Şimdi Ara

**Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es** (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
4
Favori
169.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GUNDAM

imza icin benımde bı resmım var ama bulamadım yerını pc de ıns sılınmemıstır...kısa zamanda yollamaya calıscam....

Alıntıları Göster
    yenildik beyler ama olsun ÖLÜMÜNE ESSS ESSSSS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

Alıntıları Göster
    Alıştıkmı ne..Biz bu yol abaş koymuşuz!!! Bu sevda bitmez.... Yine de ES ES ille de ES ES.

• quote:

Orijinalden alıntı: esesemre

Alıştıkmı ne..Biz bu yol abaş koymuşuz!!! Bu sevda bitmez.... Yine de ES ES ille de ES ES.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: esesemre

/>

+26

• quote:

Orijinalden alıntı: crunch_xxx

quote:

Orjinalden alıntı: esesemre

/>

+26

Alıntıları Göster
    Bülent Hoca Askıya Alınmış

• quote:

Bülent Hoca Askıya Alınmış

Alıntıları Göster
    LUCESCU ES ES EEE LUCESCU ES ES EEEE

• quote:

LUCESCU ES ES EEE LUCESCU ES ES EEEE

Alıntıları Göster
    keşke gelse...................................

ben de eskişehirliyim....................................

• quote:

Orijinalden alıntı: GUNDAM

imza icin benımde bı resmım var ama bulamadım yerını pc de ıns sılınmemıstır...kısa zamanda yollamaya calıscam....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

GUNDAM imza ii olur.Bu eski-ci biras aip kaçıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: esesemre

quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

GUNDAM imza ii olur.Bu eski-ci biras aip kaçıyo.

Alıntıları Göster
    Ahmet Akcan Eskişehirspor’da

Eskişehirspor dün akşam saatlerinde Teknik Direktör Ahmet Akçan ile anlaştı. Teknik Direktör Yavuz İncedal'ın ayrılmasından sonra ona yakın antrenörle görüşen bir ara Galatasaray'lı eski futbolcu Bülent Korkmaz ile söz kesen Eskişehirspor yönetimi, Korkmaz'ın transferi gerçekleşmeyince başka bir Galatasaray'lıya yöneldi. Ahmet Akçan ile yapılan görüşmelerden sonra dün anlaşma sağlandı ve Kulüp Basın Sözcüsü Murat Sürel Eskişehirsporun yeni Teknik Direktörü Ahmet Akçan olduğunu açıkladı.

• quote:

Ahmet Akcan Eskişehirspor’da

Eskişehirspor dün akşam saatlerinde Teknik Direktör Ahmet Akçan ile anlaştı. Teknik Direktör Yavuz İncedal'ın ayrılmasından sonra ona yakın antrenörle görüşen bir ara Galatasaray'lı eski futbolcu Bülent Korkmaz ile söz kesen Eskişehirspor yönetimi, Korkmaz'ın transferi gerçekleşmeyince başka bir Galatasaray'lıya yöneldi. Ahmet Akçan ile yapılan görüşmelerden sonra dün anlaşma sağlandı ve Kulüp Basın Sözcüsü Murat Sürel Eskişehirsporun yeni Teknik Direktörü Ahmet Akçan olduğunu açıkladı.

Alıntıları Göster
    yaşlı diyorlar be hocam

• quote:

yaşlı diyorlar be hocam

Alıntıları Göster
    İnş. İyi Olur Be Hocam
  • quote:

İnş. İyi Olur Be Hocam

Alıntıları Göster
    ŞAMPİYONLUK

Eskişehirspor'un çiçeği burnunda Teknik direktörü Ahmet Akcan, yaptığı toplantıda oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.
    Kendi hedeflerinin Eskişehirspor ile uzlaştığını ve Eskişehirspor'un önünün açık olduğunu belirten Akcan, "Eskişehir'de futbola karşı büyük bir sevgi var. Taraftar, yönetim, basın, tüm camia büyük düşünüyor. Hedeflere ulaşmak zor değil. Puan durumuna baktığımızda arada çok farklar yok. Bu farkın kapanabilmesi ve ilk 6 hedefine ulaşmak için elimizde program var. Bu prog-ramın uygulanmasında herkese görev düşüyor. Herkesin istediği tek bir şey var, o da şampiyonluk. Şimdi yeni teknik kadro olarak bunun çalışmalarına başladık. Takımın dünya kadar eksiği olabilir. Fakat her maça kazanmak için çıkacağız. Hedefe ulaşmak içinde tüm camia birlikte hareket etmeliyiz" dedi.
    HERŞEY MÜMKÜN
    Futbolda her şeyin mümkün olduğunu ifade eden Akcan, şöyle konuştu:
    ''Eskişehirspor'da yapılması gereken işler var. Bunları yapmak için de gereken güvene sahibiz. Hedeflere ulaşmak için kentte yaşayan herkese düşen görevler var. Görevimizi yerine getirmek için çalışmalara başladık. Şu anda sadece 13 Kasımda oynayacağımız Kocaelispor maçını düşünüyoruz. Her maçı kazanmak için oynayacağız. Eskişehirspor'un şampiyon olması için ne gerekiyorsa yapacağız"
    TAKIM SAVAŞACAK
    Akcan, Eskişehirspor'un geçiş döneminde taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu belirterek, Kocaelispor maçında taraftara büyük yük düştüğünü bildirdi. Maça gelen taraftarların sahada ölümüne savaşan bir Eskişehirspor
    göreceklerini anlatan Akcan, şöyle devam etti:
    ''Sınırlarımız zorlayacağız. Kalitemizi sahaya yansıtacağız. Şampiyon olmak için yapılması gerekenler var. Taraftarı kandırmak için bol keseden atamayız. Lig A'da bulunan 18 kulübün 15'inde zaman zaman hedefin şampiyonluk olduğunu duyduk. Bu şekilde günü kurtarmak doğru değil. Herkes şampiyon olmak ister. Ben de istiyorum. Ancak, şampiyonluğu akılla da istemek gerekir. En kısa zamanda eksikliklerimiz gidereceğiz.''

• quote:

ŞAMPİYONLUK

Eskişehirspor'un çiçeği burnunda Teknik direktörü Ahmet Akcan, yaptığı toplantıda oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.
    Kendi hedeflerinin Eskişehirspor ile uzlaştığını ve Eskişehirspor'un önünün açık olduğunu belirten Akcan, "Eskişehir'de futbola karşı büyük bir sevgi var. Taraftar, yönetim, basın, tüm camia büyük düşünüyor. Hedeflere ulaşmak zor değil. Puan durumuna baktığımızda arada çok farklar yok. Bu farkın kapanabilmesi ve ilk 6 hedefine ulaşmak için elimizde program var. Bu prog-ramın uygulanmasında herkese görev düşüyor. Herkesin istediği tek bir şey var, o da şampiyonluk. Şimdi yeni teknik kadro olarak bunun çalışmalarına başladık. Takımın dünya kadar eksiği olabilir. Fakat her maça kazanmak için çıkacağız. Hedefe ulaşmak içinde tüm camia birlikte hareket etmeliyiz" dedi.
    HERŞEY MÜMKÜN
    Futbolda her şeyin mümkün olduğunu ifade eden Akcan, şöyle konuştu:
    ''Eskişehirspor'da yapılması gereken işler var. Bunları yapmak için de gereken güvene sahibiz. Hedeflere ulaşmak için kentte yaşayan herkese düşen görevler var. Görevimizi yerine getirmek için çalışmalara başladık. Şu anda sadece 13 Kasımda oynayacağımız Kocaelispor maçını düşünüyoruz. Her maçı kazanmak için oynayacağız. Eskişehirspor'un şampiyon olması için ne gerekiyorsa yapacağız"
    TAKIM SAVAŞACAK
    Akcan, Eskişehirspor'un geçiş döneminde taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu belirterek, Kocaelispor maçında taraftara büyük yük düştüğünü bildirdi. Maça gelen taraftarların sahada ölümüne savaşan bir Eskişehirspor
    göreceklerini anlatan Akcan, şöyle devam etti:
    ''Sınırlarımız zorlayacağız. Kalitemizi sahaya yansıtacağız. Şampiyon olmak için yapılması gerekenler var. Taraftarı kandırmak için bol keseden atamayız. Lig A'da bulunan 18 kulübün 15'inde zaman zaman hedefin şampiyonluk olduğunu duyduk. Bu şekilde günü kurtarmak doğru değil. Herkes şampiyon olmak ister. Ben de istiyorum. Ancak, şampiyonluğu akılla da istemek gerekir. En kısa zamanda eksikliklerimiz gidereceğiz.''

Alıntıları Göster
    İnş. Başarılı Olur HAyırlı Olsun Hepimize Benim Düşüncem Bülent Hoca Dan Daha İyi Oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: mok26

İnş. Başarılı Olur HAyırlı Olsun Hepimize Benim Düşüncem Bülent Hoca Dan Daha İyi Oldu

Alıntıları Göster
    iyi geceler millet nerdesiniz yaawww
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kocaeli kardeş takımla oynıcaz.Hayırlısı olsun.Hak eden kazansın...

Eskişehirspor fanatiği bi kardeşim net sayfası hazırlamış.Bayada uğraşmış.Bakarsanız sevinirim.Emeği boşa gitmesin. http://emrealtes.spaces.live.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esesemre -- 13 Kasım 2006; 19:49:49 >

• quote:

Alıntıları Göster
    2-1 öndeyiz beyler DK 59
  • quote:

2-1 öndeyiz beyler DK 59

Alıntıları Göster
    Kazandık MAçı İyiydi Herşey Çıkış Zamanı

• quote:

Kazandık MAçı İyiydi Herşey Çıkış Zamanı

Alıntıları Göster
    Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Tebrikler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Tebrikler.

Teşekkürler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Tebrikler.

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    ES ESLİLER NERDESİNİZ ES ES İMİZ DAHA İYİ OLCAK

• quote:

ES ESLİLER NERDESİNİZ ES ES İMİZ DAHA İYİ OLCAK

Alıntıları Göster
    Eggy NEden Ceza Aldı

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.