonra torrentten indirdiğim 2.0'ın içindeki Data Pack 2.0'ın içindekilerini kurduğum yerdeki Data dosyasının içine kopyaladım.
    Sonra Patch 2.0'ı yükledim 2.şıkkı işaretledim başarılı olundu yazdı daha sonra her açmaya çalıştığımda tepki vermemeye başladı sonra ilk sayfadaki cracki yaptım bu seferde oyun açılıp patch işlememeye başladı.

Data Pack 2.0'ın içindekilerini. C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download içine attman lazım. ilk mesajda belirtilmiş. hata alanlar ilk mesajdaki kurulum bilgilerine göz atsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Oyunu baştan kurdum.

Data Pack 2.0'ın içindekilerini. C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download içine attman lazım. ilk mesajda belirtilmiş. hata alanlar ilk mesajdaki kurulum bilgilerine göz atsınlar.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. Sorunsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Teşekkür ederim. Sorunsuz
    evet ben de sorunsuz yükledim İngiltere ligi için ayrıca Beşiktaş niye yok ya :)

Seyirci atmosferini bayağı iyi vermişler bu sefer
  • quote:

Hocam dediklerini yaptım sonuç yine aynı atma sorunu devam ediyor.
    Üstadlar bi ricam olacak

Ben patchi kurdum ama bir yerde yanlışlık yapmış olmalıyım ki Bundesliga ve Fenerbahçe görünüyor ama Bundesliganın takım isimleri ve Fenerbahçenin kadrosu hariç ismi dahil hiçbir şeyi normal gözükmüyor. Şimdi her şeyi kaldırdım ve baştan kurmadan önce size danışmak istedim.

Windows 7 Ultimate X64 kurulu bilgisayarımda

PES 2014 Orjinal

Pes 2014 Veri Paketi 2.00'i indirdim dosya içeriğinde: DpFileList ve de dt50_001 var

PESEdit.com 2014 Patch 2.0'i indirdim dosya içeriğinde Install PESEdit.com 2014 Patch 2.0, Readme, Support, Visit us var.

Program dosyaları (x86), belgelerim ya da program data'da konamiye dair hiçbir şey kalmadı.

Şimdi sırasıyla kurulumu nasıl yapmalıyım ki başarılı olsun?

Not. Bu seneki yamalarda kitserver yok sorunun kaynağı bu olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tounela

Üstadlar bi ricam olacak

Ben patchi kurdum ama bir yerde yanlışlık yapmış olmalıyım ki Bundesliga ve Fenerbahçe görünüyor ama Bundesliganın takım isimleri ve Fenerbahçenin kadrosu hariç ismi dahil hiçbir şeyi normal gözükmüyor. Şimdi her şeyi kaldırdım ve baştan kurmadan önce size danışmak istedim.

PES 2014 Orjinal

Pes 2014 Veri Paketi 2.00'i indirdim dosya içeriğinde: DpFileList ve de dt50_001 var

PESEdit.com 2014 Patch 2.0'i indirdim dosya içeriğinde Install PESEdit.com 2014 Patch 2.0, Readme, Support, Visit us var.

Program dosyaları (x86), belgelerim ya da program data'da konamiye dair hiçbir şey kalmadı.

sırasyıla Pes 2014 Veri Paketi 2.00 kur ilk mesajda kurulum bilgisi mevcut. ardından pes edit 2.0 kur. kurulum bilgisi ilk mesajda mevcut. oyun açılmazsa c.rack isterse ilk mesajada c.rack dosyası mevcut indir ve oyuna uygula.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tounela

Üstadlar bi ricam olacak

PES 2014 Orjinal

sırasyıla Pes 2014 Veri Paketi 2.00 kur ilk mesajda kurulum bilgisi mevcut. ardından pes edit 2.0 kur. kurulum bilgisi ilk mesajda mevcut. oyun açılmazsa c.rack isterse ilk mesajada c.rack dosyası mevcut indir ve oyuna uygula.

Alıntıları Göster
    Oyunum orjinal c.rack gerekmiyor. oyunu sıfırdan kurup önce Veri Paketi 2.00 sonra patchi kuracağım bakalım olacak mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

direk kendi sitesinden indirsenize o zaman
    http://pesedit.com/forums/forumdisplay.php?232-PESEdit-com-Patch
    yalnız tek link veya torrent halini göremedim sonraki sayfalarda vardır veya google a sorun ne istediğinizi o sizi yönlendirir...
    selamlar pesedit 2014 1.04 Update + DLC 2.00 yükledim oyunda atma donma kasma yok herşey normal ama bazı oyuncularda isim yok fenerin forması ismi saçma sapan gs yok ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: korona06

selamlar pesedit 2014 1.04 Update + DLC 2.00 yükledim oyunda atma donma kasma yok herşey normal ama bazı oyuncularda isim yok fenerin forması ismi saçma sapan gs yok ne yapmam lazım

Alıntıları Göster
    reloaded sürümünü kullanıyorum;
    - oyunu sıfırdan kurdum
    - data pack 2.0 'yi indirdim, içindekileri KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download klasörüne attım (pes2014.exe dosyası hariç)

- pesedit patch 2.0 kurulumunu da sorunsuz yaptım
    - yama kurulumu sonunda 3 seçenek çıkıyor, noDVD olanı seçtim
    - oyun sorunsuz başlıyor ancaaak şöyle bir hata alıyorum;

sonra oyun başlıyor ve oyun içinden veri paketi sürümüne baktığımda veri paketi 1.04 yazıyor, veri paketi 2.0 yazmıyor..

nerede hata yapıyor olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

reloaded sürümünü kullanıyorum;
    - oyunu sıfırdan kurdum
    - data pack 2.0 'yi indirdim, içindekileri KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download klasörüne attım (pes2014.exe dosyası hariç)

- pesedit patch 2.0 kurulumunu da sorunsuz yaptım
    - yama kurulumu sonunda 3 seçenek çıkıyor, noDVD olanı seçtim
    - oyun sorunsuz başlıyor ancaaak şöyle bir hata alıyorum;

sonra oyun başlıyor ve oyun içinden veri paketi sürümüne baktığımda veri paketi 1.04 yazıyor, veri paketi 2.0 yazmıyor..

nerede hata yapıyor olabilirim

Alıntıları Göster
    pes edit patch 2.0 kurduktan sonra pes edit selectorde söyle bir seçenek çıkıyor. oyununuz DVD versiyonsa ilk seçenek s değilse yani oyunu internetten download yaptıysanız ikinci seçeneği seçip continue deyip onaylayın.

• quote:

pes edit patch 2.0 kurduktan sonra pes edit selectorde söyle bir seçenek çıkıyor. oyununuz DVD versiyonsa ilk seçenek s değilse yani oyunu internetten download yaptıysanız ikinci seçeneği seçip continue deyip onaylayın.

Alıntıları Göster
    tamam hallettim ama şaka gibi bir detay gözden kaçınca olmuyor işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 15 Aralık 2013; 17:46:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

tamam hallettim ama şaka gibi bir detay gözden kaçınca olmuyor işte..

Alıntıları Göster
    Biri sevabına sırasıyla indirmemiz gerekenleri yazabilir mi? mesajda ekli linklerin hepsini mi indireceğiz.Benim indirdiğim data da aşağıdaki dosyalardan exe ve dpfilelist.bin dosyası çıkmadı.Bu yüzden mi Fenerbahçe'li futbolcuların isimleri doğru değil.

https://store.donanimhaber.com/45/d7/e1/45d7e1aafe7ecaee3cce50acea706395.PNG
     PESEdit 2014 Patch 4.4 çıktı !! 01.06.2014 PESEdit 2014 Patch 4.4 çıktı !! 01.06.2014

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.