Çok sağol yaw.Güzel şeyler var ama öncelik nokiaya verilmiş.
ewet nokıa ağırlıklı biraz malesef
off telefonum serviste off
Burdaki şeyler guzel de işte teL yok ..
teşekkürler.......
mp4 hakkında ekleme yapacak arkadaşlar vardı noldu millet sustunuz
Evet 2 gündür çok suskun
yüklediğimiz java oyunlarını nasıl silebiriz.???
quote:
Orjinalden alıntı: emre17
telefonun markası SE ise oyunun üzerine gel c tuşuna bas evet de...nokia ise uygulama yöneticisinden kaldır de
quote:
Orjinalden alıntı: kenanmavzer
quote:
telefonun markası SE ise oyunun üzerine gel c tuşuna bas evet de...nokia ise uygulama yöneticisinden kaldır de
Teşekkürler
arkadaşlar zipli gelen java oyunları nasıl açacam...jar kısmını bulamıyorum bir türlü....winrarla açtığımda tonuyla dosya çıkıyor karşıma...örneğin cm 2006 kurmak istiyorum olmuyor...cm 2005 jar dosyasıydı rahatça kutmuştum...uzmanlardan bir el atmalarını rica ediyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kenanmavzer
quote:
Teşekkürler
rica ederim
Herkes elinde ne varsa tüketti forum mesajsız kaldı.Sonu SE paylaşım dönmez inşallah!
fırtına öncesi sessizlik gibi birileri kesin güzel şeyler eklicek
buyrun arkadaşlar biraz sessizlikten sonra bi site buldum güzel oyunlar var 1-2 tanesini denedim ama w810 da tam ekran olmuyo..bi göz atarsınız..iyi forumlar..
44 adet Java uygulama. Alarm Clock Pusula Ds_lightninig Yardım çantası Java tast Metal Slug My Girls Phantom Mansiyon Spruce Clock VDRC Mobile Web Viewer AMARK Converter2 Email Viever Global Time LeaderBoard Microcalc (excel) Phone Shot Spruce Draw WC Cricket World Clock Blooover Converter2 xl Euro Calculator Google Mail4 Mobile werb cam Notepad Piskvorky Spruce Stop Watch (kronometre) Web Cam 2 World Time Capture Ds_FIRE Face Draver Hot Viewer (hotmail) MeceesPieces Movie Times Periyodik tablo sözlükler Stop Watch (kronometre) WebCam On-the-Go World Weather
arkadaşlar freeflight w800i'de açmaya çalıştıgımda çok fazla bellek kullanıyor gibi bir hata alıyorum ve açılmıyor. sadece bende mi var bu sorun
aynı sorun bende de var yaw....
evet malesef o oyun bende de aynı hatayı verdi ve çalışmadı...bazı oyunların çözünürlüğü fazla olduğundan olabiliryor arkadaşlar...çözümü ile ilgili bilgim yok malesef
bu oyun benim w800i kırmasında çalıştı yav
işte arkadaşlar internette boşyere gezinip tema aramayın kendi temanızı kendiniz yapacağı SE themes creator programının son versiyonu 2.53
buradan temin edebilirsiniz.(bir çok SE telefon için tema yapabilirsiniz...)
7-http://rapidshare.de/files/6259323/Oyunlar_Sony_Ericsson_T610-T630-K700i.rar.html gene rapidshare---(arkadaşlar 173 tane Sony Ericsson T610-T630-K700i için oyunlar )
8-http://rapidshare.de/files/24928193/SE_Games.rar.html /rapidshare/(güzel bi oyun arşivi)
NOT:çoğu alıntıdır , bnden şimdilik bu kadar , umarım hoşunuza gider
Arkadaşlar Benim Bir Sorum Olacaktı Siemens C65e Temalar Yükledim Klasörler Halinde Duruyo Yalnız stc dosyalarını açmıyo yani tam olarak kullanamıyorum temayı lütfen yardımcı olun şimdiden tşkler:D