Şimdi Ara

Yeni Corolla, 1.4 d4d MMT ve 1.6 Multidrive s: Test Sürüşü, İncelemesi ve Karşılaştırması. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
41.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ensnksr

arkadaşlar biraz fazla yüklenilmiş gibi geldi bana aynı aracın dizelini bende test ettim anlatıldığı kadar kötü bir motor değil 0-100 hızlanması şanzıman yüzünden böyle araç 150-160 a test esnasında rahatça çıktı araçta 4 kişi klima açık rampada rahat kalktı astra gibi stop etmiyor ve sorunsuz olmadığı söyleyenler var hondaya lafım yok ancak kardeşim bundan önceki corollayla 3 senede sadece 2 kere bakıma gitti bu sorunsuzluk için yeterli değil galiba bu arada ön konsol biraz daha zarif olabilirmiş

Alıntıları Göster
    yav millet honda ile karşılarştırmış falan filan...

honda nereeee toyota nereee,
    hondanın fırın fırın ekmek yemesi lazım toyotaya yetişmesi için..
    hatta daha net civic nereeee corolla nereee....
    civicin kalbur kalbur saman yemesi lazım corollaya yetişmesi için..

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

Alıntıları Göster
    tasarımda, hondada fütürizm;toyotada ise origami anlaşıyı baskın
    o kapı içleri nedir arkadaş; kaza öldürmez tasarım öldürür mazallah

• quote:

He ya abi

Corolla cayir cayir yag yakan ic mekani dum duz tasarim 0 olan bir araba

Civic nereye corolla nereye sende haklisin

1.4 dizel motora 72.000 tl para istemek sadece toyotaya mahsus birsey

Edit :)

Corollanin birde boyasi sulu boya gibi hemen dokuluyor :)
    İnsan bari paraya kiyarda faber castell ile boyar arabayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 17 Temmuz 2013; 3:46:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kesinlikle katılıyorum. Toyota ile hondayı kıyaslamak abesle iştigal ve hondaya hakaret. Herşey yılda satılan araba sayısı değil!

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

He ya abi

Corolla cayir cayir yag yakan ic mekani dum duz tasarim 0 olan bir araba

Civic nereye corolla nereye sende haklisin

1.4 dizel motora 72.000 tl para istemek sadece toyotaya mahsus birsey

Edit :)

Corollanin birde boyasi sulu boya gibi hemen dokuluyor :)
    İnsan bari paraya kiyarda faber castell ile boyar arabayi

• Cihan bombalamissin yine.

Nedir senin bu Toyota ile alıp veremedigin anlamadımki.

• ön koltukların arkasında cep yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: newtonmeter

ön koltukların arkasında cep yok mu?
    İnceleme için teşekkürler. Aracı almayı düşünenler için yardımcı olacaktır bu konu. Araca gelirsek, tipsizlik abidesi, kalite olarak vasatın altında, iğrenç M/M şanzımanlı, performansı yerlerde sürünen dizel motorlu bir araca 72 bin TL fiyat biçmek hangi aklın getirisidir anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newtonmeter

ön koltukların arkasında cep yok mu?
    Birkaç ay sonra 3-5 bin lira indirim yapılsın eminim ki burada kıyasıya eleştirenlerin bir çoğu kapıda sıraya girer...
  • Yorumlar İbiş ile Pişekar gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin...Geçmiş olsun...
  • Fiyat hariç yazdıklarına katılmıyorum. İnsanlarin birikimlerini yatırdıkları araçlara bu tarz eleştiri hoş olmuyor. Japoncalara kızıp araca hakaret ediyormuşsunuz gibi geldi bana.

• Hocam inceleme için teşekkürler, elinize sağlık. Ben bi kaç şey sormak istiyorum , aracın sürüş dinamiklerini daha açar misiniz? Yol tutuş misal focusa nazaran nasıl? Bozuk zeminlerde konfor yol sesi? Konsoldan falan ses var mı
    ?

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Fiyat hariç yazdıklarına katılmıyorum. İnsanlarin birikimlerini yatırdıkları araçlara bu tarz eleştiri hoş olmuyor. Japoncalara kızıp araca hakaret ediyormuşsunuz gibi geldi bana.
    mazda 3 full donanımla 58 civarı gelir de umarım piyasa araba görür .

corollanın tasarımı hiç bir zaman güzel olmadı ki imajı sattırdı yine sattıracaktır cazip indirimlerle .
  • quote:

Fiyat hariç yazdıklarına katılmıyorum. İnsanlarin birikimlerini yatırdıkları araçlara bu tarz eleştiri hoş olmuyor. Japoncalara kızıp araca hakaret ediyormuşsunuz gibi geldi bana.
    Güzel paylaşım emeğine sağlık..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Yazının genelinde aynı noktalara değindiğimi dusunuyorum. Aracı bayide incelemenizi öneririm. İçi o kadar kötü degil.
    Fiyatlar konusunda % 5 benzinli % 10 dizel daha aşağıda olmalıydı diye dusunuyorum.

Almayı düşünür müsün hocam??

132lik+tüp dizelle kafa kafaya yakar.

Auris varken corollaya sıra gelmez benden yana. Nedenlerine gelince.
    İki aracın premium versiyonu bana uyar.
    Auriste suspansiyon bağımsız
    Cam tavan var
    Anahtarla katlanan aynalar var.
    Hemde 4 bin tl daha ucuz.

Açıkcası auris daha iç açıcı doğru söylüyorsun ya da eski corollaya talim edicez. Birde ben Corollanın 1.33 ve 1.6 motorlarının rampa da çekiş değerlerinden yana biraz şüpheliyim. Beni tatmin etmiyor.
    Yani 1.6nın mesela 6bin devirde 124 beygir güç ve 160 nm tork vermesi benim işime gelmedi pek. zaten 6000 devir tam bir yakıt harcama deviridir.
    Yani araç Türkiye kullanımında 100 beygir 120 tork benim gözümde 1.4 turbodizel fiesta kadar ancak çekiyor tüplüsü. elbette dizel benzin kasa hafifliği farklar var ama . motor açısıdan aklınızda fikir oluşsun istedim. Bence bu konuda bi eksiklik var 1.6 motor sorunsuz bir motor ama istediğiniz performansı alamıyorsanız o zaman sorun var demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Hoşgeldin...Geçmiş olsun...
    inceleme için teşekkürler babayaro,lakin dizel'in motor gücünü bu kadar kafaya takmamak lazım ufak bir chip tuning ile 120-130hp yükseltilebilir cihaz..keza şu bej renk döşemesinin kumaş olması tam bir fiyasko bu döşeme 1 ay sonra tanınmaz hale gelir,sonax-ziebert gibi firmaları zengin etmek'den başka bir işe yaramaz o döşeme renkleri..onun dışında ben çok beğendim aracı 1.4 dizel otomatik premium siyah renk almayı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperSantorelli -- 17 Temmuz 2013; 11:59:37 >
  • quote:

[size=2]Fiyat hariç yazdıklarına katılmıyorum. İnsanlarin birikimlerini yatırdıkları araçlara bu tarz eleştiri hoş olmuyor. Japoncalara kızıp araca hakaret ediyormuşsunuz gibi geldi bana.

Yani diyorsun ki araç kaliteli, M/M şanzıman çok iyi, 1.4 D-4D performans olarak rakiplerine nal toplatır. Tasarıma birşey diyemem. Zevk renk meselesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellesh

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Yazının genelinde aynı noktalara değindiğimi dusunuyorum. Aracı bayide incelemenizi öneririm. İçi o kadar kötü degil.
    Fiyatlar konusunda % 5 benzinli % 10 dizel daha aşağıda olmalıydı diye dusunuyorum.

Almayı düşünür müsün hocam??

132lik+tüp dizelle kafa kafaya yakar.

Auris varken corollaya sıra gelmez benden yana. Nedenlerine gelince.
    İki aracın premium versiyonu bana uyar.
    Auriste suspansiyon bağımsız
    Cam tavan var
    Anahtarla katlanan aynalar var.
    Hemde 4 bin tl daha ucuz.

Açıkcası auris daha iç açıcı doğru söylüyorsun ya da eski corollaya talim edicez. Birde ben Corollanın 1.33 ve 1.6 motorlarının rampa da çekiş değerlerinden yana biraz şüpheliyim. Beni tatmin etmiyor.
    Yani 1.6nın mesela 6bin devirde 124 beygir güç ve 160 nm tork vermesi benim işime gelmedi pek. zaten 6000 devir tam bir yakıt harcama deviridir.
    Yani araç Türkiye kullanımında 100 beygir 120 tork benim gözümde 1.4 turbodizel fiesta kadar ancak çekiyor tüplüsü. elbette dizel benzin kasa hafifliği farklar var ama . motor açısıdan aklınızda fikir oluşsun istedim. Bence bu konuda bi eksiklik var 1.6 motor sorunsuz bir motor ama istediğiniz performansı alamıyorsanız o zaman sorun var demektir.

Alıntıları Göster
    olmuş valla ben beğendim, c segmentinin en yakışıklısı bu

• Toyotanın sorunsuz olduğuna ben katılıyorum. Honda Toyotadan sorunsuz olsa bile toyotanın hondadan üstün bir çok yanı var.Civicin sacı ile corollanın sacına bir baksınlar hangisi sağlam.Hangisinin ikinci eli iyi, hangisinin servisi yaygın ve iyi hizmet veriyor.Civicde donanım olarak bir zenginlik yok, corollada da belki pek yok ama civicden daha zengin diye dünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.