Şimdi Ara

sınavsız ikinci üniversite (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
5.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • S.a. Nasılsınız? Ben şuan Halkla İlişkiler ve Tanıdım 2. Sınıf dayım. Sınavsız geçiş, herhangi bir bölümde (İlahıyat) devam etme durumum var mı? Duyduğuma göre yeni bir kanun çıkmış önlisansı bitiren istediği herhangi bir bölüme sınavsız geçiş yapabiliyormuş. Araştırdım fakat bununla ilgili pek bilgi bulamadım.. Cevabınızı en kısa sürede bekliyorum Teşekkür ederim. İyi akşamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilSsey_

S.a. Nasılsınız? Ben şuan Halkla İlişkiler ve Tanıdım 2. Sınıf dayım. Sınavsız geçiş, herhangi bir bölümde (İlahıyat) devam etme durumum var mı? Duyduğuma göre yeni bir kanun çıkmış önlisansı bitiren istediği herhangi bir bölüme sınavsız geçiş yapabiliyormuş. Araştırdım fakat bununla ilgili pek bilgi bulamadım.. Cevabınızı en kısa sürede bekliyorum Teşekkür ederim. İyi akşamlar..

Keşke 20 gün önce araştırsaydınız
  • arkadaşlar 10 gün oldu bi haber yok bu kayıtlatdan bilgisi olan varmı ne yapmam gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıllık inşaatı bitirip 4 yıllık aöf sosyolojiye sınavsız geçmek mümkün mü? Değilse bölümü başka nasıl okuyabiliriz?
  • ikinci üniversite yerine;
    Dikey Gecis yapsana

http://www.anadolu.edu.tr/sites/default/files/files/2013_2014_Dikey_Gecis_Fark_Ders_Liste.pdf

İKTİSAT
    ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ
    KAMU YÖNETİMİ
    MALİYE
    ULUSLARARASI İLİŞKİLER
    İŞLETME
    KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ

eğer bu bölümlerden birini tercih edersen 5 yarıyıldan itibaren başlayabiliyorsun..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.