Şimdi Ara

İntel Pentium D Çift Çekirdek mi Tek Çekirdek Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resımdekı gıbı ıste ıslemcının modelı yazacak orda tam olarak
     İntel Pentium D Çift Çekirdek mi Tek Çekirdek Mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

resımdekı gıbı ıste ıslemcının modelı yazacak orda tam olarak

Ben çift çekirdekten bahsetmiştim :) Intel Pentium D 930
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

resımdekı gıbı ıste ıslemcının modelı yazacak orda tam olarak

Ben çift çekirdekten bahsetmiştim :) Intel Pentium D 930

Cores: 2 diyor tamam :)
  • cpu-z sag alt koseye bak cores yazıyo 2 yı goruyormusun orda 2 ekırdek demek d800 d900 serılerının hepsı cıft cekırdek zaten
  • quote:

cpu-z sag alt koseye bak cores yazıyo 2 yı goruyormusun orda 2 ekırdek demek d800 d900 serılerının hepsı cıft cekırdek zaten

Peki hocam sen win7 kurmuşsun,
    ekran kartı: GeForce 9800 GT
    ram: 2gb

nasıl olur win 7 stabil çalışır mı yoksa xp daha iyi mi olur?
  • ben w8.1 blue kullanıyorum . wın 7 xp ye gore daha stabıldır 2gb ramın varsa 32bıt kurarsın
  • quote:

ben w8.1 blue kullanıyorum . wın 7 xp ye gore daha stabıldır 2gb ramın varsa 32bıt kurarsın

Senin ram kaç hocam? Bazı yerlerde win 7 yerine xp kur daha stabil olur diyorlar win 8 kurabilirsen en iyi o diyenler de var ama benim sistem kaldırmaz herhalde.
  • 2gb ram c2duo e4500 makıne ıle cok rahat kullanıyorum yanlız bu pc de oyun yok gunluk ısler ıcın kullanılıyor
  • quote:

2gb ram c2duo e4500 makıne ıle cok rahat kullanıyorum yanlız bu pc de oyun yok gunluk ısler ıcın kullanılıyor

Ben oyunda oynayacam hocam, senin işlemci benden daha iyi bana win8 sıkıntı çıkarır stabil olmaz. Win 7 mi xp mi daha stabil olur sizce ?
  • elındekı kart max dx 10 desteklı xp de kullanırsan dx9 modunda calısıcak ve w7ve 8 e gore daha fazla fps alıcaksın ısın puf noktası bu
  • quote:

elındekı kart max dx 10 desteklı xp de kullanırsan dx9 modunda calısıcak ve w7ve 8 e gore daha fazla fps alıcaksın ısın puf noktası bu

Fps için xp'de kalmak iyidir o zaman.
  • kartın ve sıstemın eskı bıraz dx10 modunda oyunlarda zorlanabılır xp de dx9 da daha cok fps alırsın ama zorunlu olarak dx10 veya ısletım sıstemı olarak w7 -8 ısteyen oyunları acamazsın dezavantajında bu olur
  • quote:

kartın ve sıstemın eskı bıraz dx10 modunda oyunlarda zorlanabılır xp de dx9 da daha cok fps alırsın ama zorunlu olarak dx10 veya ısletım sıstemı olarak w7 -8 ısteyen oyunları acamazsın dezavantajında bu olur

Win7-win8 isteyen oyunları win7-win8'de de oynayamam gibime geliyor. Xp isteyen oyunlarıda çalıştırıyor çok şükür :D
  • xp de kal bencede fazla zorlamaya gerek yok
  • quote:

xp de kal bencede fazla zorlamaya gerek yok

Sağolun teşekkürler hocam her şey için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonixx96

Pentium D serisinde 2 tane Pentium 4 çekirdeği bulunur.İyileştirmeler nerdeyse yoktur.Bu yüzden aşırı güç tüketimi,ısı ve çok düşük performans gösterir ve overclock neredeyse olmaz.Pentim Dual Core serisinin gerisinde kalmışlardır.

yanlış bilgin var pentium d çok kral oc olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

Pentium D serisinde 2 tane Pentium 4 çekirdeği bulunur.İyileştirmeler nerdeyse yoktur.Bu yüzden aşırı güç tüketimi,ısı ve çok düşük performans gösterir ve overclock neredeyse olmaz.Pentim Dual Core serisinin gerisinde kalmışlardır.

Sen kaç yaptın hocam ?
  • quote:

quote:

Bakın overclock olmaz dediğim Pentium DXXX serisi.D serisi ile Dual Core serisi aynı değildir.Dediğinize karşın Dual Core çok iyi oc potansiyeline sahip.Eski E2200 işlemcim 2.20@3.6Ghz'de kullanıyordum.

Not:Anlatmak istediğim D serisi ile Dual Core serisi apayrı işlemcilerdir.
  • quote:

quote:

quote:

Bakın overclock olmaz dediğim Pentium DXXX serisi.D serisi ile Dual Core serisi aynı değildir.Dediğinize karşın Dual Core çok iyi oc potansiyeline sahip.Eski E2200 işlemcim 2.20@3.6Ghz'de kullanıyordum.

Örneğin: Pentium D 930 oc de iyi performans vermez, Dual core e serisi çok daha iyi olur. Dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

quote:

quote:

Örneğin: Pentium D 930 oc de iyi performans vermez, Dual core e serisi çok daha iyi olur. Dimi ?

Tam isabet.Teşekkürler, ben de bundan bahsetmek istiyordum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.