Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
21
Favori
58.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: Banned.

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

hocam biraz fazla soruyorum, kusura bakmayın. çünkü wp kazanmasam alışverişim ucuza gelmiyor bile. siparişiniz ödeme onayı sürecindedir diyor hala, 24 saate tamamlanirmiş. arastirdigima göre bu sırada banka ile iletişime geçip bilgileri doğruluma gibi bir şey oluyormuş. bugün tatil ve haftasonu var. bir sorun olur mu? 31 ağustostan önce kartimdan para çekilmezse puan gelmeyecek çünkü değil mi?

siparişiniz şimdiye onaylanmıştır sanırım. önemli olan sipariş tarihi. siparişinizi 1 eylül'den önce verdikten sonra sorun olmaz.

İlgilendiğiniz için sağolun. müşteri hizmetleri ile yazıştım, onay süresinin kısalması için provizyon kodu istedi, kodu ulaştırdım. yarın, gün içinde onaylanacak dedi. world kampanyasından da yararlanmış görünüyormuşum. işim her zamanki gibi son dakikaya kaldı ama olacak inşallah. çok sağolun.

Ne provizyonu hocam ben mesaj attım öyle bir laf geçmedi benimki de onayda.

3D Secure yokmu hocam anında onay alınması için?

Dhden birine 893 havale ettim o kartla 1013 çekti hocam detayını bilmiyorum ben yapmadım.

Edit:An itibariyle ödeme onayı alınıp tedarik durumuna geçti.

Alıntıları Göster
    125 lira indirim yapabilecek birisi varsa ( avantajix siz de kalabilir.) 650 liralık ürün alınacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

125 lira indirim yapabilecek birisi varsa ( avantajix siz de kalabilir.) 650 liralık ürün alınacak.

Alıntıları Göster
    kartı olmayana 100 tl indirimle alabilirim.....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Bana yardım edebilirseniz çok iyi olur. Ödemeyi yaparken 3d secure u seçmedim ve şifre de sormadı. telefonuma sipariş talebiniz işleme alınmıştır dedi. başka mesaj gelmedi. bşr sorun var mı şimdilik? world puan kazanır mıyım?

sıkıntı yok, siparişlerim bölümünde siparişiniz görünüyordur sanıırım

Evet görünüyor. Peki alışveriş nasıl gerçekleşecek şifreyı hangi aşamada soracak ? bir de ykb den hâlâ bir mesaj gelmedi. ilgilendiniz için çok sağolun

Alıntıları Göster
    hızlıal 130 lira indirimleriniz değerlendirilir.500 küsürlük alışveriş edilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

hızlıal 130 lira indirimleriniz değerlendirilir.500 küsürlük alışveriş edilecektir.

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar 3D secure ile 12 taksiti seçtim sonra Joker Vada çıktı +3 taksit veriyor. Seçmedim ilerledim hata verdi. 2 defa denedim. Acaba seçmeli miyim? Tam pos ederken sayfa görüntülenemiyor dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ethan Winters

arkadaşlar ben General Mobile Discovery almak istiyorum lakin ürün ön siparişte ürünü alsam kampanyadan yararlanmış olurmuyum ürünün tedarik tarihi 02.09.2013

Alıntıları Göster
    bittimi kargo kampanyası falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinneR38

bittimi kargo kampanyası falan

gece 12de bitti. 1 günlüktü.
  • quote:

Ya arkadaşlar 3D secure ile 12 taksiti seçtim sonra Joker Vada çıktı +3 taksit veriyor. Seçmedim ilerledim hata verdi. 2 defa denedim. Acaba seçmeli miyim? Tam pos ederken sayfa görüntülenemiyor dedi.

Hocam biraz geç cevap olacak ama +3 taksiti seçmezsen 9 taksite bölüyor alışveriş tutarını
  • General Mobile discovery icin indirim yapacak var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Huawei P1 649 tl hizlialda tavsiye varmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AHATYAKUP

Arkadaşlar Huawei P1 649 tl hizlialda tavsiye varmi.
    sanalpazar üzerinden 2-3 tane General mobile discovery alacağım ,şu anda hizlialdan alıp bana uygun bir fiyata satabilecek olan varsa anlaşırsak hemen alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHATYAKUP

Arkadaşlar Huawei P1 649 tl hizlialda tavsiye varmi.
    Arkadaşlar worldpuanı yüklenen var mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

Arkadaşlar worldpuanı yüklenen var mı hiç?

kampanya bitmedi ki daha, 10 una kadar yuklenicek puanlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Bu mesaj silindi.
    650 tl alışverişim olacak 520 tl verebilirim nakit
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

Hocam biraz geç cevap olacak ama +3 taksiti seçmezsen 9 taksite bölüyor alışveriş tutarını

Evet dediğiniz gibi 12 taksit oldu +3 ü seçince. Ancak bu nasıl iştir ki 3D Secure seçince bile Ödeme Onayı bekliyor. Sipariş hazırlanıyor demesi lazımdı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

Evet dediğiniz gibi 12 taksit oldu +3 ü seçince. Ancak bu nasıl iştir ki 3D Secure seçince bile Ödeme Onayı bekliyor. Sipariş hazırlanıyor demesi lazımdı.

Alıntıları Göster
    15 ağustos da kampanyadan yaralanmak için sipariş ettiği GM Discovery (beyaz) bugün elime geçti. fiyatı zamlanınca göndermeyeceklerinden korkmuştum ama gönderdiler. Bu telefona 499 tl ye sahip olmak gerçekten mükemmel bir F/P oranı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sigortacimiz71

15 ağustos da kampanyadan yaralanmak için sipariş ettiği GM Discovery (beyaz) bugün elime geçti. fiyatı zamlanınca göndermeyeceklerinden korkmuştum ama gönderdiler. Bu telefona 499 tl ye sahip olmak gerçekten mükemmel bir F/P oranı.

Olgaç abim hayırlı olsun, cihazı test etmeye gelicem
    İbrahim
  • quote:

ben mıkrodalga aldım, adamlar tedarık edemedıler, 3. Hafta 200 luk urun yerıne 300 luk urun verdıler. Anlatıldıgı kadar kotu degıller

• http://www.hizlial.com/axen-3282cm-truva-led-tv-beyaz/05.011.0167.0902 bu ürün nasıl alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: igidu

quote:

İbrahim

o kadar çaya çağırdım gelmedin, telefon için geleceğini bilsem 1 ay önceki kampanyadan alırdım, ama çabuk gel, hanıma s3 ü verip bunu ben kullanmayı düşünüyorum ama ekran parlaklığını görünce o da s3 ü beğenmeyip bunu isteyecek diyede korkuyorum.. Telefonun ekranı gerçekden çok canlı.. çok hoşuma gitti.. Herzaman beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: harbidenmi

quote:

Orijinalden alıntı: igidu

quote:

İbrahim

o kadar çaya çağırdım gelmedin, telefon için geleceğini bilsem 1 ay önceki kampanyadan alırdım, ama çabuk gel, hanıma s3 ü verip bunu ben kullanmayı düşünüyorum ama ekran parlaklığını görünce o da s3 ü beğenmeyip bunu isteyecek diyede korkuyorum.. Telefonun ekranı gerçekden çok canlı.. çok hoşuma gitti.. Herzaman beklerim.

Alıntıları Göster
    hızlıaldan alışveriş yaparken en alda worldpuan diye taksit seçeneği var hangisini seçiyoruz arkadaşlar 2 hakkım daha kaldı 540 nakitede onları kullandırıcam varsa almak isteyen aldım deyip mesaj atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 31 Ağustos 2013; 16:47:44 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.