Şimdi Ara

Java™ İle İlgili Paylaşım Topiği (Tema,oyun,prog vs...) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
3
Favori
390.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kosebros

Beyler elinizde Multiplayer oynanan okey varmı varsa upload yaparsanız sevinirim...

Aranan: Multiplayer Okey

Alıntıları Göster
    nokia 6131 icin oyunlar nerden bulabilirim arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katze

Rica ederim.

Malesef elimde e-book yada video bulunmuyor.

70MB'lık linki alıntı olarak ekledim.İçlerinde farklı farklı oyunlar var,yani forumdakilerin toplanmış hali değil.

Alıntıları Göster
    quote:

MOBECODE şifreleme programı mı? yada elinizde güzel bir şifreleme programı varmı? w810 için( şifreli tema haricinde)... winamp yükledim ama şarkıları listeye nasıl atacağız bir türlü bulamadım ...

zip li dosyayı jar a nasıl çevirebiliriz yardımcı olursanız sevinirim....

• quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

quote:

MOBECODE şifreleme programı mı? yada elinizde güzel bir şifreleme programı varmı? w810 için( şifreli tema haricinde)... winamp yükledim ama şarkıları listeye nasıl atacağız bir türlü bulamadım ...

zip li dosyayı jar a nasıl çevirebiliriz yardımcı olursanız sevinirim....

Alıntıları Göster
    Zipli dosyayı açtıktan sonra içindeki dosyayı masaüstüne atarsan olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

teşekkürler beyler ben 750i kullanıyorum fakat bu jar ve jad demiş oyunlarda hangisini nereye atacagız çözemedim

ayrıyeten tüm emegi geçen dostlara şükranlarımı sunarım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar W700 için pokemon oyunu olan yok mu yaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneakersnack

Arkadaşlar W700 için pokemon oyunu olan yok mu yaf

Alıntıları Göster
    İlk sayfalarda olması lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky9

kaliteli bir poker oyunu varsa çok makbule geçer, klasik veya texas hold'em olabilir.
    özellikle de bu oyunu bulursanız süper olur : Aces Texas Holdem® - No Limit
    http://www.getjar.com/products/1285/AcesTexasHoldemNoLimit
    Buradaki demosu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: funky9

kaliteli bir poker oyunu varsa çok makbule geçer, klasik veya texas hold'em olabilir.
    özellikle de bu oyunu bulursanız süper olur : Aces Texas Holdem® - No Limit
    http://www.getjar.com/products/1285/AcesTexasHoldemNoLimit
    Buradaki demosu

K750i için Poker Dünya Serisi-Hold'em:http://rapid-share.com/files/30891019/World_Series_of_Poker_K750.jar.html

Aces Texas Holdem® - No Limit:http://rapid-share.com/files/30894128/Aces_Texas_Hold_em_-_No_Limit_121.jar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 12 Mayıs 2007; 16:38:22 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Katze

içinde jar uzantılı.dosya yoksa nasıl yapacağız ben onu soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: imaginary

Arkadaşlar 44 tane k750 teması ve 2 tane hareketli gif resmi için;

http://www.hemmenpaylas.com/download/1169607/k750temalar1.rar.html

Not: hemmendeki 2 m'den birini silin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bana toshiba ts608 e java oyunlarını yüklemek için ne yapmam gerktiğini söyleyebilirmisiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: silver surfer

arkadaşlar bana toshiba ts608 e java oyunlarını yüklemek için ne yapmam gerktiğini söyleyebilirmisiniz...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende SE K750i var,indirdiğim bazı oyun dosyalarını rardan çıkarttığımda içinde .jar dosyası çıkmıyor,klasörün içinden bir sürü dosya çıkıyor ama .jar dosyası yok,dolayısıylada telefona yükleyemiyoruz,nasıl yapılacağını bilen varsa bi zahmet anlatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©em

Arkadaşlar bende SE K750i var,indirdiğim bazı oyun dosyalarını rardan çıkarttığımda içinde .jar dosyası çıkmıyor,klasörün içinden bir sürü dosya çıkıyor ama .jar dosyası yok,dolayısıylada telefona yükleyemiyoruz,nasıl yapılacağını bilen varsa bi zahmet anlatsın.

Alıntıları Göster
    ilk sayfadaki oyunlar Nokia N70 te çalışırmı acil cvp...!
  • quote:

Rica ederim.

70MB'lık linki alıntı olarak ekledim.İçlerinde farklı farklı oyunlar var,yani forumdakilerin toplanmış hali değil.

Alıntıları Göster
    Rar ve Zip uzantılı dosyaları .Jar a çevirme:
    herhangi biklasördeyken araçlara tıkla/klasör seçenekleri/görünüm de bilinen dosya uzantılarını gizledeki tiki kaldırırsan tüm dosya uzantılarını görür dolayısıylada değiştrebilirsn

• quote:

Rica ederim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim hattım avea bu hatta mobilvizyon yuklemek istiyoorum aşırı kontör gidiyormı mesala 30 dk girsem tahminen kaç kontör gide aveanın resmi sitesinde yazıyor am ondan hiç bir şey anlamadım

YARDIMLARINIZı BEKLİYORUM

• quote:

Rica ederim.

Alıntıları Göster
    tahminen saati 20 milyondu fiyatı değişmediyse
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ©em

senin buyuk ihtimal java programında sorun var bendede aynı sorun vardı jar yerine birsuru gereksiz sey cıkıyo dimi.java programını denetim masasından kaldır tekrar yukle veya guncelle sorun duzelir eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: husnu

quote:

Orjinalden alıntı: ©em

senin buyuk ihtimal java programında sorun var bendede aynı sorun vardı jar yerine birsuru gereksiz sey cıkıyo dimi.java programını denetim masasından kaldır tekrar yukle veya guncelle sorun duzelir eyvallah

Alıntıları Göster
    arkadaslar acaba java mp3 player veya medya oynatıcı tarzı program bulma sansım varmı aradım cok bulamadım.benim telin (ef81) medya oynatıcı kotu.derdime care bulun sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: gren

herhangi biklasördeyken araçlara tıkla/klasör seçenekleri/görünüm de bilinen dosya uzantılarını gizledeki tiki kaldırırsan tüm dosya uzantılarını görür dolayısıylada değiştrebilirsn

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gren

teşekkürler dostum dediğin gibi yaptım ve oldu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gren

teşekkürler dostum dediğin gibi yaptım ve oldu

Alıntıları Göster
    arkadaşlar VNES oyunlarını JAVA ya cevire bilen varsa anlatsın süper oyunlar var Vnes

yAni ateri oyunları

• quote:

Orijinalden alıntı: selviboylum19055

arkadaşlar VNES oyunlarını JAVA ya cevire bilen varsa anlatsın süper oyunlar var Vnes

yAni ateri oyunları

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: selviboylum19055

yAni ateri oyunları

ben çevirebilirim!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: TheValoran

quote:

yAni ateri oyunları

ben çevirebilirim!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kursat2705

quote:

yAni ateri oyunları

ben çevirebilirim!!!

BİR ZAHMET TUSUPASAYI CEVİR O ZMAN AMA TELEFONDA CALIŞSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: selviboylum19055

quote:

Orjinalden alıntı: kursat2705

quote:

yAni ateri oyunları

ben çevirebilirim!!!

BİR ZAHMET TUSUPASAYI CEVİR O ZMAN AMA TELEFONDA CALIŞSIN

Alıntıları Göster
    k550 için (java) media player varsa lütfen paylaşın...

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.