< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 31 Ocak 2007; 15:56:13 >
dostum o konuya fazla kafanı yorma bence sony ericssonlarda bu dosya şifreleme olayı nedense olmuyor.çok kolay bir özellik her telefonda ya güvenlik kodu ya başka bişey bi şekilde dosyalarını koruyabiliyorsun..bu kadar basit bir özelliği nasıl koymazlar anlamıyorum.diğer programlarda çalısmıyor zaten burdan s.e ban
quote:
Orjinalden alıntı: viper37
k700 i ye file lock ve file protect programlarını kuruyorum ( dosya şifreleme ) ama çalıştırdığımda Application Error yazıyor sebebi nedir
arkadaslar w850i için (240x320) PDF görüntüleyen JAVA program arıyorum....
@foxhound @gren
paylaşımlarınız için çok sağolun
arkadaşlar CRAZY 18 WHEELS linkini bulamadım olanlar açmıyor yeni link verebilirmisiniz
ben tv kumanda programını istiyorum bulan warsa haber wersin lütfen bide bu bulunmaz ama söğleyim bn yinede cepte tv izleme programı
dostum o konuya fazla kafanı yorma bence sony ericssonlarda bu dosya şifreleme olayı nedense olmuyor.çok kolay bir özellik her telefonda ya güvenlik kodu ya başka bişey bi şekilde dosyalarını koruyabiliyorsun..bu kadar basit bir özelliği nasıl koymazlar anlamıyorum.diğer programlarda çalısmıyor zaten burdan s.e ban
quote:
Orjinalden alıntı: viper37
k700 i ye file lock ve file protect programlarını kuruyorum ( dosya şifreleme ) ama çalıştırdığımda Application Error yazıyor sebebi nedir
ARKADAŞIM BENDE SE W700İ VAR VE FİLELOCK PROGRAMI ÇALIŞIYOR VE MP3 VE VİDEOLARIMI ŞİFRELİYOR. O YÜZDEN HEMEN PEŞİN HÜKÜMLÜ OLMA DERİM BEN
arkadaşlar elinde Age Of Empires 2 mobile olan warmı w810i ile kullanacam.. forumda aradım bi tane buldum ama link ölü..
teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar Dvd veya Dvx formatında ki filmleri w810'da izleyebilmek için hangi convert programını veya programlarını kullanıyorsunuz.'M3 music or videos for your mobile' programını kullanıyorum fakat stabil bir değil.xisiloft programını yükledim fakat onuda bir türlü kullanamadım en basit olanı sizce hangisi.Lost dizisinin birçok bölümünü cepten yolda giderken izledim inanılmaz keyifli oluyor tavsiye ederim.
oturupta hiç, aman yorulurum aman boşver demeyipte yazana helal olsun tebrik ederim..
arkadaşlar deli gibi w300i 'ye uyumlu kim500 milyar ister arıyorum.. yardım edebilirmisiniz
sizde sağolun,fırsat buldukça ekliyorum bazen
quote:
Orjinalden alıntı: onurdag89
@foxhound @gren
paylaşımlarınız için çok sağolun
benim telefonda war dayımın w900 dan göndermiştim yollaınca sadece kuruyo. kurulum dosyası yok onu telden nasıl alacağımı sülersen upload ederim
quote:
Orjinalden alıntı: vita es morte
arkadaşlar deli gibi w300i 'ye uyumlu kim500 milyar ister arıyorum.. yardım edebilirmisiniz
arkadaslar bana flash tema lınkı verın lutfen bnm telım flash tema yı desteklıyo mus bana lınk verın pls nerden ublcam ben bu temaları yardımcı olursanız sevınırım
Bütün paylaşımda bulunan arkdaşlara teşekkürler
Peki arkadaşlar telefonda kullanabileceğimiz sözlük, vs gibi uygulamaların toplu olarak buldunduğu siteler biliyor musunuz