Şimdi Ara

# İTÜ 2013 Girişliler # (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
45
Favori
169.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiz101e ödevlerinde soruları yapmasak ya da birini yanlış yaptık diyelim, noluyor yani, ortalamayı mı düşürüyor, ödevleri yapmamda yardımcı olacak bir site vs. biliyorsanız söyleyebilir misiniz

Orijinalden alıntı: hiromen3

fiz101e ödevlerinde soruları yapmasak ya da birini yanlış yaptık diyelim, noluyor yani, ortalamayı mı düşürüyor, ödevleri yapmamda yardımcı olacak bir site vs. biliyorsanız söyleyebilir misiniz

ödevleri nereden yapıyoruz ?

Orijinalden alıntı: Ngamlinga

quote:

fiz101e ödevlerinde soruları yapmasak ya da birini yanlış yaptık diyelim, noluyor yani, ortalamayı mı düşürüyor, ödevleri yapmamda yardımcı olacak bir site vs. biliyorsanız söyleyebilir misiniz

http://www.fizikodev.itu.edu.tr/

Kullanıcı adı ve şifre okul numaran başında 0 olmadan.

• Sekoleyt S kullanıcısına yanıt
    iyi ki bakmışım buraya. yoksa boşu boşuna okula gidecektim. al sana benden pasta

edit: tamam hallettim hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiromen3 -- 30 Eylül 2014; 17:07:41 >

Orijinalden alıntı: İçen Arı

quote:

Orijinalden alıntı: Ngamlinga

quote:

http://www.fizikodev.itu.edu.tr/

Kullanıcı adı ve şifre okul numaran başında 0 olmadan.

siteyi biliyordum ama giriş yapamıyordum ne zamana kadar ödevler ?

• Ngamlinga N kullanıcısına yanıt
    4 yada 5 ocak olması lazım son tarıhın

edit: cuma günü 11883CRN li teknik resim dersini alan varsa pm atabilir mi bişey sorucam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkpskl -- 30 Eylül 2014; 22:51:13 >
    gülümsüyorum...
    Orhan Veli
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Fizik odevinin tarihi ne zamana acaba ?

Benimkinde 5 ekim saat 23.00'a kadar gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İçen Arı -- 1 Ekim 2014; 11:03:52 >
    asistana imzalatılan kağıt fetide olması lazım, quizde de deneyle ilgili soru gelir ya teorik bilgi ya da aşamaları hakkında.

Deneyde yabancı arkadaş düşürdü bizim karışımı. Hoca boşverin diyip yolladı bizi

iyiymiş, bizim de bir arkadaş kırmızı şarap üretti, malzemeyi fazla koyunca

Deneyde yabancı arkadaş düşürdü bizim karışımı. Hoca boşverin diyip yolladı bizi

lab-h'de miydin? dün bizim sınıfta da birisi bişey düşürdü de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radzinsky -- 3 Ekim 2014; 12:28:19 >

Orijinalden alıntı: Radzinsky

quote:

lab-h'de miydin? dün bizim sınıfta da birisi bişey düşürdü de.

Aynen

@hiromen3

Dökmeseydiniz keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İçen Arı -- 3 Ekim 2014; 12:39:22 >

• quote:

kimya labta quiz olmuyormuş galiba, ne soruyorlar, kağıt falan varmış asistana imzalatılan, onu nereden bulacağım, neye göre notlandırıyorlar beni bir aydınlatırsanız benim lab yarın

Quizlerin soruları 2. haftadan itibaren İtü Aktüel'e düşmeye başlar.Her deneyin quizinde 3 soru oluyor.4-5 soru arasından 3'ü geliyor işte.İlk hafta karambole gider, 2. haftadan itibaren quizden de iyi alırsınız.
    dersin gününü ve saatini de yazarsanız çok güzel olur :)

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Beyler bu beden egitimi dersinin devamsizlik hakki kac? 2 kere gitmedim eger %80 ise kalicam yarin gitmezsem fakat yarin gitmek istemiyorum hic bugunden donmem lazim olacak cunku. Bilen var mi acaba?

Sanırım 4 tane hakkın vardı. Ama hiç emin değilim yine de acil bi işin varsa gitme bişey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: oya1907

fiz101 de güzel anlatan bir hocanın dersine girmem lazım var mı tavsiye (101e de olur)
    dersin gününü ve saatini de yazarsanız çok güzel olur :)

Yanlış anlama beni; ama okuldaki Fiz101-106 derslerinden çok memnun kalacağını sanmıyorum. Okuldaki havuz dersi veren fizikçiler pek sevilmez genelde. Gerçi bu dönem farklı fizikçilerde açmış, durumları nedir pek bilmiyorum; ama fizik derse gidilmeden de halledilecek bir ders.

Mesela Üniversite Fiziği kitabını kesin edinmen lazım. Gerçekten de epeyce faydalı bir kitap. Bir de çıkmış soruları iyi çözersen, çözümlerini öğrenirsen iyi olur. Ha tabii iyi hoca varsa ekstra olarak dersleri de takip etmen iyi olur. Çünkü bazen ters sorular olabiliyor, gerçi derste ne kadar üstünde duruyorlar bu ayrıntıların bilemem de, hani genel olarak kendi başına da halledebileceğin bir ders. Gitmeyeceğin hocaları söyleyim sana. Aytekin Tüblek'ten veya Yakup Hundur'dan aldıysan gitme zaten dersine.

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.