Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
21
Favori
58.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    11. sayfada bilgilendirme yapıldı ordan öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn.hll

vakıfbank world rail&miles kartımla alışveriş yapıcam. kredi kartı seçiminden hangi bankayı seçeceğim.acil yardım..

Alıntıları Göster
    GM Discovery 649 lira olmuş. siparişlerime de girilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokuman4444

aynen bu nasıl bi saçmalıktıor ya. Aylardır 600 sattıkları bir telefonu ne diye 649 yapmışlar. Neyin kafası bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3rs3ri1907

quote:

aynen bu nasıl bi saçmalıktıor ya. Aylardır 600 sattıkları bir telefonu ne diye 649 yapmışlar. Neyin kafası bu

Alıntıları Göster
    Bir arkadaşın uyarması sonucu ancak farkedebildim kampanyayı ve Dyson DC37 elektrik süpürgesini 1.199 TL + 100 TL WP + 20 TL Avantajx iadesi ile satın aldım.
    Keşke 2 farklı WorldCard ile parçalı ödeme imkanı da olsaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 28 Ağustos 2013; 11:04:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bir arkadaşın uyarması sonucu ancak farkedebildim kampanyayı ve Dyson DC37 elektrik süpürgesini 1.199 TL + 100 TL WP + 20 TL Avantajx iadesi ile satın aldım.

tam 12 sayfa seni aradım hepte bir kusur aradım yoksun diye be dostum :D artık rahatım sen varsan herşey tamam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

quote:

tam 12 sayfa seni aradım hepte bir kusur aradım yoksun diye be dostum :D artık rahatım sen varsan herşey tamam :D

Alıntıları Göster
    ben de uyarayım, aldığınız telefonların imeisini kontrol ettirin distribütör garantili çıkabiliyor

• quote:

quote:

Harbi harbi 649 diyo!! Lanet olsun.. Vakıfbank kartı 1 ayda gönderemedin!! Senin de..
    Kart 2gün önce kuryeye teslim edilmiş.. Ayın 31'ine kadar gelir diyordum..

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP

• quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

Nokia luma 520 en son peşin kaça alacak arkadaşlar pm lütfen!..

yokmu arkadaşlar yardımcı olacak
  • quote:

quote:

Nokia luma 520 en son peşin kaça alacak arkadaşlar pm lütfen!..

yokmu arkadaşlar yardımcı olacak

Alıntıları Göster
    GM Discovery'nin mavisi MM'de 599 TL'den stoğa girmiş:http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/GENERAL-MOBILE-Discovery-4-7-in%C3%A7-Quad-Core-1-2-GHz-4-GB-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon-Mavi,103452,465598,870406.html?langId=-14#refId=catalogEntryDetails&scroll=228

• quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

GM Discovery'nin mavisi MM'de 599 TL'den stoğa girmiş:http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/GENERAL-MOBILE-Discovery-4-7-in%C3%A7-Quad-Core-1-2-GHz-4-GB-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon-Mavi,103452,465598,870406.html?langId=-14#refId=catalogEntryDetails&scroll=228

Alıntıları Göster
    discoveryi almaya diye siteye girip resmen g.t oldum. 649 olmuş

• amisos55 kullanıcısına yanıt
    aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Biraz önce 1100 TL değerinde siparişim oldu. Avantajixi kullanmayı unuttum Siparişi iptal edip tekrar verecektim, müşteri hizmetleri ikinci kez sipariş verildiğinde world puanın yüklenmeyeceğini söyledi. Avantajixi kaçırdırk.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikokci

Biraz önce 1100 TL değerinde siparişim oldu. Avantajixi kullanmayı unuttum Siparişi iptal edip tekrar verecektim, müşteri hizmetleri ikinci kez sipariş verildiğinde world puanın yüklenmeyeceğini söyledi. Avantajixi kaçırdırk.

Açıklama mantıklı gelmedi.
    Kampanyayı banka yaptığı için bu durumla ilgili bankandan teyid al.

Geçen ay Kliksa' dan satın aldığım S4 teslimatı gecikince iptal ettim. Ama hem AvantajX iadesi aldı(Banka hesabıma yattı) hem de Worldpuanı kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 28 Ağustos 2013; 13:39:34 >

• quote:

Kazık yemişsin. Burda daha ucuz.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/dc37-allergy-dyson-supurgeler-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar%2C34076.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

quote:

Kazık yemişsin. Burda daha ucuz.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/dc37-allergy-dyson-supurgeler-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar%2C34076.html

Belki de kazık yedim ama ben bunu aldım:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/dyson-dc37-animal-turbine-elektrikli-supurge-fiyati,34075.html

• quote:

quote:

Geçen ay Kliksa' dan satın aldığım S4 teslimatı gecikince iptal ettim. Ama hem AvantajX iadesi aldı(Banka hesabıma yattı) hem de Worldpuanı kullandım

Hocam Worldpuanı gelecek aylarda kartınızdan keserler, aynen benimde başıma gelmişti 3 ay sonra kestiler

• quote:

quote:

neyin kafası olacak , dolar aldı başını gidiyor.. telpa 'nın dolar nedeniyle maliyeti arttıysa bundan sonraki partiler için fiyat 649 'a yükseltmiş olabilir. zira ereyon'da fiyatı 649 yapmış.. diğer bir ihtimalde çok fazla discovery siparişi olduysa daha az sipariş almak için fiyatı yükseltmiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Şu üründe 120 tl indirim yapabilecek bir arkadaş var mı ?

http://www.hizlial.com/lg-32ln575s-32-81cm-100hz-uydu-alicili-wifi-full-hd-smart-led-tv/05.011.1165.0356

Yardimci olabilecek bir arkadas var mi? ist. anadolu yakasindayim birliktede yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

quote:

Hocam Worldpuanı gelecek aylarda kartınızdan keserler, aynen benimde başıma gelmişti 3 ay sonra kestiler

Biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FBAlex10

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    telefon alacağım s4 mini,site nasıl güvenlimi hızlı gönderiyorlarmı,ilgileri nasıl
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.