arkadaşlar ben yeni 5200 aldım ama video çekme süresi 14 saniye bunu uzatabilmem için bir java program varmı bilen varsa yazsın lütfen saygılar....
quote:
Orijinalden alıntı: kabus800
arkadaşlar ben yeni 5200 aldım ama video çekme süresi 14 saniye bunu uzatabilmem için bir java program varmı bilen varsa yazsın lütfen saygılar....
Alıntıları Göster
arkadaslar cepten internete baglanmam için ne gibi bir program yuklemeliyim telefonum w 810i
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
real football 2007 var mı ???
ayrıca java için şifreli tuş kilidi varsa süper olur....hani nokialarda olan
Alıntıları Göster
-OPERA MİNİ 1.ADIM.............GPRS İNTERNET AYARLARI UYGUN OLMASI GEREKİR MENÜ-BAĞLANTI-DATA İLETİŞİMİ-DATA HESABI YENİ HESAP-GPRS DATA SEÇİLECEK İSİM....................TURKCELL İNTERNET APN.....................İNTERNET KULLANICI AD......YOK ŞİFRE..................YOK DAHA SONRA İNTERNET PROFİLİ-YENİ PROFİL İSİM.....................İNTERNET KUL.HESAP............AZ ÖNCE OLUŞTURULAN TURKCELL İNTERNET SONRA JAVA....................TURKCELL İNTERNET AKIŞ....................TURKCELL İNTERNET
2.ADIM...........CEPTEN mini.opera.com a girilip program indirilir 3.ADIM............PROGRAM UYGULAMALARA ATILIP ÇALIŞTIRILIR 4.ADIM............KOLAYCA İNTERNETE BAĞLANILIR
quote:
Orijinalden alıntı: kabus800
Alıntıları Göster
arkadaşlar bilen yokmu yau
merhaba ben bir telefonumdan diğer telefonuma mevcut oyunları aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim? iki telefonumda K750i
quote:
Orijinalden alıntı: t-beyaz
merhaba ben bir telefonumdan diğer telefonuma mevcut oyunları aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim? iki telefonumda K750i
arkadaslar su ekrandaki AVEA yazısını nasıl silioduk ya..unutmusum
quote:
Orijinalden alıntı: KoRn_a
Alıntıları Göster
arkadaşlar manzara teması olan var mı varsa koyabilir mi linkiyle beraber lütfen yardım
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KoRn_a
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KoRn_a
Alıntıları Göster
slm lar kardeşler kurtlar vadisi teması lazım k790 için acil yardım edin bi
quote:
Orijinalden alıntı: beşkazalı48
slm lar kardeşler kurtlar vadisi teması lazım k790 için acil yardım edin bi
Alıntıları Göster
bildiğinizi güzel bir multi oyun var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ckul
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ckul
v-rally vardı...linki de olması lazım bu başlıkta....
quote:
Orijinalden alıntı: maximuzzy
quote:
Orjinalden alıntı: ckul
v-rally vardı...linki de olması lazım bu başlıkta....
Alıntıları Göster
ARKADAŞLAR 6280 de video izlerken ileri geri saramıyorum acaba programsal bi hata mı var yada bende mi sorun.... şimdiden cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: MASSECRA
ARKADAŞLAR 6280 de video izlerken ileri geri saramıyorum acaba programsal bi hata mı var yada bende mi sorun.... şimdiden cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler
Alıntıları Göster
HA BİDE BU ARADA WİNAMPMOBİLE YÜKLEMİŞTİM ONADA PARÇA EKLEYEMEDİM ZATEN EKRANDADA YARIM AÇILIO SORUN NERDE SİZCE....
quote:
HA BİDE BU ARADA WİNAMPMOBİLE YÜKLEMİŞTİM ONADA PARÇA EKLEYEMEDİM ZATEN EKRANDADA YARIM AÇILIO SORUN NERDE SİZCE....
Alıntıları Göster
yok mu bu arkadaşınıza yardım edecek biriyav. kurtlar vadisi temaları arıyom tel k790 yardım edin yav
quote:
Orijinalden alıntı: beşkazalı48
yok mu bu arkadaşınıza yardım edecek biriyav. kurtlar vadisi temaları arıyom tel k790 yardım edin yav
Alıntıları Göster
rütbeye göre cevap verilio galiba...şaka şakada gerçekten bize yardımcı olacak kimse yok mu yawwww...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MASSECRA
usta 6280 kullanmadım yön tuslarını dene olmadı 4 ve 6 tuslarını dene ok
diğer sorunun winampmobile pro su ise telle uyumlu değildir o yüzden yarım gösterir ama nasıl sarkı eklenir bi bilgim yok
quote:
Orijinalden alıntı: Sui CompoS
quote:
usta 6280 kullanmadım yön tuslarını dene olmadı 4 ve 6 tuslarını dene ok
diğer sorunun winampmobile pro su ise telle uyumlu değildir o yüzden yarım gösterir ama nasıl sarkı eklenir bi bilgim yok
Alıntıları Göster
saol kardeş ilgilendiğin için...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
6280 de video ileri-geri sarma bulunmuyor.Bunların arasında 6270-6233-6288-6131 gibi modellerde mevcut.Series 40 java işletim sisteminin en büyük eksiği budur.
quote:
Orijinalden alıntı: Hüseyin.
quote:
6280 de video ileri-geri sarma bulunmuyor.Bunların arasında 6270-6233-6288-6131 gibi modellerde mevcut.Series 40 java işletim sisteminin en büyük eksiği budur.
Alıntıları Göster
hadi yawww cevap için saolda ocağımıza incir ağacı diktin be usta saol yinede