Şimdi Ara

MSI GE60 602XTR Notebook son karar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.msi.com/product/nb/GE60-0ND.html#/?div=Driver&os=Win8 64

bu linkteki driverlerin hepsini kurmak gerekiyormu
    neyi anlatmak istediğinizi anlıyorum ama inanın oyun tecrüben olmadı henüz bu ürünü kullanan ve bol miktarda oyun deneyimi olan arkadaşlar vardır muhakkak onlardan bilgi alabilirsiniz. yalnız şöylede bir şey var daha iyi bir ekran kartı demek daha yüksek meblağ demek o açıdan bakar da ben 3500 ve üstünü veririm diyorsanız sanırım g70 serisinde aradınız ürünü bulursunuz:)

Intel Core Ivy Bridge i5 3230M || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard
  • okann12 O kullanıcısına yanıt
    buradan da kurulabilir ama bilgisayarla gelen cd de tüm driverlar mevcut ben cd den kurdum sadece ekran kartının driveri güncellendi o işi de "GeForce Experience" programı yaptı zaten...

Intel Core Ivy Bridge i5 3230M || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
  • Kullanıcı arkadaslar birşey soracağım bu s-bar yada scm olayı nedir ben s- bari kurdum ama scm denen şey başka birşey mı o daha mı kullanışlı? Bu konuda bilgi verebilirmisiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde arkadaslar bu oyunlarda ki Fps ölçümü ve bunun ne anlama geldigi konusunda bilgi verebilirmisiniz açıklayıcı bir link varsa ordan da bakabilirim. Şimdiden teşekkür ederim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• helmer H kullanıcısına yanıt
    Hocam artık kullandıkça yorumlarınızı paylaşımlarınız bekliyorum..

birde neden win 7 kurdunuz ve ultimate mi? win 8 neden kurmadınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmer

quote:

Orijinalden alıntı: gkhnmr

quote:

Orijinalden alıntı: gilkerh

Merhaba arkadaslar bu bilgisayarı yegenime almayı dusunuyoruz tabi dolar da arttı pcdepo da taksitli fiyatı 2300 tl olmus
    Sizce deger mi yoksa 2000 tl civarı Gt650m ekran kartlı i7 li notebooklara mı yönelmek gerekli???

Bir de alıp kullananlardan şikayet ettikleri bir özellik varsa yazmalarını rica ediyorum

sanalmarketimde 500gb hdd hediyeliside var bir bak istersen.. pc toplamaktan vazgeçtim bende yakında sipariş vericemde fiyat düşermi diye bekliyorum.

Bende alma asamasindayim sanalmarketim nasil guvenli site mı?

tabikide ben ordan aldım cok memnumun onlardan bi yamuklarını görmedim kerataların

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.