Şimdi Ara

Kuzenlerimle Aynı Dersaneye Gitmek İstemiyorum Yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 9Dead|Trojan8

quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

quote:

quote:

Benimde sevmediğim bi kız kuzen var benden büyük 23 yaşında.Tatilde boğmaya çalıştı o kadar nefret ediyor benden.Her hafta pazar bunlara gidiyoruz.Kaç kere üni okudu halen iş bulamadı da kurtulalım.Neyse ki şu aralar erkek manita buldu galiba geç geliyor eve falan daha geç görüyoruz.Kız o kadar şımartılmış ki ben 14 yaşındayım ondan daha olgun davranıyorum.Babamlada bayağı kavga ettik.Geçen hafta bana karşı iyi davrandı.Bu haftada götürmedi zaten.Sanırım işe yarıyor.

aynen bu durumdayim sadece benimki benden bir yas buyuk bizde her pazar gorusuyoruz :(

Çözümü olsada kurtulsak şu kuzenlerden.Komşu çocuğu yanında melek kalır.Böyle kuzen olmaz olsun.

kuzensavar.exe

Kaspersky tool çıkarsa şunlar için ya :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benimde sevmediğim bi kız kuzen var benden büyük 23 yaşında.Tatilde boğmaya çalıştı o kadar nefret ediyor benden.Her hafta pazar bunlara gidiyoruz.Kaç kere üni okudu halen iş bulamadı da kurtulalım.Neyse ki şu aralar erkek manita buldu galiba geç geliyor eve falan daha geç görüyoruz.Kız o kadar şımartılmış ki ben 14 yaşındayım ondan daha olgun davranıyorum.Babamlada bayağı kavga ettik.Geçen hafta bana karşı iyi davrandı.Bu haftada götürmedi zaten.Sanırım işe yarıyor.

aynen bu durumdayim sadece benimki benden bir yas buyuk bizde her pazar gorusuyoruz :(

Çözümü olsada kurtulsak şu kuzenlerden.Komşu çocuğu yanında melek kalır.Böyle kuzen olmaz olsun.

kuzensavar.exe

Kaspersky tool çıkarsa şunlar için ya :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcats

Ben gıcık kapıyom

hakkımızda hayırlısı

• quote:

arkadaslar dersaneye yazilicam ama hem dersanemim adi sani duyulmamis bi dersane hic gitmedim egitimi vs nasil hem de kuzenlerimle yolliycaklar, bu kuzenim de artik nasi diyim benimle takilmak istiyo ama ben onunla gezmek vs istemiyorum ne yapsam pesime geliyo dersanede de sinifima falan gelir beni birakmaz zaten arkadas edinemeyen bi tip hicbi zevkim onla uyusmuyo bide biraz namünasip giyiniyo :( kardesi de ayni dersanede :( daha yazilmadim babama bunlari anlatsam degistirirmi fikrini acaba, siz de yardim edin

Kac yasindasin ?

• Su kuzenlerden bıktıgım kadar kimseden bıkmadım arkadas ya her seye karısmaları yok mu öldüresim geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin kuzenleriniz nasıl kuzen benim teyzemin dayımın çocukları yani kuzenlerimi abimden kardeşimden farksız görüyom anne tarafını fakat baba tarafında aynı şeyi söyleyemem
    benim kuzenlerle iyi olma sebebim sanırım yaştan dolayı onlar yaşça büyük benden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaZor

Namünasip ne demek donla mı geliyor dersaneye?

• babani karsina al ve ona bunun onur kirici oldugunu soyle eger seni dinlemez ise cikar masaya vur

saka bi yana kuzenin senden kucuk mu?

• Bi keresinde beni boğmaya çalışmıştı denizde akşam yazlığa döndüğümüzde boş araziye futbol oynama bahanesiyle çektim çocukta yüz kalmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light99

Sizin kuzenleriniz nasıl kuzen benim teyzemin dayımın çocukları yani kuzenlerimi abimden kardeşimden farksız görüyom anne tarafını fakat baba tarafında aynı şeyi söyleyemem
    benim kuzenlerle iyi olma sebebim sanırım yaştan dolayı onlar yaşça büyük benden :)

benim sorun sadece amcamin kiziyla hocam diger kimseyle bi sorunum yok benim

• quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

Bi keresinde beni boğmaya çalışmıştı denizde akşam yazlığa döndüğümüzde boş araziye futbol oynama bahanesiyle çektim çocukta yüz kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

babani karsina al ve ona bunun onur kirici oldugunu soyle eger seni dinlemez ise cikar masaya vur

saka bi yana kuzenin senden kucuk mu?

bi yas buyuk

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

arkadaslar dersaneye yazilicam ama hem dersanemim adi sani duyulmamis bi dersane hic gitmedim egitimi vs nasil hem de kuzenlerimle yolliycaklar, bu kuzenim de artik nasi diyim benimle takilmak istiyo ama ben onunla gezmek vs istemiyorum ne yapsam pesime geliyo dersanede de sinifima falan gelir beni birakmaz zaten arkadas edinemeyen bi tip hicbi zevkim onla uyusmuyo bide biraz namünasip giyiniyo :( kardesi de ayni dersanede :( daha yazilmadim babama bunlari anlatsam degistirirmi fikrini acaba, siz de yardim edin

Kac yasindasin ?

on altı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.