Şimdi Ara

FAN KONTROL PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR P5LD2 ANAKARTIM VAR VE KASADAKİ FANLARIN HIZLARINI KENDİM AYARLAMAK İSTİYORUM YOK MU BUNUN İÇİN Bİ PROGRAM YAA

• speedfan var.
  • speed fan bi işe yaramıyor gibi yaa, o sadece işlemci fanını kontrol ediyor sanırım anlayamadım ama o yüsden o programla ilgilenmedim
  • bende fan olmadığı için kullanamıyorum ama pc probe 2 de fan hızlarını ayarlayabildiğin bir yer var.
  • pc probe 2 deki fan kontrolleri bi işe yaramıo ya hu , kasa fanlarının hızlarını yönetebileceğim bişeyler lazım yok mu bilen
  • eğer biostan otomatik fan kontrolünü kapatırsan ve kasa fanların anakart üzerinden besleniyorsa speedfan programıyla ayarlasın ,aksi halde buprogram işe yaramaz
  • fanım anakarttan besleniyor otomatik fan kontrol ' ü kapadığımda bile kontrol edemiyorum nedenn?? anakartım P5RD1-VM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rgb fan kontrol hub yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı şekilde anakartın fan kontrolleri hiç açık olmadı bende ama bu speed fan kardeş kontrol edemiyo sanırım :)
  • quote:

1-) Belli/sabit bir fan hızı ayarlamayacaksın,
    Readings/Configure/Speeds'e girip, artık hangi fan ise onu seçip
    en alttaki "automatically varieted" ı aktif edeceksin.
    Sonra bu fanın çalışacağı en düşük hızı girersen de fena olmaz.
    (Mesela ben %50 kullanıyorum)
    2-) Temperatures kısmından işlemcinin kaç derecede tutulmaya çalışılmasını belirleyeceksin. Desired kısmına sıcaklık gireceksin yani... Unutma ne kadar yüksek değer o kadar fan çalışması yani gürültü!
    3-) "Ok" diyip çıktıktan sonra "automatic fan speed" kısmını tıklayacaksın

Ve olmuştur, 10-15 saniye normal hızında çalışan fan eğer işlemci yükte değilse
    yavaşlayacaktır. Bu işlemi ısı algılayıcısı bulunan tüm fan-heatsink işlemlerine
    aynı şekilde yapabilirsin....

Bu yukarıdakileri uyguladığımda p5wd2 kartımla çok güzel ayar çekebiliyordum.

• bu sanırım ankartla ilgili bi durum benim ankartımda öyle bişeyler hiç görmedim bi de nerden yaptın ki bu işlemleri windows üstünden mi anlayamadım bi türlü ???? biostansa bioslarımız farklı bende o tarz seçenekler yok
  • ncede bi işe yaramıyo yani pro güzelde kullanılabilince...
    http://www.he menpaylas.com/download/1084686/FanSpeedbyseboist64.rar.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.