Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAMLAR ARKADAŞLAR.VE AYRICA BU ROM OLAYI İLE UОRAŞMAKDA İSTEMİYORUM. ROMLU TELEFON İSTEYEN, İLGİLENEN ARKADAŞLAR VARSA TELEFONUMU SATIYORUM 13 MAYIS 2014 TARİHİNDE ALINMIŞ GARANTİLİDİR. 6 AYLIK BEBEK DAHA :) .. SONY XPERİA L C2105 MODEL 6 AYLIK TELEFONUMU İLGİLENEN CİDDİ ARKADAŞLARA SATIYORUM TELİN HERHANGİ BİR SORUNU KIRIОI ÇİZİОİ,TAMİR GÖRMÜŞLÜОÜ,BOZUKLUОU HERHANGİ BİR TAKILMASI KASMASI KESİNLİKLE YOKTUR,SİYAH KASADIR... EKRANDA KILCAL ÇİZİK DAHİ BULAMAZSINIZ EKRAN KORUYUCU İLE KULLANILMIŞTIR. SADECE ARKA KAUÇUK KAPAОINDA BELLİ OLMAYAN KILCAL ÇİZİKLER MEVCUT. CİHAZ CYANOGENMOD 11 SON SÜRÜM GÜNCELLEME YÜKLÜDÜR ALACAK ARKADAŞLAR BUNU BİLEREK ALSIN. BUNUN İÇİNDE BULUNAN APOLLO MÜZİK SİSTEMİ MÜTHİŞ BİR SESLE DERİN BASLARLA MÜZİK ZEVKİ YAŞATIR... BİRÇOK MP3 ÇALARI SOLLAR BU KONUDA... TELEFONUN TÜM EVRAKLARI GARANTİ BELGESİ, KULLANILMAMIŞ ORİJİNAL SONY KULAKLIОI, ORİJİNAL ŞARJ VE KABLOSU OLDUОU GİBİ DURMAKTADIR... İSTEDİОİM FİYAT 450 TL DİR.. CİDDİ KİŞİLERLE ABARTILMAYACAK ŞEKİLDE PAZARLIK MEVCUTTUR, ADANA DA OLANLAR GELİP CİHAZI ELDEN GÖREBİLİR BÖYLEYECE YALANMI DOLANMI ORTAYA ÇIKAR, KAÇAK GÖÇEK İŞLERDENDE UZAK DURUYORUM. YERİM BELLİ YURDUM BELLİ... TELİM 0541-8360506

• Burak556 kullanıcısına yanıt
    Gıcık bir durum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    hocam bende telefonu guncelemek isityorum ama szde sorun yokmus güncellemeden önce aramdan sona ra donma sensor açık kalma gibi sorunlar vardı da gittimi birde sony pc ile guncelesem nasıl olur flashtools nasıl kulanılır bilmiyorum ve onda driver falan damı yuklemek gerekiyormus neymış sony pc hepsnını kendı halletmıyormu suan sürüm 15 ile baslayan sürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastk

hocam bende telefonu guncelemek isityorum ama szde sorun yokmus güncellemeden önce aramdan sona ra donma sensor açık kalma gibi sorunlar vardı da gittimi birde sony pc ile guncelesem nasıl olur flashtools nasıl kulanılır bilmiyorum ve onda driver falan damı yuklemek gerekiyormus neymış sony pc hepsnını kendı halletmıyormu suan sürüm 15 ile baslayan sürüm

1.17 de sorun lar vardı 1.14 en sorunsuz sürüm. şu anda 1.14 yüklü bende ve sorunsuz kullanıyorum. 1.14 ile biten sürüm 1.17 ile bitenden bir önceki sürüm zaten.

google a flashtool kullanımı yaz. özellikle shiftdelete nette ve xperia platformda tüm ayrıntıları ile anlatılıyor adım adım. en güzeli flastool ile kurmak çünkü romu komple kuruyorsun.

ilk önce 1.14 ce3 ftf dosyasını bulup indir 600 küsür mb. en iyisi bence o, xperiaplatform sitesinde falan vardır . eğer onu bulamazsan almanya da olabilir.
    sonra yedeklerini alıp dahili depolama v.s herşeyi sıfırla fabrika ayarlarına al. ki temizlensin herşey.

sonra shiftdelete netteki adımlara göre flastool u kur. driver adımlarını falan hepsini anlatıyor zaten. driverlerde xl yok o resimde işaretli olanları veya bir kaç tane daha xl ye yakın model driverlerine tik koyup kur. imzasız sürücü yinede kurulsunmu diyecek hepsine evet de. sonrası zaten basit adımları takip ederek kurarsın.

• android 4.1'e sony xperia companion ile geri dönebilir miyim?
  • Pc companion ile değil de flashtool ile dönebilirsin

• Arkadaşlar telefonum bozuldu herhalde ya.Gece yatmadan telefonda takıldım biraz.Ertesi günü bi kalktım telefon kapanmış kendiliğinden hiç açılmıyor.Batarya tak çıkar falan yaptım olmadı.Sorun ne olabilirki?

• quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Arkadaşlar telefonum bozuldu herhalde ya.Gece yatmadan telefonda takıldım biraz.Ertesi günü bi kalktım telefon kapanmış kendiliğinden hiç açılmıyor.Batarya tak çıkar falan yaptım olmadı.Sorun ne olabilirki?

Şarj mı bitti acaba gece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

quote:

Arkadaşlar telefonum bozuldu herhalde ya.Gece yatmadan telefonda takıldım biraz.Ertesi günü bi kalktım telefon kapanmış kendiliğinden hiç açılmıyor.Batarya tak çıkar falan yaptım olmadı.Sorun ne olabilirki?

Şarj mı bitti acaba gece

Şarj a da koydum tık yok telefonda
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar telefonum bozuldu herhalde ya.Gece yatmadan telefonda takıldım biraz.Ertesi günü bi kalktım telefon kapanmış kendiliğinden hiç açılmıyor.Batarya tak çıkar falan yaptım olmadı.Sorun ne olabilir ki?

Şarj mı bitti acaba gece

Şarja da koydum tık yok telefonda

Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam. Bilgisayara bağlayınca görüyor mu bilgisayar?

• quote:

quote:

quote:

Şarj mı bitti acaba gece

başka bir xl pili ile dene dicem ama onuda bulabilirmisin? yada işe yararmı? veya bir tamirciye götür devreler sağlammı baktır. onlarda olmazsa servise yollamak kalıyor. durduk yerde nasıl böyle olmuş ilginç. pil yüzde kaçtı bıraktığında veya çabuk bitiyormuydu?

bu senin hatan olmadığına göre servise yollarsan yukarda nasıl göndereceğini ayrıntıları ile anlatmıştı xpresmusic34 nikli arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

quote:

quote:

Şarj mı bitti acaba gece

başka bir xl pili ile dene dicem ama onuda bulabilirmisin? yada işe yararmı? veya bir tamirciye götür devreler sağlammı baktır. onlarda olmazsa servise yollamak kalıyor. durduk yerde nasıl böyle olmuş ilginç. pil yüzde kaçtı bıraktığında veya çabuk bitiyormuydu?

bu senin hatan olmadığına göre servise yollarsan yukarda nasıl göndereceğini ayrıntıları ile anlatmıştı xpresmusic34 nikli arkadaş.

Teşekkürler yardımlarınız için. Bugün telefonu full sarjda bıraktım açıldı telefon kendiliğinden sorun kalmadı. Fakat yatmadan önce full sarjla bıraktığım telefon neden sabaha bitip kapandı anlamış değilim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

quote:

quote:

Şarj mı bitti acaba gece

Teşekkürler yardımlarınız için. Bugün telefonu full sarjda bıraktım açıldı telefon kendiliğinden sorun kalmadı. Fakat yatmadan önce full sarjla bıraktığım telefon neden sabaha bitip kapandı anlamış değilim.

Düzelmesine sevindim hocam. Batarya akmış bildiğin

• 10 ay garantili olarak kaçtan satabilirim bu telefonu? Çizik yok, jelatinini daha geçen gün çıkardık sıfır çizik. Temiz kullanıldı.
  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Max 350-400

• quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

Max 350-400

İnternette araştırdım da 300-700 arası bir sürü ürün var. Fark bu kadar fazla olunca buraya da sorayım dedim.
  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Cihaz bir ara teknosada 600liraydı hala öyle mi bilmiyorum, o yüzden 400e satarsanız çok iyi

• telefon 13 ay oldu alalı arıza verdi
    arıza ise ses çızırtılı çıkıyor ve cebimdeyken otomatik mesaja tıyor iki defa servise verdim servis raporu aynı
    yazılım güncelleme
    dokunmatik ayar
    4 defa aynı rapor ve arızayı yaptığında para iadesi isteyebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyankar84

telefon 13 ay oldu alalı arıza verdi
    arıza ise ses çızırtılı çıkıyor ve cebimdeyken otomatik mesaja tıyor iki defa servise verdim servis raporu aynı
    yazılım güncelleme
    dokunmatik ayar
    4 defa aynı rapor ve arızayı yaptığında para iadesi isteyebilirmiyim

o zaman compact alan nasıl alıyor? karamizah gibi oluyor ama sabır isteyen işler hakikaten. benimki hala dayanıyor şimdilik hala belirgin bir yaşlanma yok gibi ama 2 yılı bari böyle doldursa. benimkide 13 aylık. maşallah diyelimde uğraşmayayım 2 yıl gitsin yeter bana.
  • ziyankar84 kullanıcısına yanıt
    4 defa gönderdiğine dair iş emri numaralarını mesaj atar mısın? Ben değişim için bir bakacağım durumlar uygun mu diye.

@mutluerol

Çoğu insan bunu yanlış yorumluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 20 Ekim 2014; 13:27:21 >
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.