Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden bu kadar uzun ara verildi diziye bilmiyorum ama dogru bir karar oldugunu dusunmuyorum.Inanilmaz emek harcanarak cekilen gorsel efekt bollugu olan bir dizide degil sonucta.Sicak yaz gunlerinde izlemeye alismistim.
  • Rhea Seehorn ocak şubat demiş yeni sezon için. Çekimler 2 hafta önce bitmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dodge kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim breaking bad filmi için ara verildi hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5. sezon için resmen gün sayacağım. Breaking Bad'i aratmayan bir dizi. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir.
  • El Camino'dan sonra Breaking Bad anılarım depreşti tekrardan çok sığ bir soru olacak biliyorum ama dizi nasıl arkadaşlar az da olsa Breaking Bad havasını yaşatıyorsa hiç düşünmeden başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

El Camino'dan sonra Breaking Bad anılarım depreşti tekrardan çok sığ bir soru olacak biliyorum ama dizi nasıl arkadaşlar az da olsa Breaking Bad havasını yaşatıyorsa hiç düşünmeden başlarım
    Fazlasını yaşatıyor. Br. Bad seven birisi hala bu diziyi izlemdiyse çok şey kaybediyor demektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sedat_60 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yaşatır hocam hatta el camino filminden daha fazla yaşatacağından adım kadar eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.B etkisi yaşatıyor ama White olmadan asla B.B seviyesinde olamaz. 5. sezon White'ı görmeyi umuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 8 Kasım 2019; 21:32:37 >
  • 23 Şubat

• quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

23 Şubat

Yeni sezon mu geliyor hocam :))

• Aynen

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Bayağı da varmış be hocam.

• Rhea Seehorn da ocak şubat demişti zaten daha erken beklemiyordum ben.

• Feast 2 adlı filmde Saul da oynamış. Mideniz kaldırırsa izleyin (yaratıklı filan) :)
  • Breaking Bad izledim. Sırf bu yüzden bu diziyi izleyesin var. Tavsiye eder misiniz ?

• Emple kullanıcısına yanıt
    Sırf bu yüzden değil, daha iyi bir dizi olması nedeniyle tavsiye ederim

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Komik espri at Kardeş

• Sicak yaz gunlerinde izlerdik genelde simdi de soguk kis gunlerine denk gelecek yeni sezon.
  • Breaking Bad'den sonra izlemek gerçekten güzel. Sırıtan bir karakter göremiyorum. Tabi ki Mike başka.

Ama Saul'un sevgilisi de Breaking Bad de olabilirmiş. Bence çok iyi rol kesiyor.
  • Herkes mike’ı çok seviyor ama ben tam tersi nefret ediyorum.BB’de yetmiyormuş gibi burda da olmasından sinir kapıyorum hele onun üzerinden giden bölümlerde kafayı yiyiyorum

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.