Şimdi Ara

# İTÜ 2013 Girişliler # (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.273
Cevap
45
Favori
162.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün öğrendiğime göre soruların hepsi aynı değilmiş sanırım. bi arkadaşa demiştim başlıklar aynı da farklı yerlerden gelio sorular dedi. yani a tipi yangın yerine d tipi sormuşlar falan. ona göre bakın da benim yüzümden sakatlık çıkmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekoleyt -- 24 Eylül 2014; 22:37:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekoleyt

bugün öğrendiğime göre soruların hepsi aynı değilmiş sanırım. bi arkadaşa demiştim başlıklar aynı da farklı yerlerden gelio sorular dedi. yani a tipi yangın yerine d tipi sormuşlar falan. ona göre bakın da benim yüzümden sakatlık çıkmasın

yok hocam hepsine baktım tabi i, rahat ol sen, ben de aynı olmadığını anladım zaten, başkalarıyla da konuştum, düşündüğün için sağol, o kadar uğraştın
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Orijinalden alıntı: Murat Kargan

quote:

quote:

Ya bu fiz 101 mat 103 kim101 gibi derslerin ana kitaplarini almaya gerek var mi? Calculus temel fizik vs ? Mesela fizikte 2-3 kitap soylemislerdi.

Birde biraz duzeni seven birisiyim eger cok buyuk sacmalik degilse bunlari almak kitaplari almak isterim. Korsanlari beyazitta satiliyormus sanirim korsanin kalitesi kotu mudur?

Her dersin kitabını almaya gerek yok. Matematik için Calculus'u almak zorunda değilsin, ayrıntılı; ama güzel kitap aslında. Ayşe Dobie Peker'in kitabı yeterli oluyor. Biraz daha bizim gibi dershane gençliğine yönelik bir kitap. Calculus da biraz vakit harcarsın, yine de güzel kitap. Fiz101 için Üniversite Fiziği'ni söylemişlerdir. Öyle Serway vs. de tercih edebilirsin; ama bu ders kitapsız olmaz. Çünkü dersi iyi anlatan hoca pek görmedim, derslere gitmezdim bile. Üniversite Fiziği gayet güzel kitap, kesin almalısın bence. Kim101 için Genel Kimya felan alma, gerek yok. Satılan ders notları felan yeterli oluyor.

3 ders için de en önemli ayrıntı çıkmış soruları alıp çözmez, iyice kavramak. Diğer türlü kaynaklar yetersiz kalır. Kitapların korsanı için de Dobie'nin korsanı yok. İTÜ Aktüel'de, teknikforum'da felan 2. elini satanları bulabilirsin. Sıfır alacaksan da 22 lira. Üniversite Fiziği'ni de 2. el bulabilirsin. İstersen Beyazıt'tan 35 lira civarına Özdemir, Özbek çarlışarından alabilirsin. İstersen 15 liraya korsanını alabilirsin; ama korsanı ufaltılmış olduğu için ne kadar verimli olur bilemem.

Peki hocam calculusu ingilizce mi onerirsiniz turkce mi? Yani cevrimi falan iyi midir?

dobie dediginiz kitap matematik dersinin bir alternatifi mi?

universite fizigi itu kirtasiyesinde satiliyor mu acaba? Cunku fizik kitabi sordugumda genel fizik 1 tarzinda birsey soylemislerdi.

cok tesekkurler

Calculus'un çevirisi yeterli bence; ama sonuçta kalın bir kitap. Ayşe Dobie Peker İTÜ'de Matematik Mühendisliği bölümündeki bir hoca. Mat101-103 dersi için kitap hazırlamış, hani alternatif olarak değil de, gayet ana kitap olarak kullanabilirsin.

Üniversite Fiziği İTÜ kırtasiyelerinde satılıyor; ama indirimsiz satarlar hep kitapları. Dobie'yi başka yerde bulamayabilirsin; ama Üniversite Fiziği Beyazıt'taki çarşılarda felan 35'e felan bulursun, o civara. Genel Fizik diye kitap bilmiyorum; bence o Üniversite Fiziği'dir senin aklında öyle kalmış olabilir.

Hocam universite fizigini bulamadim genel fizik yaziyor ben mi yanlis bakiyorum acaba tam anlayamadim. Birde calculusu turkce onerdiniz fizigi ne onerirsiniz? Fizik dersim ingilizce hoca da ing anlatiyor genellikle?

kimya kitabini da almayi dusunuyorum. Onu nasil almaliyim hanhi kitabi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamyoncudan teknik resim alan var mı?
  • fiizk 101E ödevleri nasıl oluyor, zor mu, nasıl yapılacak, bu pazar başlıyormuş

edit: kimya lab güvenlikten 100 almışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiromen3 -- 26 Eylül 2014; 18:23:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

fiizk 101E ödevleri nasıl oluyor, zor mu, nasıl yapılacak, bu pazar başlıyormuş

Nerden bakıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

quote:

Nerden bakıyoruz

http://www.kimya.itu.edu.tr/TR/lab/genel-kimya-lab.html
    burdan KIM 101EL Experiment Grades & Schedules yazan yere öğrenci nonu gir, lab grade bak

• quote:

quote:

quote:

Nerden bakıyoruz

burdan KIM 101EL Experiment Grades & Schedules yazan yere öğrenci nonu gir, lab grade bak

Bulunamadı diyor :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nerden bakıyoruz

girdin mi ki güvenlik sınavına, öğrenci nonu başında sıfır varsa sıfırıyla birlikte yazacaksın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nerden bakıyoruz

girdin mi ki güvenlik sınavına, öğrenci nonu başında sıfır varsa sıfırıyla birlikte yazacaksın

Girmesem niye not öğrenmeye çalışayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nerden bakıyoruz

Girmesem niye not öğrenmeye çalışayım

o zaman açması lazım

• Selam gençler.

Makul ücretler karşılığında aşağıdaki derslerden ödevleriniz yapılır, yardımcı olunur. İlgilenenler PM atabilir.

BIL105E
    BLG221 & BLG233 Veri Yapıları / BLG221E & BLG233E Data Structures
    BLG252E Object Oriented Programming
  • yalnız kim101el den daha 100'den aşağı alan kimseyi duymadım, bence 60'ı geçene yapıştırdılar 100'ü.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bu fiz 101 mat 103 kim101 gibi derslerin ana kitaplarini almaya gerek var mi? Calculus temel fizik vs ? Mesela fizikte 2-3 kitap soylemislerdi.

Birde biraz duzeni seven birisiyim eger cok buyuk sacmalik degilse bunlari almak kitaplari almak isterim. Korsanlari beyazitta satiliyormus sanirim korsanin kalitesi kotu mudur?

Her dersin kitabını almaya gerek yok. Matematik için Calculus'u almak zorunda değilsin, ayrıntılı; ama güzel kitap aslında. Ayşe Dobie Peker'in kitabı yeterli oluyor. Biraz daha bizim gibi dershane gençliğine yönelik bir kitap. Calculus da biraz vakit harcarsın, yine de güzel kitap. Fiz101 için Üniversite Fiziği'ni söylemişlerdir. Öyle Serway vs. de tercih edebilirsin; ama bu ders kitapsız olmaz. Çünkü dersi iyi anlatan hoca pek görmedim, derslere gitmezdim bile. Üniversite Fiziği gayet güzel kitap, kesin almalısın bence. Kim101 için Genel Kimya felan alma, gerek yok. Satılan ders notları felan yeterli oluyor.

3 ders için de en önemli ayrıntı çıkmış soruları alıp çözmez, iyice kavramak. Diğer türlü kaynaklar yetersiz kalır. Kitapların korsanı için de Dobie'nin korsanı yok. İTÜ Aktüel'de, teknikforum'da felan 2. elini satanları bulabilirsin. Sıfır alacaksan da 22 lira. Üniversite Fiziği'ni de 2. el bulabilirsin. İstersen Beyazıt'tan 35 lira civarına Özdemir, Özbek çarlışarından alabilirsin. İstersen 15 liraya korsanını alabilirsin; ama korsanı ufaltılmış olduğu için ne kadar verimli olur bilemem.

Peki hocam calculusu ingilizce mi onerirsiniz turkce mi? Yani cevrimi falan iyi midir?

dobie dediginiz kitap matematik dersinin bir alternatifi mi?

universite fizigi itu kirtasiyesinde satiliyor mu acaba? Cunku fizik kitabi sordugumda genel fizik 1 tarzinda birsey soylemislerdi.

cok tesekkurler

Calculus'un çevirisi yeterli bence; ama sonuçta kalın bir kitap. Ayşe Dobie Peker İTÜ'de Matematik Mühendisliği bölümündeki bir hoca. Mat101-103 dersi için kitap hazırlamış, hani alternatif olarak değil de, gayet ana kitap olarak kullanabilirsin.

Üniversite Fiziği İTÜ kırtasiyelerinde satılıyor; ama indirimsiz satarlar hep kitapları. Dobie'yi başka yerde bulamayabilirsin; ama Üniversite Fiziği Beyazıt'taki çarşılarda felan 35'e felan bulursun, o civara. Genel Fizik diye kitap bilmiyorum; bence o Üniversite Fiziği'dir senin aklında öyle kalmış olabilir.

Hocam universite fizigini bulamadim genel fizik yaziyor ben mi yanlis bakiyorum acaba tam anlayamadim. Birde calculusu turkce onerdiniz fizigi ne onerirsiniz? Fizik dersim ingilizce hoca da ing anlatiyor genellikle?

kimya kitabini da almayi dusunuyorum. Onu nasil almaliyim hanhi kitabi?

Üniversite Fiziği'ni nasıl bulamadın anlamadım. Hocanın İngilizce anlatmasının çok bir anlamı yok, Türkçe çalışıp İngilizce çıkmış soruları çözersen sıkıntı olmaz. Önemli olan konuyu öğrenmek zaten. Calculus almak zorunda da değilsin, dediğim gibi Mat103 için Ayşe Dobie Peker'in kitabını alabilirsin. Kimya kitabını da almana gerek yok. Özellikle kimya bölümünde okuyan bir öğrenci değilsen çok da gerek yok. Ders notları yetiyor.

Şimdi sende anladığım kadarıyla şöyle bir algı var. Üniversite kitabı alma ihtiyacı hissediyorsun; ama gerçekten bu kitaplara dönüp bakacağını zannetmiyorum. Hani bölümünle alakalı bir kitap olsa, al kitaplığında dursun, ilerki derslerde de yardımcı olabilir diyebilirim; ama bu dersler alıp geçeceğin dersler yani en ucuza en kolay şekilde halletmen lazım. Boşuna para verme derim. Mümkün olduğunca korsan kitapları tercih et bulabilirsen.

• -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    90
  • Fiz101 ödevleri verilmiş
  • Beyler fitness salonunu vücut geliştirme maksatlı kullanan var mı? Salon başlangıç seviyesi vücut geliştirmeye uygun alet edavat bulunduruyor mu?

Kimya sınavını 70 le geçmişim bu sınav harf notunu etkiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathamphetamine -- 29 Eylül 2014; 0:29:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İçen Arı

Fiz101 ödevleri verilmiş

kullanıcı adı ve şifre yerine ne girmemiz gerekiyor ödev sitesinde?
  • Deathamphetamine kullanıcısına yanıt
    %12 sini etkliliyor olması gerekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekoleyt

quote:

Orijinalden alıntı: İçen Arı

Fiz101 ödevleri verilmiş

kullanıcı adı ve şifre yerine ne girmemiz gerekiyor ödev sitesinde?

Okul numaran basinda 0 olmadan sifre de ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.