Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

Orijinalden alıntı: isminivermeyenizleyici

yahu hocam sen ses tuşunu denedin mi?

söylemen üzerine şimdi denedim evet konuşurken kısıp açıyor açma kapama tuşu ama en yüksekte bile eski ses hala yok gibi geliyor bana. eskiye göre kısık yani.

hem açma kapama tuçlarıyla konuşurken oynamadığına göre ve telefonun sabit sesi çok iyi geliyorduysa bunun açma kapama tuşlarıyla ilgisi ne olur? ben hiç oynamadımki görüşürken açma kapama tuşlarıyla. neyse sonuçta eskisi kadar net ve çok değil ses yani.

Aklıma başka bi çözüm önerisi gelmediğinden alakasız olabilir ama ayarlarda daahili hoparlörün ses düzeyini arttır diye seçenek var o olabilir dicem ama o da dahili hoparlör diyor, başka bişey gelmedi aklıma

• quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

quote:

söylemen üzerine şimdi denedim evet konuşurken kısıp açıyor açma kapama tuşu ama en yüksekte bile eski ses hala yok gibi geliyor bana. eskiye göre kısık yani.

hem açma kapama tuçlarıyla konuşurken oynamadığına göre ve telefonun sabit sesi çok iyi geliyorduysa bunun açma kapama tuşlarıyla ilgisi ne olur? ben hiç oynamadımki görüşürken açma kapama tuşlarıyla. neyse sonuçta eskisi kadar net ve çok değil ses yani.

Aklıma başka bi çözüm önerisi gelmediğinden alakasız olabilir ama ayarlarda daahili hoparlörün ses düzeyini arttır diye seçenek var o olabilir dicem ama o da dahili hoparlör diyor, başka bişey gelmedi aklıma

o zaten seçili kardeş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaten seçili kardeş.

Başka çözüm önerisi gelmiyor aklıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CyanogenMod kullananlar ve xperia uygulamalarını(albüm,filmler,walkman,xperia klavye...) sevenler:
    https://www.dropbox.com/sh/65l8e2jmz6ocell/zEHjNdHVIc
    Klavye haricindekileri apk kurup, klavyeyi flashlayarak kullanmaya başlayabilirsiniz
  • Merabalar arkadaşlar bu sene üniversiteye yeni başlayacağım.4 senedir kullandığım 5800'a veda edeceğim.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Maksimum 1000 tl bütçem var.General mobile discovery,sony xperia L,ve samsung galaxy s4 mini bunlar arasında kararsız kaldım.Telefondan beklediklerim ise şöyle:Kaliteli bir dokunmatik,hızlı bir internet gücü,iyi bir kamera ve sağlamlık.Açıkçası fazla oyun falan oynamam sizce hangisini almalıyım? En az 3 sene götürmesi lazım beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyt_ege

Merabalar arkadaşlar bu sene üniversiteye yeni başlayacağım.4 senedir kullandığım 5800'a veda edeceğim.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Maksimum 1000 tl bütçem var.General mobile discovery,sony xperia L,ve samsung galaxy s4 mini bunlar arasında kararsız kaldım.Telefondan beklediklerim ise şöyle:Kaliteli bir dokunmatik,hızlı bir internet gücü,iyi bir kamera ve sağlamlık.Açıkçası fazla oyun falan oynamam sizce hangisini almalıyım? En az 3 sene götürmesi lazım beni

Dokunmatik konusunda diğer seçenekler bence daha iyi
    -internetten yana sıkıntı yaşamadım henüz tabi diğer modeller hakkında bir fikrim yok kullanıp karşılaştırmak lazım
    -Kamera konusunda dıscovery bilmiyorum ama samsungdan iyi olacağını düşünüyorum
    -Sağlamlıkta ise dıscoveryi direk eleyin bence bu konuda, kullanan arkadaşlarım en ufak şeyde garantiye göndermek zorunda kaldığını söylüyor, ben şuan memnunum telefonumdan genel anlamda,
    Not: bende telefon alırken sizle aynı durumdaydım sorduğum çoğu kişi samsung bir süre sonra donma yapmaya başlıyo dedi bende xl aldım

• fcsrn kullanıcısına yanıt
    Hocam discovery'yi eledim sayılır ama 5800'ın dokunmatiğini yumruk atıyorum anca öyle algılıyor bıktım artık kaliteli bir dokunmatik istiyorum :) tabi internet de olmazsa olmaz samsungla sony bakalım karar vereceğim artık.Cevap için teşekkürler
  • quote:

Hocam discovery'yi eledim sayılır ama 5800'ın dokunmatiğini yumruk atıyorum anca öyle algılıyor bıktım artık kaliteli bir dokunmatik istiyorum :) tabi internet de olmazsa olmaz samsungla sony bakalım karar vereceğim artık.Cevap için teşekkürler

Dokunmatik olarak xl ısıya duyarlı, adını tam hatırlamıyorum o teknolojinin, samsung ise çok büyük ihtimal normal dokunmatiktir, (normalden kastım sadece parmak algılayan dokunmatik, ve bence samsungun dokunmatiği daha iyi)

Hocam nexus 4 hakkında bir fikriniz var mıdır peki bir arkadaş onu önerdi?
  • Onu bilmiyorum hocam, bir fikrim yok ama bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır

Edit: nexus 4 e baktım oda güzel telefon, hızı performansı felan xl den dha iyidir bence, hocam bence samsung almayın, yine size kalmış ama bana sorarsanız samsung almayın nexus veya xl alın, ikisi arasından da nexusu öneririm(kronik bir sorunu yoksa tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcsrn -- 11 Temmuz 2014; 3:24:21 >
    Hocam dokunmatiği düzgünse onu almayı düşünüyorum zaten
  • quote:

Hocam dokunmatiği düzgünse onu almayı düşünüyorum zaten

Onun dokunmatiği benim tabirimle normal dokunmatik, hocam şuan teknosada indirmde, bence alacaksan kaçırma, xl den çoğu kpnıda çok üstün bi telefon, şimdiden hayırlı olsun

Hocam haftaya çarşambaya kadar indirim devam eder mi?
  • quote:

Hocam haftaya çarşambaya kadar indirim devam eder mi?

Valla bilmiyorum, haftasonu turuncu indirimiyle bitebilir büyük ihtimal, bence kaçırmayın, xl fiyatına nexus4

Edit: stoklarda mevcut değilmiş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcsrn -- 11 Temmuz 2014; 3:45:08 >
  • Orijinalden alıntı: isminivermeyenizleyici

adınızı soyadınızı ve adresinizi call center'ı arayarak bildirin, diyin ki ben imei numaramı takip kodumu hiçbirşeyimi bilmiyorum aceleyle gönderdiğim için böyle bi durum oluştu.yardımcı olacaklardır.Teleservice'in call center'ı da şudur : +90 216 458 97 97 / +90 850 221 00 47
    [/quotemüthişsiniz :) yarın sabah hallediyorum
  • Hocam 1.14e döndük tamam iyi güzel de, şimdi de sürekli yeni sistem güncellemesi var deyip duruyo onu kapatamıyomuyuz (1.17yi kastediyo)
  • quote:

Hocam 1.14e döndük tamam iyi güzel de, şimdi de sürekli yeni sistem güncellemesi var deyip duruyo onu kapatamıyomuyuz (1.17yi kastediyo)

O guncelleme uyarısı kapatılamıyormus malesef bende sormustum hatta suan ben 4.1.1-- 15.0.A.1.36 surumunu kullanıyorum arada uyarı geldıgınde ustune basılı tutup sonlandırıyorum.
  • quote:

Hocam 1.14e döndük tamam iyi güzel de, şimdi de sürekli yeni sistem güncellemesi var deyip duruyo onu kapatamıyomuyuz (1.17yi kastediyo)

bana demiyor :) arkadaş bir cevap vermiş üstüne basılı tut birşeylere yönlendirebilir kapanmasına dair.

bu arada benim görüşme seside baya düzeldi gibi. bir arkadaş söyledi bende yaptım. pil,kart hafıza kartı hepsini çıkar sonra tak dedi. galiba faydası oldu :)

bu arada dokunmatik çeşitlerini soranlar olmuş. güce duyarlı:rezistif, ısıya duyarlı yani xl kapasitif, birde eldiven modu var neyle dokunursan dokun işlemi yapar güzel bir şey. gm discoveryde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 11 Temmuz 2014; 23:32:27 >
  • Arkadaşlar benim telefonun arka kapagindaki n harfi yazılı olan etiket çıktı.
    Nfc özelliği çalışır mı?

• Ben onu en baştan söktüm. Yerini belli etmek için konulmuş. Sıkıntı yok çalışıyor yani
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.