Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
21
Favori
58.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Puan yüklenmez.kargo hariçtir bu tür kampanyalarda her zaman.2 liralık pil mil birşey alsaydınız keşke.Sonuçta 2 lira için 100 liradan olmak kötü bir durum.Benim de başıma hepsiburada da böyle bir durum geldi üşenmeden iade ettim tek tek ve yeniden sipariş geçtim 100 lira puanı kaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

1 ayda 2 kere 500 tl üstü alışveriş yapsaknolur acep

1000 TL üstü harcamış olursun.
    Eğer puan puan olarak soruyorsan, puan kampanyalarından 1 kez faydalanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

498 tl lik ürün+ kargo ile 500 ü geçiyor sipariş.
    Bu durumda puan yüklenir mi?

36 TLkargo parası tuttu, alışveriş tutarı kargo dahil 520. WP kazanır mıyım arkadaşlar ? Yoksa kargo hariç 500 ve üzeri mi olacak

Karttan 500 tl üstü çekildiği için yüklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Banada yüklenmez gibi geliyor.Keşke 2 liralık birşey daha alıp işi riske atmasaydın yunus ama inşallah yüklenir
  • hepsiburada kampanya şartlarında özellikle belirtilmişti kargo hariç kdv dahil 500tl ve üzeri diye bende o kampanyadan yararlanmıştım geçen ay. ama hizli al kampanyasinda böle bir uyarı konulmamış bu yuzden kargoda dahildir 500tl içine ama emin olmak istiyenler arayıp sorsunlar tabi.
  • Ben ilk başta 555 liralık ürün aldı, sonra fark ettim ki bazı ürünlerden 2 tane almışım, müşteri hizmetleri ile görüşüp sayılarını bire düşürdüm Flash bellek aldım tutar 520 oldu dediler, kargoyu unuttum tamam dedim. Sonradan fark ettim ki kargoyu düşünce 500 lira yapmıyor alışveriş tutarı

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

498 tl lik ürün+ kargo ile 500 ü geçiyor sipariş.
    Bu durumda puan yüklenir mi?

36 TLkargo parası tuttu, alışveriş tutarı kargo dahil 520. WP kazanır mıyım arkadaşlar ? Yoksa kargo hariç 500 ve üzeri mi olacak

toplamda kredi kartıyla 500 tlyi geçtiği için alırsın........

bende 501 tl ödedim 3,5 tl si kargo........

hızlı al müşteri hizmetleri 100 tl World puan kampanyasından faydalandığımı söyledi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Puan yüklenmez.kargo hariçtir bu tür kampanyalarda her zaman.2 liralık pil mil birşey alsaydınız keşke.Sonuçta 2 lira için 100 liradan olmak kötü bir durum.Benim de başıma hepsiburada da böyle bir durum geldi üşenmeden iade ettim tek tek ve yeniden sipariş geçtim 100 lira puanı kaptım

Mesaj atmıştım, karttan 500 ve üzeri çekilmesi durumunda puan yüklenir demişler

• Peki Adios word karta ektra birşey varmı

• sadece puan silinmiyor başka ekstrası yok.
  • quote:

Peki Adios word karta ektra birşey varmı

World ile uçak bileti alamazsiniz,adios ile alırsınız.

• Değerli Müşterimiz,
    500 TL ve üzeri sipariş vermeniz durumunda world puanınız 10 Eylül tarihine kadar yüklenmektedir. Ürünlerinizin temin edilmemesi durumunda puan hakkınız kaybolmaktadır. Temin edilmeyen ürün yerine tekrar ürün almanız gerekmektedir.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com
  • Arkadaşlar 700 tl lik bir ürün aldım ve iade etmek istiyorum. Tutarı iade puan olarak talep ettiğimde kazandığım 100 tl world puanın durumu ne olur ? fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Peki Adios word karta ektra birşey varmı

World ile uçak bileti alamazsiniz,adios ile alırsınız.

yanlış anlaşılma olmasın world ile uçak bileti alabilirsiniz. Adios'ta kat sayı biraz daha fazla olabiliyor
  • Mavi discovery almak isteyenler bence hızlıaldan sipariş verebilirler. 1 hafta önce 2 eylul ön siparis ile almış olduğum discovery dün elime ulaştı. Telpa ile görüştüm 7000 tane mavi renk getirmişler bu partide.

• Mavi renk kasa kalitesi nasil?

• Panasonic bluray ses sistemi 399 tl
    Samsung tab 3 8 gb tablet 399 tl
    Samsung video kamera 299 tl
    Asus memopad 8 gb tablet 249 tl

Aldim 3 tane adios card ile.

Wp lari dusunce bayagi uyguna geldi -). Tabletleri %30 indirim ile sattim.

• Discovery mavi elime ulaştı. ürünün dahili hafızası 1.6 gb gözüküyor. kafayı yiyeceğim acaba benim atladığım bi yer mi var? normalde ürünün dahili hafızası 4 gb olması lazım. aynı sorunu yaşayan var mı?
  • herkesin mavi discovery ulasti mi? Olmadi alip begenmezsek arka kapagi degistiririz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn.hll

Discovery mavi elime ulaştı. ürünün dahili hafızası 1.6 gb gözüküyor. kafayı yiyeceğim acaba benim atladığım bi yer mi var? normalde ürünün dahili hafızası 4 gb olması lazım. aynı sorunu yaşayan var mı?

arkadaşlar yardım!!aynı sorunu yaşayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.