Şimdi Ara

Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.505
Cevap
9
Favori
52.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net.
     Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremors -- 15 Mayıs 2014; 0:19:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Gandalf-

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

gandalf supersin ya ne guldum sagol :D

Adam Phoenix le hulk ı karşılaştırıyor.

hulk phoenixi yenemez demek allah yoktur demekle eş değerdir.hulk zarar gördüğünde kendi kendini yenilediğinden phoenix hulku yok edemez.hulk phoenixi gırtlağından tutar tek hamlede kafasını kopartır.

Bak benim bahsettigim Phoenix force.Evrende yaşamla ölümü kontrol eden, evrenler yok edebilen kozmik bir varlık.
    Hulk sence yenebilir mi?

allah c.c hiç bir insana yaşamla ölümü kontrol edecek evrenler yok edecek güçler vermez.allah hiç bir insanı evrenler yok edecek güçte yaratmaz.burda mantık hatası var.hiç kimse bunu kabul etmez edemez.hulk tek başına gezegenleri işgal etti.dünyadaki bütün süper kahramanları yendi.tek yumrukla dünyanın 2 katı büyüklüğünde meteoru parçaladı.böyle bir adamla sadece wolverineye yenilen birini karşılaştırmak fare kediyi kovalar demek gibi bir şeydir.

Doktora gorun cok ciddiyim.

Gercek dunya ile hayal dunyasi arasinda baglanti kurup Allah in ismini isin icine katmak ancak hastalikli bir zihnin urunu olabilir.

hayal dünyası bile olsa böyle şeyler düşünüp tasarlamak günahtır.sonuçta marvel evrenindede allah var.phoenixe evren yok edecek gücün verilmesine hangi comic şirketi izin verir? adama dini sömürüyor diye dava açarlar lan.var mı öyle dünya

Lan... Ban yedirteceksin bana. Dini hayali dunyanin icerisinden cikar, dusuncelerini kendine sakli. Dini icerikli mesajlarin canima tak etti, bir dahakine sikayet ederim. Unutma sikayet edildigin de uyeligine ne olur biliyorsun.

İsteyen istedigi evreni.yok eder hayal dunyasinda. Butun comic sirketleri buna izin vermistir. Demek angel spawn i ogrensen intihar edeceksin, hayal hayaldedir gercekle karistirma.

comic şirketleri hiç bir süper kahramana evren yok edecek güç vermez.çünkü hayal dünyasında bir insanın tövbe aşa allahı öldürdüğünü hayal etmek nasıl günahsa buda öyle günah.hayal dünyasındada allah vardır.comic şirketleri evren yok edecek karakterler yapsalar günaha gireceklerini bildiklerinden ve korktuklarından yapmazlar yapamazlar.çünkü dini sömürmüş olurlar.

Sen onlarin musluman oldugunu mu saniyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

gandalf supersin ya ne guldum sagol :D

Adam Phoenix le hulk ı karşılaştırıyor.

hulk phoenixi yenemez demek allah yoktur demekle eş değerdir.hulk zarar gördüğünde kendi kendini yenilediğinden phoenix hulku yok edemez.hulk phoenixi gırtlağından tutar tek hamlede kafasını kopartır.

Bak benim bahsettigim Phoenix force.Evrende yaşamla ölümü kontrol eden, evrenler yok edebilen kozmik bir varlık.
    Hulk sence yenebilir mi?

allah c.c hiç bir insana yaşamla ölümü kontrol edecek evrenler yok edecek güçler vermez.allah hiç bir insanı evrenler yok edecek güçte yaratmaz.burda mantık hatası var.hiç kimse bunu kabul etmez edemez.hulk tek başına gezegenleri işgal etti.dünyadaki bütün süper kahramanları yendi.tek yumrukla dünyanın 2 katı büyüklüğünde meteoru parçaladı.böyle bir adamla sadece wolverineye yenilen birini karşılaştırmak fare kediyi kovalar demek gibi bir şeydir.

Doktora gorun cok ciddiyim.

Gercek dunya ile hayal dunyasi arasinda baglanti kurup Allah in ismini isin icine katmak ancak hastalikli bir zihnin urunu olabilir.

hayal dünyası bile olsa böyle şeyler düşünüp tasarlamak günahtır.sonuçta marvel evrenindede allah var.phoenixe evren yok edecek gücün verilmesine hangi comic şirketi izin verir? adama dini sömürüyor diye dava açarlar lan.var mı öyle dünya

Lan... Ban yedirteceksin bana. Dini hayali dunyanin icerisinden cikar, dusuncelerini kendine sakli. Dini icerikli mesajlarin canima tak etti, bir dahakine sikayet ederim. Unutma sikayet edildigin de uyeligine ne olur biliyorsun.

İsteyen istedigi evreni.yok eder hayal dunyasinda. Butun comic sirketleri buna izin vermistir. Demek angel spawn i ogrensen intihar edeceksin, hayal hayaldedir gercekle karistirma.

comic şirketleri hiç bir süper kahramana evren yok edecek güç vermez.çünkü hayal dünyasında bir insanın tövbe aşa allahı öldürdüğünü hayal etmek nasıl günahsa buda öyle günah.hayal dünyasındada allah vardır.comic şirketleri evren yok edecek karakterler yapsalar günaha gireceklerini bildiklerinden ve korktuklarından yapmazlar yapamazlar.çünkü dini sömürmüş olurlar.

Sen onlarin musluman oldugunu mu saniyorsun

ama onlarında dininde tek tanrı var.onlarında inancında tek tanrı var.hatta islamiyetle hıristiyanlık arasındaki tek fark onların hz. isayı allahın oğlu sanması ve hz. muhammedi kabullenmemeleridir.bunun dışında farklılık yok.

• Konuya bak lan. Nerd kaynıyo yemin ediyorum. 270 ketrilyon metrilyon kaldırmıi yok 2 li karadelikmiş.

Sayfalarca okudum birileri dalga geçiyo diye. Eğer burda büyük bi şaka varsa fena sazan oldum. He yok gerçekten bilinçli bir şekilde yazıyosanız bunları gerçekten acıdım sizlere.

Başlığa hitaben : İtachi alır.
  • Hulkun Supermani aya yolladığı resim fan made

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya yine diyorum bak, Superman alıp hulku götürüp bi kara deliğin içine atar ondan sonra hulk mulk bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emriva12

Hulkun Supermani aya yolladığı resim fan made

o çr 2009 yılında marvel tarafından basılmış.fan made falan değil.kapağının üzerinde basım yılı var ve dc and marvel yazıyor.
  • Dc ile marvelin ortaklaşa yaptığı tek seri var onda da superman alıyor Hulku.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChesterSky

Ya yine diyorum bak, Superman alıp hulku götürüp bi kara deliğin içine atar ondan sonra hulk mulk bulamazsın

hulkta geri zıplayıp dünyaya döner.
  • quote:

Dc ile marvelin ortaklaşa yaptığı tek seri var onda da superman alıyor Hulku.

ben ortaklaşa yapmış demedim.marvel sadece kendisi dc nin haberi olmadan yapmış.ortaklaşa yapmamışlar.dc ile alakası yok.sadece marvel yapmış.

• Sadece marvel yayınlayamaz kendi karakteri mi sanki

• quote:

Sadece marvel yayınlayamaz kendi karakteri mi sanki

yayınlamış işte.ayrıca dc comics şirketi iflasın eşiğine geldi.adamların supermani düşünecek halleri kalmadı.yakında marvel dc comicsi satın alır.
  • Pardon üste mesaj yazmıştım bilseydim ilk okullular yazıyor hiç yazmazdım. Tüm derdiniz yeşil dev ile superman olsun gençler Allah uçak kazası vermesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superman anca ucsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DC ile Marvel hikayesi arayan olursa Avenger vs JLA okusun en iyi serilerden biri. Ama Hulk'u kimse iplememiş yok seride.

Ayrıca Phoenix formundaki Jean Grey Hulk'u toza çevirir, Phoenix Force normalde gezegeni bile yok edebilecek bir güç.
  • quote:

quote:

yayınlamış işte.ayrıca dc comics şirketi iflasın eşiğine geldi.adamların supermani düşünecek halleri kalmadı.yakında marvel dc comicsi satın alır.

La o değil de DC Comics, Warner Bros'a ait bir şirket nasıl batıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

DC ile Marvel hikayesi arayan olursa Avenger vs JLA okusun en iyi serilerden biri. Ama Hulk'u kimse iplememiş yok seride.

Ayrıca Phoenix formundaki Jean Grey Hulk'u toza çevirir, Phoenix Force normalde gezegeni bile yok edebilecek bir güç.

Abi biz yapıyomuyduk bu JLA vs Avengers'ı yoksa bilinçaltımda mı kalmış

Yeni kalktım mazur gör kafa gidik

• Bi ara yapıcaz malum 200 küsür sayfa.

Yaz sonuna çıkartırız işte. Bayağı konuşma geçiyor aralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

DC ile Marvel hikayesi arayan olursa Avenger vs JLA okusun en iyi serilerden biri. Ama Hulk'u kimse iplememiş yok seride.

kaç kere söyleyecem? hulku toza çeviremez.çünkü hulkun yok olan kaybolan atomlarına atomlarının yerine sürekli yenisi gelir.sürekli yenisi eklenir.hulkun karın bölgesi toz olursa karın bölgesi yeniden oluşur.eğer phoenix aklından geçen her şeyi yapabilecek güçte olsaydı diğer süper kahramanlara ihtiyaç kalmazdı.o zaman evreni phoenix yönetirdi.hiç bir çizgi roman yapımcısı hiç bir comic şirketi kimseye böyle özellikler vermez.hulk phoenixi tutar zıplayıp bir dağa götürür ordada indirir şortunu tecavüz eder.phoenixin x-men 3 filmindeki karizmasının yerini ah oh sesleri alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

quote:

La o değil de DC Comics, Warner Bros'a ait bir şirket nasıl batıyor

marvel warner brosa kafa tutmuş.yakında comic şirketi olarak sadece marvel kalıcak.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.