Şimdi Ara

Java™ İle İlgili Paylaşım Topiği (Tema,oyun,prog vs...) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
3
Favori
391.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Katze

Rica ederim.

Malesef elimde e-book yada video bulunmuyor.

70MB'lık linki alıntı olarak ekledim.İçlerinde farklı farklı oyunlar var,yani forumdakilerin toplanmış hali değil.

Alıntıları Göster
    Sony Ericsson'lar için mükemmel bir golf oyunu.(3D)

176x220 içindir.

http://uploaded.to/?id=ceba2x

240x320 içindir.

http://uploaded.to/?id=2bflxi

• quote:

Orijinalden alıntı: JjJj

selam arkadaslar kolay gele bana bı arayanın resmını tam ekran goteren program yolayabılrsenız sevınırım yada tum programlar olan bı lınk verırsenız sevınırım iyi eğlenceler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JjJj

selam arkadaslar kolay gele bana bı arayanın resmını tam ekran goteren program yolayabılrsenız sevınırım yada tum programlar olan bı lınk verırsenız sevınırım iyi eğlenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: JjJj

quote:

Orjinalden alıntı: JjJj

Alıntıları Göster
    beyler aranızda okey ve jk tarzı sw oyunları için link verebilecek varmı

not=cidden sağlam link bulamadım hepsi öteki tarafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 26 Mayıs 2007; 13:34:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

nokia 6131 icin oyunlar nerden bulabilirim arkadaslar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

Önceki sayfalarda verilen oyunlardan bir çoğunu Nokia 6131 ile çalıştırabilirsin dostum.. özellikle yanıda k750 yazmamasına dikkat et adres satırında sonyericsson yazması oyun özgürlüğümüzü EN-GEL-LE-YE-MEZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Pr1aPoS

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

Önceki sayfalarda verilen oyunlardan bir çoğunu Nokia 6131 ile çalıştırabilirsin dostum.. özellikle yanıda k750 yazmamasına dikkat et adres satırında sonyericsson yazması oyun özgürlüğümüzü EN-GEL-LE-YE-MEZ

Alıntıları Göster
    Başta Gren ve katkıda bulunan diğer bütün arkadaşlara katkılarından dolayı çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMark

Bu mesaj silindi.
    arkadaslar bi problemim var öncelikle tlefonum n-gage qd ve java destekliyo.jar uzantılı oyunları FExplorer yardımıyla acıp yukleyebiliyorum ama son zamanlarda indirdiğim hiçbir jar uzantılı dosyayı yukleyemez oldum.gerek oyun gerek program olsun oncekiler gibi aynı işlemi uygulayıp yuklemeye calısıorum ama tam yuklerken son anda "kaldırılıyor" diyo ve ardından "sistem hatası" deyip cıkıyor.acaba telefonda yada kartta sorun mu olustu dedim ama baska bi jar yuklediğimde onu yukluyo oburkunu yuklemio.bir de memorynin dolu olmasından kaynaklanıyo olabilir mi acaba?cunku daha once yuklediklerim 200kb ı gecmio ama bu yeni yuklemek istediğim 215kb yani ufak bi fark var ondan olabilecegini zannetmiorum.eger ondan yapıosa jar uzantılı dosyayı bras daha sıkıstırma imkanı varmı?daha once bole bi sorunla karsılasan varsa yardım edebilirmi lutfen..tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutsason

arkadaslar bi problemim var öncelikle tlefonum n-gage qd ve java destekliyo.jar uzantılı oyunları FExplorer yardımıyla acıp yukleyebiliyorum ama son zamanlarda indirdiğim hiçbir jar uzantılı dosyayı yukleyemez oldum.gerek oyun gerek program olsun oncekiler gibi aynı işlemi uygulayıp yuklemeye calısıorum ama tam yuklerken son anda "kaldırılıyor" diyo ve ardından "sistem hatası" deyip cıkıyor.acaba telefonda yada kartta sorun mu olustu dedim ama baska bi jar yuklediğimde onu yukluyo oburkunu yuklemio.bir de memorynin dolu olmasından kaynaklanıyo olabilir mi acaba?cunku daha once yuklediklerim 200kb ı gecmio ama bu yeni yuklemek istediğim 215kb yani ufak bi fark var ondan olabilecegini zannetmiorum.eger ondan yapıosa jar uzantılı dosyayı bras daha sıkıstırma imkanı varmı?daha once bole bi sorunla karsılasan varsa yardım edebilirmi lutfen..tesekkurler..

Alıntıları Göster
    Java profili 2.0 desteklemediği için artık n-gage javada geri kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: ensatech

Alıntıları Göster
    oyundan daha cok
    telefonda ıslev ve bılgı acısından fayda sagılıcak bılgıler daha cok ılgımı cekıyor

ornek
    google map
    bilgi bankası (tel kodları , il plakalari)
    ekitaplar

gibi paylasımlar olursa daha guzel olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkb

oyundan daha cok
    telefonda ıslev ve bılgı acısından fayda sagılıcak bılgıler daha cok ılgımı cekıyor

ornek
    google map
    bilgi bankası (tel kodları , il plakalari)
    ekitaplar

gibi paylasımlar olursa daha guzel olur bence

Alıntıları Göster
    Championship manager 2007

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ensatech

java profili 2 ne kardes surum gibi bişeymi?ben yukardaki mesajda da solediğim gibi bazılarını acıyor fakat bazılarını acamıyorum.mesela arkadasın verdiği cm07 yi acamıyorum ama cm06 oynayabiliyorum gecen seneden beri mesela world mite die bi program var onu da acamıyorum.sorun sence bu dediğin java profil 2 denmi?eger boyleyse nasıl calıstırabilirim bu tip dosyaları ilgilendiğin için tesekkurler..

dostum simdi ogrendim benim tel zaten Standart Java 2 Micro Edition (J2METM)’ı destekliomus.yani bu yukleyemeyediklerim bundan kaynaklanmıyor.zatn gunumuzde de en son bu teknoloji var sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutsason -- 27 Mayıs 2007; 17:11:47 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

ben sony e. w810i alıcam
    java mevcut
    isletim sistemi standart diyor

bu konuda bılgım olmadıgı ıcın soruyorum

bu ısletım sıstemı yok dıye almaktan vazgecmem dogru olurmu
    yoksa java daha gelısmıs bır uygulma olupta
    java ıcın yazılımların cogalması mumkunmu
    bu buyuk eksıklıkmı

bazı programlarda
    symbian işletim sistemi yazıyor
    symbian işletim sistemi isteyen programları
    bu telefonda kullnabılıyormuyuz

Sonynin açamadığı java uygulama yok java sürümü 6.4 oldukça güncel ,symbianların programları .sis olup w810da çalışmaz ,810 jar destekler ve java artık gelişiyor ve grafikleri güzelleşiyor hem symbianlar program yükledikçe hantallaşıyor ama sonyde 60 uygulama yüklü tak açıyor yavaşlama yok ama şimdi tel alıyorsan w810i alma derim niyemi tam ekran video izlemek keyfi kaçırıyor her oyundada güzel grafik alamıyosun (3D ler için geçerli) ekranı 320x240 olanların bilinear filtresi var yeniden boyutlandırmada kalite düşmüyor ve 176x144 de bağlı kalmıyorsunuz video çevirirken 320x240 larıda açabiliyor. ama sese gelirsek tıpa gibi kulaklıklarıyla harika ses veriyor vs... vs

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yani telefona clip atar izlerim dersen 176x144 ün üzerine çıkamıyoruz ve tam ekran yapıncada (walkmande yapılıyor) görüntüde cizgi oluşuyor netliği kaapıyor tıpkı google video sitesinde videoları smooth suz izlemek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNI

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RNI

/>

dostum oyunu telefona yuklediysen eger bana yuklenmiş olan dosyaları verebilirmisin systemin içindeki.cunku yukleyemiyorum ben telefona deli oldum.yuklenmiş dosyaları atarsam belki calısır.her seyi denedim yukleyemedim vallahi ya..simdiden tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutsason

quote:

Orjinalden alıntı: RNI

/>

dostum oyunu telefona yuklediysen eger bana yuklenmiş olan dosyaları verebilirmisin systemin içindeki.cunku yukleyemiyorum ben telefona deli oldum.yuklenmiş dosyaları atarsam belki calısır.her seyi denedim yukleyemedim vallahi ya..simdiden tesekkurler..

Alıntıları Göster
    topicte göremedim.acaba w serisi telefonlar için video oynatıcı program varmı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

topicte göremedim.acaba w serisi telefonlar için video oynatıcı program varmı...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -IceMan-

Yok , yapılsa iyi olur tam ekrana gerek kalmadan 220x160 video izleyebilmek güzel olurdu ancak java olduğundan pilid bitirirdi telin kendi oynatıcısına oranla

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -IceMan-

Yok , yapılsa iyi olur tam ekrana gerek kalmadan 220x160 video izleyebilmek güzel olurdu ancak java olduğundan pilid bitirirdi telin kendi oynatıcısına oranla

Alıntıları Göster
    arkadaşlar galiba w700i ile wav dosyalarını dinleyemiyoruz bunun için bir proğram yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan0640

arkadaşlar galiba w700i ile wav dosyalarını dinleyemiyoruz bunun için bir proğram yokmu

Alıntıları Göster
    TIKLA

java programları pc de acmak ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Bozkurt Temaları

Java™ İle İlgili Paylaşım Topiği (Tema,oyun,prog vs...)

İndir

İndir

İndir

İndir

İndir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Black Spell

Bozkurt Temaları

İndir

İndir

İndir

İndir

İndir

usta süper paylaşım

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Kim 500 Milyar İster Oyununun Linkini Verebilirmisiniz Linkler Silinmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren

ALINTIDIR.
    ER_TÜRK 'E TEŞEKKÜRLER

[QUOTE=er_türk;1124442]
    er_türk kardeşinizden önemli bir paylaşım daha, arkadaşlar 176*208 ekran çözünürlüğündeki oyunları 240*320 ekran çözünürlüğüne göre ayarlayabiliyoruz ;) evet bunu yapmak mümkün, işin kötü yanı pixel büyüdüğü için görüntü biraz bozuluyor ama olsun okey, batak, king için falan grafik çokta önemli değil değil mi? Hatta ben Hulk, Winning Eleven'de bile grafiklerden okadar rahatsız olmadım.

Şimdi nasıl yapacağımıza gelelim, bilenler mutlaka vardır ama yeni öğrenecekler için müthiş birşey :330: Bu yapacağımız sadece java oyunlar için geçerlidir.

Madde madde açıklayayım;

1) Önce .jar dosyasını birlikte aç diyerek winRAR ile açın,
    2) META-INF klasöründeki manifest.mf dosyasını notepad ile açın,
    3) Çıkan belgenin altına şu iki satırı ekleyin;

Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
    Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,320

Örnek verecek olursak, manifest.mf dosyasını notepad ile açınca aşağıdakine benzer yazılar çıkacak,

[COLOR="Red"]MIDlet-Icon: icon.png
    MIDlet-1: NFS:MW by seth, /icon.png, AppMain
    MIDlet-Name: NFS:MW
    MIDlet-Vendor: P3N15*Laci
    MicroEdition-Configuration: CLDC-1.0
    MIDlet-Version: 1.0
    MicroEdition-Profile: MIDP-2.0
    Manifest-Version: 1.0
    MIDlet-Data-Size: 1024
    Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208 (Oyunun Orjinal Çözünürlüğü)
    Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,320 (İstenilen Çözünürlük)[/COLOR]

4) Şimdi bu değişikliği kaydedin ve oyunu telefona gönderin.

İşte! 240*320 ekran versiyonu olmayan oyunlar artık 240*320 çözünürlük oldu ;) Artık sizde Türkcell Süper Lig'i falan 240*320 yapıp oynarsınız.

[/QUOTE]

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gren

ALINTIDIR.
    ER_TÜRK 'E TEŞEKKÜRLER

[QUOTE=er_türk;1124442]
    er_türk kardeşinizden önemli bir paylaşım daha, arkadaşlar 176*208 ekran çözünürlüğündeki oyunları 240*320 ekran çözünürlüğüne göre ayarlayabiliyoruz ;) evet bunu yapmak mümkün, işin kötü yanı pixel büyüdüğü için görüntü biraz bozuluyor ama olsun okey, batak, king için falan grafik çokta önemli değil değil mi? Hatta ben Hulk, Winning Eleven'de bile grafiklerden okadar rahatsız olmadım.

Şimdi nasıl yapacağımıza gelelim, bilenler mutlaka vardır ama yeni öğrenecekler için müthiş birşey :330: Bu yapacağımız sadece java oyunlar için geçerlidir.

Madde madde açıklayayım;

1) Önce .jar dosyasını birlikte aç diyerek winRAR ile açın,
    2) META-INF klasöründeki manifest.mf dosyasını notepad ile açın,
    3) Çıkan belgenin altına şu iki satırı ekleyin;

Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
    Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,320

Örnek verecek olursak, manifest.mf dosyasını notepad ile açınca aşağıdakine benzer yazılar çıkacak,

[COLOR="Red"]MIDlet-Icon: icon.png
    MIDlet-1: NFS:MW by seth, /icon.png, AppMain
    MIDlet-Name: NFS:MW
    MIDlet-Vendor: P3N15*Laci
    MicroEdition-Configuration: CLDC-1.0
    MIDlet-Version: 1.0
    MicroEdition-Profile: MIDP-2.0
    Manifest-Version: 1.0
    MIDlet-Data-Size: 1024
    Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208 (Oyunun Orjinal Çözünürlüğü)
    Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,320 (İstenilen Çözünürlük)[/COLOR]

4) Şimdi bu değişikliği kaydedin ve oyunu telefona gönderin.

İşte! 240*320 ekran versiyonu olmayan oyunlar artık 240*320 çözünürlük oldu ;) Artık sizde Türkcell Süper Lig'i falan 240*320 yapıp oynarsınız.

[/QUOTE]

son 2 satırdaki nokia yerine
    sony-ericson w810i icin son 2 satırı ne yazıcaz

ekran
    176 x220 pixel

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.