Şimdi Ara

Logitech G230 Kullanan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kulaklığımın bozulması suretiyle yeni bir kulaklık arayışına girmiştim.Logitech G230 da karar kıldım. Bugün Vatan'dan kontrol ettim %25 indirim olmadığı için almadım. Tasarımı görüntüsü falan çok güzel ama nedense sesini dinlemedim :) Bu kulaklığı önerir misiniz. Sizce nasıl bir model.

Orijinalden alıntı: donhak

Merhaba arkadaşlar kulaklığımın bozulması suretiyle yeni bir kulaklık arayışına girmiştim.Logitech G230 da karar kıldım. Bugün Vatan'dan kontrol ettim %25 indirim olmadığı için almadım. Tasarımı görüntüsü falan çok güzel ama nedense sesini dinlemedim :) Bu kulaklığı önerir misiniz. Sizce nasıl bir model.

Ürünü aldınız mı? eğer aldıysanız, yorumunuz nedir? tavsiye eder misiniz?

Eğer almadıysanız ürünü alan diğer arkadaşların konu hakkında yorumlarını bekliyorum teşekkürler :)
    How you have fallen from heaven, morning star, son of the dawn!.You have been cast down to the earth, you who once laid low the nations!.I saw a fallen star on the ground, it was given the key to hell..

• donhak D kullanıcısına yanıt
    Lucibel kullanıcısına yanıt
    Sharkoon X-Tatic kullanıyorum, tek eksi yönü çok fazla kablo karmaşası yaşaman. performansı mükemmel, öneri istiyorsan benim önerim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 14 Ağustos 2013; 0:49:10 >
    &#63743;MacBook Pro 15&quot; Late 2011 | Intel Core i7 2.4 GHz | 16 GB 1333 Mhz DDR3 Ram | 120 GB Corsair Force GT SSD | Intel HD Graphics 3000 512 MB + AMD Radeon HD 6770M 1024 MB&#63743;
    &#63743;iPhone 5 White &amp;amp; Silver&#63743;
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

Sharkoon X-Tatic kullanıyorum, tek eksi yönü çok fazla kablo karmaşası yaşaman. performansı mükemmel, öneri istiyorsan benim önerim bu

Adınız Hüsnü mü?

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

teşekkür ederim.Fakat 130 tl civari bütçeye göre bakıyorum
    How you have fallen from heaven, morning star, son of the dawn!.You have been cast down to the earth, you who once laid low the nations!.I saw a fallen star on the ground, it was given the key to hell..
  • donhak D kullanıcısına yanıt
    hayır, e-ben
    &#63743;MacBook Pro 15&quot; Late 2011 | Intel Core i7 2.4 GHz | 16 GB 1333 Mhz DDR3 Ram | 120 GB Corsair Force GT SSD | Intel HD Graphics 3000 512 MB + AMD Radeon HD 6770M 1024 MB&#63743;
    &#63743;iPhone 5 White &amp;amp; Silver&#63743;
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.