Şimdi Ara

**Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es** (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
4
Favori
169.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crunch_xxx

Y.İncedal Yönetim Tarafından Gönderildi
    Eskişehirspor yönetimi arka arkaya alınan mağlubiyetlerini faturasını Yavuz İncedal'a kesti. Bu sabah yapılan toplantı sonucunda yönetimimiz İncedal ile yolları ayırdı

http://www.esesfan.com/haberler/haberbak.asp?id=56

Alıntıları Göster
    ulen eskişehirde hiç resim çekilmemişiz ki koyalım foruma

biraz gülelim

http://rapidshare.com/files/1333915/Kom__305_k_SESLER.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 30 Ekim 2006; 22:21:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

ulen eskişehirde hiç resim çekilmemişiz ki koyalım foruma

biraz gülelim

http://rapidshare.com/files/1333915/Kom__305_k_SESLER.rar.html

Alıntıları Göster
    Arkadaslar Kusura Bakmayın Uzun ZAmandır Yoktum Es-Es Hiç İyi Gitmiyor Topic Te Çok Durmuş Katılım Azalmıs İyicene Bundan Sonra Ben Sık Sık Gelicem @Eggy İndiriyorum Birazdan Bakıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: aswod

quote:

Orjinalden alıntı: _eSk_uGuR_

aswod kardeşim baq esesfan.com a girersen görüsün maç saatinse ordan çanlı yayın veriliyor

sonraki maçta eS eS e başarılar dilerim...

quote:

Orjinalden alıntı: resitgocmen

www.eskisehirradyoses.com
    buradan canlı yayın kısmına tıkla
    buradan dinlemek istedigim logolardan birine tıkla
    acılan yeni pencerenin üstünde
    AOL.inc-ampx 2-4-6 yüklenek için tıkla yazan yere tıkla
    ES-ES bayragını atkını al macı dinle...

Teşekkürler bundan sonra radyodan takip edecem maçları.

Alıntıları Göster
    Eskişehirspor, önceki gün istifa eden Yavuz İncedal’ın yerine Bülent Korkmaz’la anlaşmaya vardı.
    01.11.2006

Lig A ekiplerinden Eskişehirspor, önceki gün istifa eden Yavuz İncedal’ın yerine son olarak Gençlerbirliği’nde Mesut Bakkal’ın yardımcılığını yapan eski Galatasaraylı futbolcu Bülent Korkmaz’la anlaşmaya vardı. Kırmızı-Siyahlı kulübün Başkanı Nebi Hatipoğlu, Korkmaz ile prensipte anlaşmaya vardıklarını belirterek, “Yeni hocamızla tekrar çıkışa geçeceğimize inanıyoruz. Bülent Hoca, takıma olumlu bir hava getirecektir” ifadesini kullandı.

• quote:

Eskişehirspor, önceki gün istifa eden Yavuz İncedal’ın yerine Bülent Korkmaz’la anlaşmaya vardı.
    01.11.2006

Lig A ekiplerinden Eskişehirspor, önceki gün istifa eden Yavuz İncedal’ın yerine son olarak Gençlerbirliği’nde Mesut Bakkal’ın yardımcılığını yapan eski Galatasaraylı futbolcu Bülent Korkmaz’la anlaşmaya vardı. Kırmızı-Siyahlı kulübün Başkanı Nebi Hatipoğlu, Korkmaz ile prensipte anlaşmaya vardıklarını belirterek, “Yeni hocamızla tekrar çıkışa geçeceğimize inanıyoruz. Bülent Hoca, takıma olumlu bir hava getirecektir” ifadesini kullandı.

Alıntıları Göster
    HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞLAR

• quote:

HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞLAR

Alıntıları Göster
    Evet Hepimize Hayırlı Olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mok26

Evet Hepimize Hayırlı Olsun

Alıntıları Göster
    Bütün Herkeze Camiamıza Hayırlı Olsun İnşallah Çıkısa Yükseleceğiz Hiç Bİrşey İçin Geç Değil
  • quote:

Bütün Herkeze Camiamıza Hayırlı Olsun İnşallah Çıkısa Yükseleceğiz Hiç Bİrşey İçin Geç Değil

Alıntıları Göster
    Aramıza Hoş Geldin @Yemen26
  • quote:

Orijinalden alıntı: aswod

quote:

Orjinalden alıntı: _eSk_uGuR_

aswod kardeşim baq esesfan.com a girersen görüsün maç saatinse ordan çanlı yayın veriliyor

sonraki maçta eS eS e başarılar dilerim...

quote:

Orjinalden alıntı: resitgocmen

www.eskisehirradyoses.com
    buradan canlı yayın kısmına tıkla
    buradan dinlemek istedigim logolardan birine tıkla
    acılan yeni pencerenin üstünde
    AOL.inc-ampx 2-4-6 yüklenek için tıkla yazan yere tıkla
    ES-ES bayragını atkını al macı dinle...

Teşekkürler bundan sonra radyodan takip edecem maçları.

Alıntıları Göster
     **Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 4 Kasım 2006; 23:45:15 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

Teşekkürler @eggy güzel resimler Bu Arada Es-Es Samsun Deplasmanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crunch_xxx -- 5 Kasım 2006; 0:01:38 >

• Güzel Resimler Eggy Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mok26

Güzel Resimler Eggy Teşekkürler
    Korkmaz imzaya geliyor

Eskişehirspor yönetimi, Çarşamba gününden beri peşinden koştuğu Teknik direktör Bülent Korkmaz ile önceki gün gece anlaşmaya vardı. Başkan Nebi Hatipoğlu, Korkmaz ile İzmir'de yaptığı son görüşmeden olumlu sonuçla ayrılarak, genç teknik adam ile el sıkıştığını söyledi.Bugün İstanbul'dan uçakla Samsun'a giderek birlikte Samsunspor-Eskişehirspor maçını izleyeceklerini belirten Hatipoğlu, Bülent Korkmaz'ın Pazartesi günü Eskişehir'e gelerek resmi mukavele imzalayacağını söyledi.
    HEDEF İLK 6
    Türk futboluna yeni bir antrenör kazandıracaklarını sözlerine ekleyen Hatipoğlu, "Tecrübesiz olmasına rağmen Bülent Korkmaz'ın vizyonu belli. Korkmaz ve Eskişehirspor birlikte çok güzel şeylere imza atacak. Hedefimiz belli. Rotamızda sapma yok. İlk yarıyı en az kayıpla tamamlamak zorundayız. Devre arası gerekli takviyeler yapılacak. İkinci yarıya bomba gibi girmek istiyoruz. İlk 6'ya kalacağımıza inanıyorum. Camiamız sabırlı olsun ve desteğini esirgemesin. Eskişehirspor'un başarısı için yönetim olarak üzerimize düşeni fazlası ile yapıyoruz. Bülent Korkmaz'ın transferi içinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık" dedi.
    BÜYÜK KAPTAN
    Bülent Korkmaz, 24 Kasım 1968 tarihinde Malatya'da doğdu. 1987 yılından 2005 yılına kadar sadece Galatasaray forması giydi. Galatasaray için 37 yaşına kadar top oynadı. 102 defa milli takım formasını giydi. 2005-2006 sezonunda Gençlerbirliği'nin yardımcı antrenörlüğünü yaptı. Bu sezon Malatyaspor ve Denizlispor, genç teknik adamla anlaşmak istedi. Lakabı "Büyük Kaptan" dır.

• Biran Önce Toparlanmamız LAzım Yönetimin Daha Hızlı Hareket Etmesi Gerekiyor
  • quote:

Biran Önce Toparlanmamız LAzım Yönetimin Daha Hızlı Hareket Etmesi Gerekiyor
    Ben de varım.Beni de ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saltuk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

İmzaya Ne YAzalım Hocam ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Kod;

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_2873466/tm.htm][size=4][b]Es[b][color=#FF0000][b]ki-[/b][/color][b]ci[/b][/size][/link] 

Görünümü şöyle;

Eski-ci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 6 Kasım 2006; 23:46:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saltuk

quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Kod;

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_2873466/tm.htm][size=4][b]Es[b][color=#FF0000][b]ki-[/b][/color][b]ci[/b][/size][/link] 

Görünümü şöyle;

Eski-ci

Alıntıları Göster
    Es Es li arkadaşlar gidişat kötü ama her şeyde bi hayır vardır.Bu sene 1. lig zor gibi gözüküyor ama seneye artık çıkalım yaf.Es Es imizi hak ettiği yerde görücez inş.Bülent hoca da teknik diröktörlük kariyerinde çok önemli bi r şans yakaladı bence.Es Es i 1. lige çıkarması onun için de çok önemli.Başaracaktır diye ümit ediyorum. crunch_xxx kardeşim foruma katkıya devam..izindeydimde ara verdik.HERŞEY ES ES İÇİN.......

• quote:

Orijinalden alıntı: esesemre

Es Es li arkadaşlar gidişat kötü ama her şeyde bi hayır vardır.Bu sene 1. lig zor gibi gözüküyor ama seneye artık çıkalım yaf.Es Es imizi hak ettiği yerde görücez inş.Bülent hoca da teknik diröktörlük kariyerinde çok önemli bi r şans yakaladı bence.Es Es i 1. lige çıkarması onun için de çok önemli.Başaracaktır diye ümit ediyorum. crunch_xxx kardeşim foruma katkıya devam..izindeydimde ara verdik.HERŞEY ES ES İÇİN.......

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    simsekler dıence bende Adana Demir Spor sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Alıntıları Göster
    TEK ŞİMŞEK TANIRIZ ANADOLU EFSANESİ KIRMIZI ŞİMŞEKLER.
    adana demire başarılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

/>

• quote:

TEK ŞİMŞEK TANIRIZ ANADOLU EFSANESİ KIRMIZI ŞİMŞEKLER.
    adana demire başarılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

/>

Alıntıları Göster
    imza icin benımde bı resmım var ama bulamadım yerını pc de ıns sılınmemıstır...kısa zamanda yollamaya calıscam....

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.