Şimdi Ara

ATRİX BOZULDU..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler atrixin dokunmatiği bozuldu daha önce başına gelen varsa yardım etsin tamiri kaça mal olur bana...?

http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Digitizer-GLASS-Replacement-for-AT-T-Motorola-Atrix-4G-MB860-Tool-/160871716157

servis e verirseniz 100-150 den aşağı yapmazlar gibime geliyor...

edit: ön panele hassas arkadaşlar düzeltme yapılmışır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 11 Ağustos 2013; 21:58:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

garantisi yok varsayıyorum, çin den ön paneli 40 liraya getirtebilirsiniz.

http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Digitizer-GLASS-Replacement-for-AT-T-Motorola-Atrix-4G-MB860-Tool-/160871716157

servis e verirseniz 100-150 den aşağı yapmazlar gibime geliyor...

Hocam bu ön paneli takarsam düzelir mi birde bunu alırsam takması kolay mı..?

• dokunmatik panelin bozuk olduğundan eminseniz tabi ki takınca düzelir. takma işine eğer eliniz böyle işlere yatkın değilse kendinize güvenmiyorsanız bulaşmayın, tanıdık bir telefoncu varsa ona verin o taksın. eğer tanıdığınız yoksa vermenizi tavsiye etmem başka yerini bozabilirler. bu risklere girmek istemiyorsanız tek yol teknik servis fiyat sormakta yarar var zira fiyatı sağdan soldan okuduklarıma göre tahmini yazdım daha ucuz da olabilir, kolay gelsin.

dokunmatik panelin bozuk olduğundan eminseniz tabi ki takınca düzelir. takma işine eğer eliniz böyle işlere yatkın değilse kendinize güvenmiyorsanız bulaşmayın, tanıdık bir telefoncu varsa ona verin o taksın. eğer tanıdığınız yoksa vermenizi tavsiye etmem başka yerini bozabilirler. bu risklere girmek istemiyorsanız tek yol teknik servis fiyat sormakta yarar var zira fiyatı sağdan soldan okuduklarıma göre tahmini yazdım daha ucuz da olabilir, kolay gelsin.

Teşekkürler hocam..
  • Üstteki linkteki ürünü alıp montajı yapmak çok daha ucuz olur.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dokunmatik panelin bozuk olduğundan eminseniz tabi ki takınca düzelir. takma işine eğer eliniz böyle işlere yatkın değilse kendinize güvenmiyorsanız bulaşmayın, tanıdık bir telefoncu varsa ona verin o taksın. eğer tanıdığınız yoksa vermenizi tavsiye etmem başka yerini bozabilirler. bu risklere girmek istemiyorsanız tek yol teknik servis fiyat sormakta yarar var zira fiyatı sağdan soldan okuduklarıma göre tahmini yazdım daha ucuz da olabilir, kolay gelsin.

Hocam parça geldi taktım telefon açıldı fakat eskisi gibi dokunmatik yine işlemiyor..

Orijinalden alıntı: Heronin

quote:

Hocam parça geldi taktım telefon açıldı fakat eskisi gibi dokunmatik yine işlemiyor..

bilemiyorum belki de asıl sorun dokunmatikte değildir başka sorunlar buna sebep oluyor olabilir. telefona orjinal yazılımını rsd ile yüklemeyi denediniz mi hiç? önce yazılımsal tüm olasılıkları değerlendirmek gerekirdi bence. inşallah sorununuzu çözersiniz...

• servise götürmenizde fayda var fiyat ne kadar tutar bilmem ama düzeltim derken daha da kötü olabilir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.