Ben zaten acilarin gozdesi oldum en tatli yalanlarin kolesi oldum ES ES bitsin bu işkence
Alıntıları Göster
Ligte Kaldık Şampiyonluk Hesapları Yapıyorduk Oysa Sağlık Olsun Seneye İnşallah
Hadi Beyler Topicimizi Tekrar Canlandıralım
quote:
Orijinalden alıntı: crunch_xxx
Ligte Kaldık Şampiyonluk Hesapları Yapıyorduk Oysa Sağlık Olsun Seneye İnşallah
Hadi Beyler Topicimizi Tekrar Canlandıralım
Alıntıları Göster
seneye inşallah 1.lig deyiz...
quote:
Orijinalden alıntı: mok26
seneye inşallah 1.lig deyiz...
Alıntıları Göster
Hadi eses yap bi guzellik yine bu hafta altaya. o kadar yardıma ragmen hala daha playoffları garantileyemediler.Son darbeyi de inş siz vurursunuz.Kalbimiz her zaman gibi sizinle..
quote:
Orijinalden alıntı: kktn1925
Hadi eses yap bi guzellik yine bu hafta altaya. o kadar yardıma ragmen hala daha playoffları garantileyemediler.Son darbeyi de inş siz vurursunuz.Kalbimiz her zaman gibi sizinle..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kktn1925
Saolun Varolun Yalı Grubu : Es-Es li Kardeşlerimiz Maça Gelmenize Gerek Yok Biz Gereken Desteği Stadda Vericeğiz DOSTLUK BUDUR
Ama buna Rağmen gidicez ve beraber destekliycez
KÜÇÜK ALTAY
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kktn1925
Saolun Varolun Yalı Grubu : Es-Es li Kardeşlerimiz Maça Gelmenize Gerek Yok Biz Gereken Desteği Stadda Vericeğiz DOSTLUK BUDUR
Ama buna Rağmen gidicez ve beraber destekliycez
KÜÇÜK ALTAY
Alıntıları Göster
Arkdşlar izmirde en sevmedigim takım altaydır .. bu takımı yenmezseniz üzülürüm .. birde arada göz-göz çekin delirsinler ..
quote:
Orijinalden alıntı: BaRoS_35
Arkdşlar izmirde en sevmedigim takım altaydır .. bu takımı yenmezseniz üzülürüm .. birde arada göz-göz çekin delirsinler ..
Alıntıları Göster
Ah be eses.. Yine de ellerinden geleni yaptılar sizinkiler ...Sizlere seneye başarılar.İnş süperligde sizi görururz...
BAŞARAMAYACAKSINIZ!!!
quote:
19/08/2006 Tarihinde
Alıntıları Göster
benide ekleyin
quote:
Orijinalden alıntı: JAM3Z
benide ekleyin
Alıntıları Göster
Ekleyelim KArdeşim Herşeye Rağmen SEneye Çıkacaız Yakında Hocamızda Belli Oluyor Zaten Hadi Boş Bırakmayalım Beyler
quote:
19/08/2006 Tarihinde
Alıntıları Göster
YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMEYİS HER MACINDA TRİBÜNLERDEYİS !!!
quote:
Orijinalden alıntı: __JokeR__
YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMEYİS HER MACINDA TRİBÜNLERDEYİS !!!
Alıntıları Göster
Metin Diyadin İle Anlastık Hayırlı Olsun Ben BAşarılı Olacağına İnanıyorum