Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
30
Favori
171.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Rootlayınca garanti gitmiyor mu?Neden bu kadar rağbet gördü bu root işi?

Çünkü rootladıktan sonra tekrar eski haline getirebilme şansın halen devam ediyor ve eski haline getirince garanti sorunun da kalmıyor.
    Ben v1.9'ü yükledim ama ilk android tel.im olduğu için ilk orijinal menüsünü kullandığım için yeni hali beni pek cezbetmedi Sonuçta sürekli oyun kurup oynayan birisi değilim ben...

Şimdi eski haline geri döndürdüm. root'dan falan eser kalmadı...

Orijinalden alıntı: haviconi

Çünkü rootladıktan sonra tekrar eski haline getirebilme şansın halen devam ediyor ve eski haline getirince garanti sorunun da kalmıyor.
    Ben v1.9'ü yükledim ama ilk android tel.im olduğu için ilk orijinal menüsünü kullandığım için yeni hali beni pek cezbetmedi Sonuçta sürekli oyun kurup oynayan birisi değilim ben...

Sıkılmaya başlayınca ben de yaparım.Ama daha telefon gelmedi bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Sıkılmaya başlayınca ben de yaparım.Ama daha telefon gelmedi bile.

Alıntıları Göster
    1,9 için farklı bir contacts.apk mümkün değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

Yedeğini alabiliyorsunuz. dilerseniz markette uygulama paylaş adındaki program ile direk apk olarak gönderebilirsiniz bluetooth ile...

hadi ya, bilgisayarımda bluetooth yok. başka türlü olmuyor mu acaba?

başka bi arkadaşına gönder ya da başka bi arkadaşın kurup senin telefonuna göndersin apk olarak dert ettiğiniz şeye bakın.

iki mesaj attı nasıl olduysa neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatpo -- 24 Temmuz 2013; 15:07:10 >

quote:

quote:

Yedeğini alabiliyorsunuz. dilerseniz markette uygulama paylaş adındaki program ile direk apk olarak gönderebilirsiniz bluetooth ile...

başka bi arkadaşına gönder ya da başka bi arkadaşın kurup senin telefonuna göndersin apk olarak dert ettiğiniz şeye bakın.

hahahah valla doğru söylüyorsun, hayır desene hocam git bi tane bluetooth alsana kaç kuruş sanki değil mi hahah kafa gitti çok haklısın uyandırdın beni. daldık bir roma kafa yaptı iyice, en iyisi biraz uzak durayım internetten. android hakkında herşeyi yeni öğreniyorum ve merak ediyorum. eski telefonum mobil phone du, epeydir onda da rom işleriyle uğraşmıyorum. teşekkürler cevap için işin rastgitsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hahahah valla doğru söylüyorsun, hayır desene hocam git bi tane bluetooth alsana kaç kuruş sanki değil mi hahah kafa gitti çok haklısın uyandırdın beni. daldık bir roma kafa yaptı iyice, en iyisi biraz uzak durayım internetten. android hakkında herşeyi yeni öğreniyorum ve merak ediyorum. eski telefonum mobil phone du, epeydir onda da rom işleriyle uğraşmıyorum. teşekkürler cevap için işin rastgitsin.

Alıntıları Göster
    Secret edition çıkınca bu rom yabana atıldı ama bana nedense daha performanslı geliyor. Birde bilgisayarımın yanında bu rom azda olsa çekiyor. Secret edition çekmiyor. Çözemedim.

Şu birkaç ingilizce kalan yerler Türkçe yapılabilse göze daha hoş gelecek. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 06KUBİLAY06

YAHU BIRINIZ YARDIM ETSIN NASI YUKLICM

Alıntıları Göster
    arkadaşlar rom da herşey iyi hoş da klasör yapıp uygulamaları oraya attıktan sonra klasöre dokununca ingilizce bi konuşma çıkıyo.klasörden çıkınca yine çıkıyo bu neden kaynaklanıyor ve nasıl çözeriz

Orijinalden alıntı: cihattyılmaz

arkadaşlar rom da herşey iyi hoş da klasör yapıp uygulamaları oraya attıktan sonra klasöre dokununca ingilizce bi konuşma çıkıyo.klasörden çıkınca yine çıkıyo bu neden kaynaklanıyor ve nasıl çözeriz

Alıntıları Göster
    1.9 ŞARJ Performansım normal kullanımım.

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013]

• quote:

Orijinalden alıntı: marcoruzzier

1.9 ŞARJ Performansım normal kullanımım.

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013]

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar telefona rom kuracağım ancak "discovery customizer" ı marketten silmişler başka bulabileceğim bir yer varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: kobe_bryant1977

Arkadaşlar telefona rom kuracağım ancak "discovery customizer" ı marketten silmişler başka bulabileceğim bir yer varmı
    Bu telefonu Trabzondan alan var mı? varsa nereden aldı telpanın sitesinde ürün stokda yok diyor

arkadaşlar burada bahsettiğim durumun videosunu yükledim bu şekilde bi sıkıntı var yardım ederseniz sevinirim. jetpack rom ses sorunu

• quote:

quote:

arkadaşlar burada bahsettiğim durumun videosunu yükledim bu şekilde bi sıkıntı var yardım ederseniz sevinirim. jetpack rom ses sorunu

sen bunu en iyisi Burakgon hoca ve cyber71khan hocaya sor...ilginç bir durum ömrümde ilk defa duyup görüyorum. mesaja ekliyorum hocalarımızı inşallah yardımcı olurlar.

• burak hocaya msj attım cevap bekliyorum.inşallah çözüm buluruz çok sıkıcı bi durum çünkü

Orijinalden alıntı: AVNmouth

Hocam şimdi telefona direk v1.1 i atsak v1.0da ki özelliklerde olucak dimi ?
    mrb arkadaşlar. ben telefonumu yarın alcam nasipse. en son rom olan 1.9 u yüklesem yeterlimi? yoksa hepsini sırayla yüklemem gerekiyormu? ( soru daha önce sorulmuşsa kusura bakmayın lütfen)

Orijinalden alıntı: midnightblue

mrb arkadaşlar. ben telefonumu yarın alcam nasipse. en son rom olan 1.9 u yüklesem yeterlimi? yoksa hepsini sırayla yüklemem gerekiyormu? ( soru daha önce sorulmuşsa kusura bakmayın lütfen)

EVET
    Sadece son sürümü yüklemen yeterli

Gülücükler de muhtemelen gören birisi kızarak cevap verecek "hiç mi okumuyorsunuz şu forumdaki mesajları" diye onun için

• haviconi kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)

Orijinalden alıntı: midnightblue

teşekkürler :)
    Arkadaşlar ben root yapmaya çalıştım ama yapamadım root yazan yer resimde yeşil ama bende kırmızı lütfen acil yardımcı olun

Orijinalden alıntı: -TheDarkLord-

Arkadaşlar ben root yapmaya çalıştım ama yapamadım root yazan yer resimde yeşil ama bende kırmızı lütfen acil yardımcı olun

Yardım edilecek birşey yok, robot yapamamışsın denemeye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 06KUBİLAY06

YAHU BIRINIZ YARDIM ETSIN NASI YUKLICM

Alıntıları Göster
    mrb arkadaşlar. discovery customizer ile imei yedeği alıyorum. başarılı diyor ama yedeğimi bulamıyorum hiç bir yerde. ( bu işi anlatan arkadaş hafıza kartında imei yedek isimli bir dosya olmalı diyor)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.