Bildirim
Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (189. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
haydaa yeni bölümler salı günüymüş. neyse 1 gün geç gideriz. torrent altyazı uğraşmayalım. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dandik dizi film sitesinin yayınladığı dizileri netflix yayınlayamıyor, bir de her ay para ödüyor insanlar bu platforma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 25 Şubat 2020; 11:45:18 > -
Bu sezon değil bir sonraki sezon final olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2.bölüm de yayınlandı. Bu haftalık 2 bölüm koymuşlar bundan sonra her hafta 1 bölüm ve bölümler salı sabahı çıkıyor. -
Dizi güzel başladı. İlk on dakika çok güzeldi.
-
Netflix'de mi yayınlandı hocam? Ben göremiyorum mobil uygulamadan girince.
Netflix ne zaman ekler bilmiyorum kendi kanalında yayınlandıquote:
Orijinalden alıntı: Chris Traeger
Netflix'de mi yayınlandı hocam? Ben göremiyorum mobil uygulamadan girince. -
Anladım hocam. Teşekkürler cevabın için.
Kimileri final sezonu demişti kafam oraya gitti. O zaman çok iyi bir sezon olacak.quote:
Orijinalden alıntı: BoJack Horseman
Bu sezon değil bir sonraki sezon final olacak.
Netflix'e eklenmemiş bende göremedim ne güzel TV'de izleyecektim diye seviniyordum neyse indirip usb ye bağlar öyle izleriz artık başka çare yok. -
-
dizi su gibi akıyor ne ara başladı ne ara bitti anlamadım keşke bütün sezon bir anda gelse sabredebilsem sezonun bitmesini bekliyecem de öyle olmuyor -
cidden bu diziyi netflix altyazısıyla heba mı edeceksiniz?
çekilir torrentten izlenir -
onu da netflix altyazısı ile izleyeceksin, netflix altyazılarının neyi var ayrıca -
Hocam altyazıya sansür uygulanıyor.
Aralarında ayrı bir anlaşma yoksa eğer tüm bölümler yayınlandıktan birkaç hafta yada bir ay sonra netflix'e gelir son sezon.Genel olarak öyle oluyor.
Ben ise netflix'e falan gelmesini hiç beklemeden izlerim bu dizi bekletilmez beyleeeer. -
hafif kalıyor, bazı yerler çevrilmiyor bilequote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
onu da netflix altyazısı ile izleyeceksin, netflix altyazılarının neyi var ayrıca
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X