nasıl olur win 7 stabil çalışır mı yoksa xp daha iyi mi olur?
ben w8.1 blue kullanıyorum . wın 7 xp ye gore daha stabıldır 2gb ramın varsa 32bıt kurarsın
quote:
Orijinalden alıntı: *666*
ben w8.1 blue kullanıyorum . wın 7 xp ye gore daha stabıldır 2gb ramın varsa 32bıt kurarsın
Senin ram kaç hocam? Bazı yerlerde win 7 yerine xp kur daha stabil olur diyorlar win 8 kurabilirsen en iyi o diyenler de var ama benim sistem kaldırmaz herhalde.
2gb ram c2duo e4500 makıne ıle cok rahat kullanıyorum yanlız bu pc de oyun yok gunluk ısler ıcın kullanılıyor
quote:
2gb ram c2duo e4500 makıne ıle cok rahat kullanıyorum yanlız bu pc de oyun yok gunluk ısler ıcın kullanılıyor
Ben oyunda oynayacam hocam, senin işlemci benden daha iyi bana win8 sıkıntı çıkarır stabil olmaz. Win 7 mi xp mi daha stabil olur sizce ?
elındekı kart max dx 10 desteklı xp de kullanırsan dx9 modunda calısıcak ve w7ve 8 e gore daha fazla fps alıcaksın ısın puf noktası bu
quote:
elındekı kart max dx 10 desteklı xp de kullanırsan dx9 modunda calısıcak ve w7ve 8 e gore daha fazla fps alıcaksın ısın puf noktası bu
Fps için xp'de kalmak iyidir o zaman.
kartın ve sıstemın eskı bıraz dx10 modunda oyunlarda zorlanabılır xp de dx9 da daha cok fps alırsın ama zorunlu olarak dx10 veya ısletım sıstemı olarak w7 -8 ısteyen oyunları acamazsın dezavantajında bu olur
quote:
kartın ve sıstemın eskı bıraz dx10 modunda oyunlarda zorlanabılır xp de dx9 da daha cok fps alırsın ama zorunlu olarak dx10 veya ısletım sıstemı olarak w7 -8 ısteyen oyunları acamazsın dezavantajında bu olur
Win7-win8 isteyen oyunları win7-win8'de de oynayamam gibime geliyor. Xp isteyen oyunlarıda çalıştırıyor çok şükür :D
xp de kal bencede fazla zorlamaya gerek yok
quote:
xp de kal bencede fazla zorlamaya gerek yok
Sağolun teşekkürler hocam her şey için.
quote:
Orijinalden alıntı: sonixx96
Pentium D serisinde 2 tane Pentium 4 çekirdeği bulunur.İyileştirmeler nerdeyse yoktur.Bu yüzden aşırı güç tüketimi,ısı ve çok düşük performans gösterir ve overclock neredeyse olmaz.Pentim Dual Core serisinin gerisinde kalmışlardır.
yanlış bilgin var pentium d çok kral oc olur
quote:
Orijinalden alıntı: PLAYEREG
quote:
Pentium D serisinde 2 tane Pentium 4 çekirdeği bulunur.İyileştirmeler nerdeyse yoktur.Bu yüzden aşırı güç tüketimi,ısı ve çok düşük performans gösterir ve overclock neredeyse olmaz.Pentim Dual Core serisinin gerisinde kalmışlardır.
Sen kaç yaptın hocam ?
quote:
quote:
Bakın overclock olmaz dediğim Pentium DXXX serisi.D serisi ile Dual Core serisi aynı değildir.Dediğinize karşın Dual Core çok iyi oc potansiyeline sahip.Eski E2200 işlemcim 2.20@3.6Ghz'de kullanıyordum.
Not:Anlatmak istediğim D serisi ile Dual Core serisi apayrı işlemcilerdir.
quote:
quote:
quote:
Bakın overclock olmaz dediğim Pentium DXXX serisi.D serisi ile Dual Core serisi aynı değildir.Dediğinize karşın Dual Core çok iyi oc potansiyeline sahip.Eski E2200 işlemcim 2.20@3.6Ghz'de kullanıyordum.
Örneğin: Pentium D 930 oc de iyi performans vermez, Dual core e serisi çok daha iyi olur. Dimi ?
quote:
Orijinalden alıntı: sucuklukahve
quote:
quote:
quote:
Örneğin: Pentium D 930 oc de iyi performans vermez, Dual core e serisi çok daha iyi olur. Dimi ?
Tam isabet.Teşekkürler, ben de bundan bahsetmek istiyordum.